Az előadás hossza: 4 nap (9.00 - 17.00)
Előfeltétel: Nincs
Következő időpont: 2018. február 3-4., 10-11.
Helyszín: Alfa Art Hotel, Budapest, 1039, Királyok útja 205,
Részvételi díj: 60.000 Ft + áfa. A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbított kedvezményes fizetés, január 28-ig átutalással fizetve 50.000 Ft + áfa. Ismétlőként a részvétel féláron történik, táboros ismétlőként a részvétel ingyenes.

Jelentkezés erre: "Vedd észre" Alapprogram

 

A régi szokásaiddal a régi módon folytatódik és ismétlődik minden tovább. Az Alapprogram célja rálátást adni arra, hogyan vedd észre a múltból fakadó negatív érzelmeid megjelenését, hogyan lásd meg a dolgok valós történését, és hogyan változtass megszokott reakcióidon.

Összefoglalva: hogyan változtass mindazon, amiben nem érzed jól magad.

Nem egy újabb módszert és technikát kapsz, hanem egy látásmódot, amellyel képessé válsz használni a benned rejlő erőket egy magasabb szintű tudatossággal. A program eredményeképp elkezded látni és tudni az életedet, abbahagyod a miérteket és az állandó keresést. Megtalálod a választ a kérdéseidre, megtalálod a választ Önmagadra és az Életre.

Előfeltétele: Nincs. Korra, nemre, vallásra való tekintet nélkül szeretettel várlak, akár konkrét probléma foglalkoztat, akár „csak” egy jobb élet irányába szeretnél indulni, vagy válaszokat keresel a világgal kapcsolatos „végső” kérdéseidre. Itt a helyed, ha nyitott vagy az ismeretlenre, ha eleged van a technikákból, a véget nem érő tanulásból, ha szeretnél önmagadon belül és a körülötted lévő világban is végre békére, nyugalomra lelni.

Jelentkezés erre: "Vedd észre" Alapprogram