Ennek az egy hetes programnak a célja, hogy életed minden pillanatában meglásd magad és viselkedésedet mindenben és mindenkiben, mint egy tükörben, meggyőződj róla, hogy az élet egy csodálatos játék, amelynek kulcsa a TE kezedben van.

 Az előadás hossza: 6 nap
Előfeltétel: Vedd észre - alapprogramon való részvétel
Következő időpont: Hamarosan...

Ha szeretnéd az elméletet a gyakorlatba átültetni, ha szeretnéd viselkedésed valódi szituációkon keresztül felismerni, és ha célod az életedet új, stabil alapokra helyezni, feltétlenül ott a helyed a hat napos táborban, ahol az „élet zajlik kicsiben”. Ilona különleges módon láttatja meg veled viselkedésmintáidat, eddig nem látott vakfoltjaidat, hogy a program után friss látással folytasd az életedet, és valósítsd meg vágyaidat.

Az egy hét célja, hogy életed minden pillanatában meglásd “magad” és felfedezd viselkedésedet mindenben és mindenkiben, mint egy tükörben. A hat nap végére meg fogsz győződni róla, hogy az élet egy csodálatos játék, melynek irányítása a TE kezedben van. Ennek eredményeképp életed harmonikussá, kiteljesedetté és örömtelivé válik, megtapasztalod önmagadon belül a csendet, a nyugalmat és a végtelen szeretetet. Megpillantod valódi önmagadat, megtapasztalod a megvilágosodást, és megtanulsz a hétköznapokban is minden pillanatot a Jelenben megélni.

Hat nap, ami „hat”, hat nap, amely megváltoztatja az életedet. A program újszerű, ezért az eredmény is újszerű: hihetetlenül gyorsan történnek meg a pozitív változások mind a magánéletedben, mind a munkádat, egészségedet érintő ügyekben. Fontossága, hatékonysága, felbecsülhetetlen értékű az ember és az emberiség életében.