A tudás, amit minden vállalkozónak el kell sajátítania

Nagyon sokan élnek sikeres emberként, jó vállalkozások vezetőiként, akik különböző sikeremberek tréningjeire járnak. Nagyon sokan válnak a sikeres vállalkozásuk hatására egyfajta előadóvá, hogy megtanítsák másoknak azt, amit ők tudnak. De van egy olyan tudás, ami minden tanításból hiányzik. Hiányzik minden sikerember történetéből az a tudatosság, amivel el tudnák magyarázni azt, hogy miért lettek sikeresek. Hogyha ezt a tudást felfedezed Önmagadban, akkor képessé válsz egy teljesen új életre és egyedi módon tudod megvalósítani a saját sikered.

 

 

A legmélyebb önismeret – Interjú

Amikor azt mondod, hogy tudatosan irányítod az életedet, az meg sem közelíti a valóságot. Úgy tűnik, hogy ha tudod, hogy mit akarsz, akkor tudatos vagy. Az igazi tudatosság az, amikor nem a gondolataid irányítanak, amikor nem akarod kitalálni, hogy mit és hogyan csinálj és alakíts, hanem – nagyon leegyszerűsítve – hallgatsz az intuíciódra. A tudatosság olyan, mintha mindig az intuíciód működne. Ha szeretnéd, hogy ne írják felül a megérzéseidet a gondolataid, ha szeretnéd az életed minden egyes pillanatát tudatosan megélni, akkor ez a velem készült interjú neked szól!
 

Válj tudatossá!

Van egy gondolatod magadról, hiszel valamit magadról, azt mondod, hogy ez vagyok. Közben megfogalmazol egy véleményt magadról, amitől legszívesebben megszabadulnál. Ennek a folyamatnak vagy részese minden pillanatban. Szeretnél valamit megtenni, érzelmekkel reagálsz, érzelmekből érzések lesznek és az érzésből fakadnak a gondolatok. És nem tudsz róla, hogy amit gondolsz, az valójában nem az, ami most történik.
 

Riport – Bézs Rádió 2016.10.03.

Egy olyan ellenállás alalkult ki benned is és minden emberben gyermekkorodban, amiről nem tudsz. Ez az ellenállás megakadályozza azt, hogy elérd, amit valójában szeretnél. Csak az lesz pozitív és eltérő a szülői mintától, amit mi konkrétan magunknak meghatározunk és elkezdünk rá figyelni és azzal foglalkozunk. Csak akkor tudunk egy olyan személyiséget megélni, ami eltér a szüleinkétől.
 

Merészség, Bőség, Egészség – 1. rész

Teljesen rendben van az, ahogyan eddig gondolkodtál, ahogyan kialakítottad a világképedet magadról és másokról, ahogyan eddig éltél. Ami nincs rendben az az, hogy közben nem érezted jól magad. És ez a lényeg. Nem az a lényeg, hogy a történetedet hogyan alalakult, hogy mit hoztál létre, hogy milyen élethelyzetben voltak a szüleid, amikor megszülettél. Csak az számít, hogy most hogyan érzed magad. Mert ezáltal valósul meg körülötted a bőség és az egészség.
 

Merészség, Bőség, Egészség – 2. rész

Nem kell megszabadulnod semmitől. A figyelmedet kell átirányítani. De ahhoz, hogy képes legyél másra figyelni, észre kell venni az érzelmeidet, hogy már megint hogy érzed magad. Amikor erre ráébredsz, akkor leszel tudatos, és a cél az, hogy ezt folyamatosan kezdd el felismerni. Kezdd el élni, kezdd el figyelni. Jó, de hogyan? Erről szól a videó.
 

Merészség, Bőség, Egészség – 3. rész

Hallgasd meg hallgatóim visszajelzését arról, hogyan alalkult át életük a tudatosság hatására.
 

Hogyan lépj tovább?

Rövid inspirációs videó, amikor úgy érzed, hogy elakadtál.

Ha tetszettek a videók, iratkozz fel  csatornámra, hogy te is megkapd a legfrissebb tartalmakat!

 
FIX TV | Édes2es | 2016.06.02.
 
FIX TV | Édes2es| 2014.05.08.
 
Riport Csattos Ilonával
 
Meditáció vagy koncentráció?
 
Az agy működése
 
Riport Csattos Ilonával
 
Félni vagy élni – Webinárium
 
Karácsonyi előadás 2014

Ugrás az Archívumhoz