Az előadás hossza: 4 nap
Előfeltétel: Nincs
Következő időpont: 2018. szeptember 15-16., 22-23. (9.00 - 17.00)
Helyszín: Hamarosan...
Részvételi díj: 60.000 Ft+áfa (76.200)

Jelentkezés erre: "Vedd észre" Alapprogram

 

FOLYAMATOSAN KERESEL VALAMIT, AMITŐL JOBB LESZ AZ ÉLETED?


Nem újabb technikákra, módszerekre, pozitív gondolatokra és motivációra van szükséged az életed jobbá tételéhez, hanem valódi Önmagadra.

Ennek kulcsát adom a kezedbe!

 

Nem ismerik el a munkádat? Bukás, sorozatos kudarcok érnek az üzleti életben? Megromlott a párkapcsolatod, vagy nem találod a hangot a gyerekeiddel? Megbetegedtél?

Bármilyen szörnyűnek is látod most az életed, csupán 4 nap alatt megváltozhat az Életed.

Egy program, ahol nem tudsz elbújni Önmagad és az életed elől, mert tudd: a Boldogság neked is jár! Készen állsz rá, hogy szembenézz a vakfoltjaiddal, hogy cserébe boldog életed legyen?

A régi szokásaiddal a régi módon folytatódik és ismétlődik minden tovább. Az Alapprogram célja rálátást adni arra, hogyan vedd észre a múltból fakadó negatív érzelmeid megjelenését, hogyan lásd meg a dolgok valós történését, és hogyan változtass megszokott reakcióidon.

Az, ahol most tartasz, annak köszönhető, ahogyan eddig éltél., a jövőd pedig olyan lesz, amilyen érzelmekkel és gondolatokkal nap mint nap együtt élsz. Hogy tovább juss, mint eddig, új megoldásokra van szükséged.

Sok tréner, tanító és mester mondja, hogy hallgasd meg és attól megváltozik az életed. Igen, lehet, hogy sok esetben a kezdetekkor így van, de mi van, amikor visszatérsz a mindennapjaidba? Mi van, amikor visszarázódsz a szokásaidba, a hétköznapok rutinjába? Amit meghallgattál, egy emlékké válik, és keresel tovább. Hallgatod az újabb és újabb tanításokat.

De mikor akarod élni azokat?

Nem pozitív gondolatokra, technikákra, módszerekre és motivációra van szükséged az életed jobbá tételéhez, hanem a valóságra, a valódi Önmagadra. Arra van szükséged, hogy tudj magadról, tudd, hogy ki az, aki él. Ez az, ami minden tanításból hiányzik.

MÁR MOST megvan minden benned ahhoz hogy sikeres és boldog légy. Rendelkezel azzal a belső tudással, amellyel a leginkább vágyott, minőségibb életedet kialakíthatod, egyedül annyi kell, hogy önmagadban ráébredj arra, hogy hogyan működtesd.

Nem több tudásra van szükséged, hanem arra a végső rálátásra, hogy hogyan használd a tudásodat. Ahogyan Weöres Sándor is mondta “Az egyetlen igazi tanulás: a lényünkben szunnyadó tudásnak tevékennyé ébresztése.”

Ehhez meg kell ismerned, hogy milyen az érzelmi világod, hogyan épül fel a hitrendszered, és mik azok a rejtett összefüggések és tévhitek, amelyek irányítják mindennapjaidat. Belső működésed megértése a változást is egyből magával hozza, ami az élethelyzeteidben is megmutatkozik. Túlélő üzemmód helyett elkezdesz végre igazából élni és megtapasztalod hogy hogyan élj gondok nélkül, intuitíven, tudatosan, 100%-ig boldogan.

A négy napos, két hétvégés Vedd észre Alapprogram során ennek kulcsát adom a kezedbe egy szokásostól eltérő, új módon. Azon a problémán keresztül, amivel megkeresel engem, valójában az egész életedre, működésedre, megszokott viselkedésmintáidra kapsz egy rálátást, egyszerűen, misztikumok és technikák nélkül.

Amíg minden más csak a régi újraalkotása, addig ez valóban a szokásostól eltérő, új eredményeket hoz. Nem egy újabb módszert és technikát kapsz, hanem egy látásmódot, amellyel képessé válsz használni a benned rejlő erőket egy magasabb szintű tudatossággal. A program eredményeképpen elkezded látni és tudni az életedet, abbahagyod a miérteket és az állandó keresést, mert megtalálod a választ a kérdéseidre. El tudsz kezdeni tudatosan figyelni magadra, és a jelenben olyan új lépéseket megtenni, amiket korábban el sem tudtál képzelni.

Összefoglalva: változtatni tudsz mindazon, amiben nem érzed jól magad.

Előfeltétele: Nincs. Korra, nemre, vallásra való tekintet nélkül szeretettel várlak, akár konkrét probléma foglalkoztat, akár „csak” egy jobb élet irányába szeretnél indulni, vagy válaszokat keresel a világgal kapcsolatos „végső” kérdéseidre. Itt a helyed, ha nyitott vagy az ismeretlenre, ha eleged van a technikákból, a véget nem érő tanulásból, ha szeretnél önmagadon belül és a körülötted lévő világban is végre békére, nyugalomra lelni.

A program előadás formájában zajlik, amelyeket interaktív részek tesznek teljessé. Könnyed és támogató légkör fogad, amelyet egyszerre érezhetsz lendületesnek és megnyugtatónak is. Szabadon eldöntheted, hogy hogyan veszel részt a történésekben, a fókusz magadon belül mégis mindig rajtad van, és a változás mindenképpen megtörténik benned.

A 4 nap során lézerpontosan világítok rá vakfoltjaidra, így több évtizedes keresgélés helyett segítségemmel gyors és mély rálátást kapsz az életedre és önmagadra. Önismereti folyamatod mindig a Te kezedben van, de jelenlétem segít abban, hogy könnyedén ráhangolódj, hogy új módon lásd, és hogy azonnal gyakorlatba tudd ültetni.

A Vedd észre Alapprogram előadáson megmutatom neked, hogy:

  • Hogyan éld tudatosan az érzelmeidet, hogy neked „dolgozzanak”.
  • Hogyan léphetsz ki a problémák ismétlődő mókuskerekéből.
  • Hogyan érj el valódi, tartós eredményeket.
  • Hogyan viszonyulj a párodhoz, vagy a leendő párodhoz.
  • Hogyan legyél eredményes a munkádban.
  • Hogyan gyógyulj meg és/vagy maradj egészséges egy életen át.
  • Hogyan tudod elérni, megvalósítani, amit szeretnél.
  • Hogyan találd meg a helyedet a saját életedben.
  • Hogyan legyél IGAZÁBÓL boldog.

Ha csak egy is vonz a fentiek közül, akkor itt a helyed, mert fogsz olyat hallani, amitől az életed jobbá, eredményesebbé, boldogabbá válik. Az elmúlt 20 év során emberek ezreinek segítettem, megéri hát neked is megtennem a lépést Önmagadért, amihez mindig a MOST a legmegfelelőbb pillanat..

Szeretettel,

Csattos Ilona

Jelentkezés erre: "Vedd észre" Alapprogram