Nyílt előadássorozat

Következő előadás címe: Boldogság, ébresztő előadássorozat: Kiút a félelemből - Erő vagy erőszak?

Az előadás hossza: 2 óra (esti program)
Előfeltétel: Nincs
Következő időpont: 2018. április 24. (kedd) 18.30 - 20.30
Helyszín: Hotel Bara, Budapest, Hegyalja út 34-36, 1118
Részvételi díj: ingyenes

Jelentkezés erre: Boldogság, ébresztő előadássorozat: Kiút a félelemből - Erő vagy erőszak?

Boldogság, ébresztő! címmel indult útjára előadássorozatom, melynek célja, hogy keresések helyett találd meg önmagadban a tárgyaktól és céloktól független valódi boldogságot. Egy előadássorozat a tudatosságról - érted, az emberért, országunkért, a világért. 

Az április 24-i előadás témája: Kiút a félelemből - Erő vagy erőszak?

A félelem számos formában nyilvánul meg az emberi életben: visszahúzódás, elfojtások, harag, erőszak, stb. Amennyiben Te egy boldogabb életről álmodozol, harmóniában és békében szeretnél élni, szembe kell nézned a félelmeiddel. Bármilyen szorongás alól fel tudsz szabadulni, és félelmek nélkül tudsz tovább lépni, ha felszínre kerül benned a valódi erőd, a valódi tudatosság. Lépj túl korlátaidon a Boldogság, ébresztő! előadássorozat áprilisi programján, ahol ezúttal a félelmek témakörén keresztül hallasz tőlem a valódi boldogságról. Gyere el és fedezd fel, hogy hogyan lehetsz jelen a múlt félelmei nélkül, kiteljesedve a nyugalomban, örömben, szeretetben, egy sokkal boldogabb életet teremtve.

Szeretettel várlak, 
Csattos Ilona 

A helyszínen kapható lesz Vedd észre könyvem is!

Boltokba került a Vedd észre könyv negyedik kiadása, immáron BESTSELLERként, hiszen az elmúlt évek alatt több mint 13.000 példány jutott el hozzátok. A könyv kapható lesz a helyszínen, egy dedikált példány ajándéknak is igazán különleges. Mi lehet szebb ajándék szeretteidnek, mint egy új élet lehetősége.

Jelentkezés erre: Boldogság, ébresztő előadássorozat: Kiút a félelemből - Erő vagy erőszak?