"Ne csak élj egy életet, hanem tudd, hogy Te éled az életed."

Prémium szintű intenzív, interaktív előadásaimon nagyon egyszerűen, egyedi és különleges módon világítok rá az emberben rejlő valódi tudásra, a “teremtő erőre”, a hamis, önbecsapó hitrendszerekre és a mindenki által azonnal megélhető valóságra.

Csattos Ilona

Író, önismereti előadó, life coach, tudatos jelenlét mentor

Videó lejátszása

Mindig a MOST a legalkalmasabb pillanat, várlak szeretettel előadásaimra

Tudatosság – boldogság

Csodálatos dolog, hogy egyre többen beszélnek a tudatosságról, egyre több értékes előadást hallhatsz arról, hogy lehet boldog életed, harmonikus párkapcsolatod, sikeressé válhatsz, egészségesen, bőségben élhetsz.

De hogyan valósítsd meg?

 

Csak a lelkesítő szép fogalmakon, gyakorlatokon és technikákon túllépve tudsz valóban tudatossá válni. A szándékod és a figyelmed kell ahhoz, hogy végre eredményeket érj el. Előadásaim különlegessége, hogy ha kellő nyitottsággal hallgatod végig, azonnal megtapasztalod az igazi tudatosságot, amely az életed valóságává válik.

Programok

Ahhoz, hogy az életed jobb irányt vegyen, fontos megismerned azt, hogy milyen az érzelmi világod, hogyan épül fel a hitrendszered, és mik azok a rejtett összefüggések és tévhitek, amelyek irányítják mindennapjaidat. Belső működésed megértése a változást is egyből magával hozza, ami az élethelyzeteidben is megmutatkozik. Előadásaim célja, hogy ráébredj és hasznosítsd ezt a benned rejlő tudást. Weöres Sándor így fogalmazta ezt meg:

 

“Az egyetlen igazi tanulás a lényünkben szunnyadó tudásnak tevékennyé ébresztése.”

 

A programok előadás formájában zajlanak, amelyeket interaktív részek tesznek teljessé. Könnyed és támogató légkör fogad, amelyet egyszerre érezhetsz lendületesnek és megnyugtatónak is. Szabadon eldöntheted, hogy hogyan veszel részt a történésekben, a fókusz magadon belül mégis mindig rajtad van, és a változás mindenképpen megtörténik benned. Eddigi látásmódod és érzelmi állapotod átalakul, hatására pedig életed problémás területei hihetetlen gyorsasággal indulnak el új irányba. Megtapasztalod és megtanulod, hogy hogyan élj a jelenben. Megtalálod a benned lévő harmóniát, amely a külvilágban is megmutatkozik.

Kezdd most, és végezd a saját tempódban!

Több mint 18 évig tartottam 4 napos programjaimat óriási eredményekkel, sikerrel, örömmel és szeretettel. Több tízezer emberrel találkoztam, akik a jelenlétemben megtapasztalhatták a valódi tudatosságot, melynek segítségével egészségesek lettek, sikereket értek el a munkájukban, kiteljesedtek a párkapcsolatukban, bőséget, harmóniát és nyugalmat teremtettek mindennapjaikban.

 

Előadásaimnak köszönhetően ma már egyre könnyebben és egyszerűbben tudom átadni azt az információt, aminek segítségével te is ráébredsz valódi önmagadra.

 

A célom, hogy minél több emberhez eljusson ez a tudás, így elkészítettem 4 napos előadásom online változatát. Ez a program egy esszencia az elmúlt évek élő alapprogramjainak legjobban sikerült felvételeiből. Sokat dolgoztunk vele, hogy mindegyik fejezetből azok a videók kerüljenek bele, amik számodra a legjobban érthetők és aminek segítségével te is rádöbbensz majd, mit és hogyan kell másképp csinálnod…

Vedd észre – A legmélyebb önismeret

‘Vedd észre’ című könyvem 2011-ben jelent meg, azóta már az ötödik kiadás került a könyvesboltok polcaira. 16.000 eladott példánnyal bestsellerré vált. Ahogy tőlem megszokott, ez sem egy hagyományos könyv: ha adsz magadnak egy kis időt, akkor mire végigérsz rajta, már új szemlélettel folytathatod tevékenységeidet.

 

Ez a könyv ugyanis arról szól, hogy észrevedd a legfontosabbat, ami eddig az életedből kimaradt: azt, AKI olvassa ezt a könyvet. Figyeld minden pillanatban azt is, aki olvas – tehát magadat -, nem csak azt, amit olvasol. Kezdj el tudni önmagadról, fedezd fel, hogy Te is létezel. Figyelj csak egy pillanatra magadra!

Ki olvas? Az életed sokkal izgalmasabbá válik, ha magadról is tudsz, miközben együtt vagy a kedveseddel, a családoddal, a barátaiddal, vagy amikor dolgozol.

Ne csak másokról vegyél tudomást, hanem tudj róla minden pillanatban, hogy veled vagy te is. Csak figyelj és észreveszed a különbséget.

Rólam

1995-ben indultam önmagam megismerésére, azóta foglalkozom emberekkel. 2003 óta tartok rendszeresen előadásokat. Célom, hogy végleg megszűnjenek a generációs téveszmék önmagunkról, egymásról, az élet működéséről és a világról. Amikor azt kérdezik tőlem, miben más az én filozófiám, mindig azt mondom: Ez nem az én filozófiám, hanem minden emberben jelen van ez a tudás. Tudom, hogy Te is tudod, amit én tudok. Tudom, hogy a régi módon nem lehet változtatni. Tudom, hogyan lehet meglátni az életet másképpen, és tudom, hogy akkor megtörténik az áhított változás – magától.

Miközben hallgatsz engem, nem is a szavaim számítanak igazán, hanem az a fontos, ahová vezetnek téged. Ha csak a szavaimba kapaszkodsz, de közben az eddigi rendszereidbe próbálod beilleszteni a mondanivalómat, akkor pont addig fogsz eljutni, ameddig eddig tudtál. Vedd észre a szavaim mögött rejlő valódi tartalmat – ez az a plusz, amiért az emberek évek óta jönnek hozzám. Személyes konzultációim és előadásaim során emberek ezrei tapasztalták már meg félelmeik helyett a bennük rejlő erőt, békét, nyugalmat, szeretetet, mindezt technikák, módszerek és misztikumok nélkül egyszerűen, gyorsan és élhető módon.

Én azokhoz szólok, akik tenni akarnak magukért, mert valóban fontos nekik az életük és a világ jövője. Legyél te a következő!

Inspirációk

A könnyebb megvalósításhoz inspirálódj mások történeteiből. Minden pillanat újabb lehetőséget ad neked, hogy ismét arra indulj, amerre szeretnél. Ha már te is tapasztalod ennek a tudásnak a jótékony hatását, kérlek oszd meg Te is másokkal, hogy ők is inspirálódhassanak.

Az élet egy kaland, az ajándék Te vagy benne. Ébredj rá, élj a lehetőséggel!

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!