Minden előző pillanatnak meghalsz és minden következő pillanatnak megszületsz. Az élet maga az állandó változás. Magabiztosság és félelem, kezdés és befejezés témaköre ez.Már minden személyedet és életedet érintő kérdésedre választ kaptál, de még mindig motoszkál benned a kérdés: “és azután?” Úgy érzed, hogy valami még hiányzik? Az élet megértése mellett az embereket sokszor már csak a halál, az ismeretlentől való félelem és a kiszámíthatatlanság kérdése foglalkoztatja jobban.

A világban zajló események az egyén szintjén túllépve az egyetemes összefüggések és a legaktuálisabb globális kérdések feltételére késztetnek bennünket. Az emberi félelmeken, érzelmeken keresztül juthatunk el a bolygónkat, történelmünket és benne emberek millióit érintő eseményekig, valamint a Születést és Halált övező végső kérdésekig.

Az élet körforgásától te sem zárkózhatsz el. A te felelősséged, ami a te külvilágodban megjelenik, még ha ez elsőre felfoghatatlannak is tűnik. Adj magadnak esélyt ennek megtapasztalására a régi elutasítás helyett, ahogy eddig már sok ezren megtették. Megmutatom neked, hogy hogyan lehet létrehozni azt a változást, amiről sokan csak beszélnek.

Regisztrálj a következő ingyenes - Boldogság, ébresztő! - előadásomra!

Regisztráció az ingyenes előadásra