Az előadás hossza: 4 nap (2 hétvége)
Előfeltétel: Nincs
Következő időpont: 2017. szept. 30-okt. 1., okt. 7-8.
Helyszín: Vendel irodaház, Budapest, Vendel u. 11., 1096
Részvételi díj: 60.000 Ft - Szept. 26-ig, átutalással fizetve 10.000 Ft engedményt adunk az árból. Ismétlőként fél áron (30.000 Ft) lehet részt venni az Alapprogramon, azonban 26-ig történő átutalással 5.000 Ft kedvezményt tudunk biztosítani, ez esetben 25.000 Ft szükséges utalni. Táboros ismétlőként a részvétel ingyenes, de jelentkezés szükséges.

Jelentkezés erre: "Vedd észre" Alapprogram

 

A régi szokásaiddal a régi módon folytatódik és ismétlődik minden tovább. Az Alapprogram célja rálátást adni arra, hogyan vedd észre a múltból fakadó negatív érzelmeid megjelenését, hogyan lásd meg a dolgok valós történését, és hogyan változtass megszokott reakcióidon.

Összefoglalva: hogyan változtass mindazon, amiben nem érzed jól magad.

Nem egy újabb módszert és technikát kapsz, hanem egy látásmódot, amellyel képessé válsz használni a benned rejlő erőket egy magasabb szintű tudatossággal. A program eredményeképp elkezded látni és tudni az életedet, abbahagyod a miérteket és az állandó keresést. Megtalálod a választ a kérdéseidre, megtalálod a választ Önmagadra és az Életre.

Előfeltétele: Nincs. Korra, nemre, vallásra való tekintet nélkül szeretettel várlak, akár konkrét probléma foglalkoztat, akár „csak” egy jobb élet irányába szeretnél indulni, vagy válaszokat keresel a világgal kapcsolatos „végső” kérdéseidre. Itt a helyed, ha nyitott vagy az ismeretlenre, ha eleged van a technikákból, a véget nem érő tanulásból, ha szeretnél önmagadon belül és a körülötted lévő világban is végre békére, nyugalomra lelni.

Jelentkezés erre: "Vedd észre" Alapprogram