Ha már van egy rálátásod szokásos viselkedésedre, érzelmeidre mindennapjaidban, és már csak a jelenben szeretnél élni minden pillanatban anélkül, hogy megérteni akarnád a dolgokat, itt a helyed.

 Az előadás hossza: 8 nap
Előfeltétel: Tudatos Élet Héten való részvétel
Következő időpont: Hamarosan...

Ha már van egy rálátásod szokásos viselkedésedre, érzelmeidre, és már sokszor “észreveszed” vagy még inkább “látod” mindennapjaidban, hogy mi is zajlik benned, ha már csak a jelenben szeretnél élni minden pillanatban és élvezni végre az életet anélkül, hogy megérteni akarnád a dolgokat, nos, itt a lehetőség, hogy megtapasztald.

A Jelenlét Héten ez bárki számára megélhető, de nem csupán pillanatnyi élmény marad, hanem kezdetét veszi egy örökké tartó, gyönyörű folyamat. Miután találkoztál valódi önmagaddal, soha sem tudod már elfelejteni AZT, egyre mélyül és mélyül, ahogyan éled az életedet ezután. Egyre mélyül benned a végtelen szeretet, a nyugalom, az elfogadás, a csend – misztikus mesék nélkül, mégis a legbensőségesebben.

Aki szeretné, segítségemmel bármikor és folyamatosan élhet a múlt fájdalmai, félelmei nélkül a Jelenben. Ez a 8 nap teljesen más, mint a Tudatos Élet Hét (Tábor 1.), mélyebb, spirituálisabb ráhangolódással, nagyobb belső csenddel. Ott megláthattad azt, aki nem vagy, itt pedig megláthatod és élheted azt, aki valójában vagy…