Reggeli BoldogságÉbresztő – A negyedik hét esszenciája

Ha figyeltél a héten, akkor biztosan észrevetted, hogy ezúttal az emberi kapcsolataidban segítettelek, több különböző irányból megközelítve azokat. Az önismereted szempontjából ugyanis nagyon fontos, hogy a körülötted lévő embereken keresztül meglásd a működésedet, hiszen minden kapcsolatod – szülőkkel való viszonyod, párkapcsolatod, baráti és munkahelyi társaságod, stb. –  az érzelmeiden keresztül teremtődik olyanná, amilyennek tapasztalod. Téged tükröz minden pillanatban, Önmagadat látod bennük.  

Ezen a héten:

  • Beszéltem arról, hogy az öröklött viselkedésminták, amelyeket megtagadsz a szüleidben, hogyan határozzák meg az életviteledet, választásaidat és eredményességedet, valamint rámutattam, hogy ezen a generációs folyamaton keresztül hogyan tudsz tudatossá válni.
  • Megmutattam, hogy amíg nem veszel tudomást arról, hogy amit hiszel, az nem a valóság, addig az őszinteség bizony számodra sem létezik. Azt is elmondtam, hogy mi az, ami megszűnik a figyelmed átirányításával ahhoz, hogy egy őszinte életed induljon el.
  • Írtam a gondoskodásról is, hiszen az, ahogyan gyermekként megélted a szüleid feléd irányuló figyelmét, törődését, ahogyan akkor kialakítottad arról a véleményedet, az határozza meg, hogy most mennyire vagy képes felvállalni Önmagadat.
  • Felhívtam a figyelmedet arra, hogy az ítéletek, a pletykák, a kibeszélés mind a külvilágnak egy olyan “hagyományos” játéka, amiből sürgősen ki kell lépned, ha új életet szeretnél. Amíg másokról könnyedén mondasz ítéletet, addig saját magadat zárod ki a tudatosságból.
  • A párkapcsolatodon keresztül megmutattam, hogyan mondasz le mindarról, ami szép és jó az életedben, pedig csak a felbukkanó szokásos érzelmeket nem tudod a helyén kezelni, mert senki nem tanította meg, hogy hogyan kell figyelmen kívül hagyni azokat. 

Ezzel egy újabb hetet zárunk a sorozatban, amellyel ismét közelebb kerültél valódi Önmagadhoz. A hét információi megint segítettek abban, hogy képessé válj egy sikeres, egészséges, bőséggel teli, új életre.

Az augusztus 24-25., 31. – szeptember 1.-i “Vedd észre” Alapprogramomon itt van a helyed, ha valóban úgy szeretnél élni, ahogyan tőlem hallod. Nem kell külön időt töltened technikákkal, gyakorlatokkal, hanem azonnal felismered és megtapasztalod az igazságot. Megéled velem a jelen pillanatot, amely tovább visz az új életedbe.

Most is azt kérem, hogy – mivel ismétlés a tudás anyja – vasárnap a hét összes levelét olvasd újra. Amennyiben van rá időd, szemezgess a régiekből is, mert már teljesen új módon látod és érted azok jelentését.

Ha szeretnéd elolvasni az eddig megjelent Reggeli BoldogságÉbresztő üzeneteket, akkor a www.csattosilona.hu weboldalon iratkozz fel, hogy a következő reggeli levélben feltüntetett link segítségével számodra is elérhetővé váljanak a korábbi levelek.

Ha pedig szeretnéd eljuttatni a reggeli hírleveleket ismerőseidnek, egyszerűen csak továbbítsd neki(k) a www.csattosilona.hu weboldal linkjét, ahol ők is fel tudnak iratkozni. Ezzel máris csatlakoznak a Reggeli BoldogságÉbresztőhöz, és a levélben feltüntetett link segítségével számukra is elérhetővé válnak a korábbi levelek.

Továbbra is biztatlak, hogy küldd el nekem visszajelzésedet, történetedet a változásodról a kapcsolat@csattosilona.hu e-mail címre! Talán a megfelelő időpontra vársz, hogy “tollat ragadj”? Tudd, hogy minden pillanat megfelelő, és biztosan már most tudsz olyat írni, ami erről a tudásról, a szeretetről, a változásról szól. 

Bátran írd meg most, mert amilyen szeretettel küldöm Neked ezeket a leveleket, olyan szeretettel és örömmel fogadom a Te üzenetedet is. Ha pedig már írtál nekem, köszönöm szépen, és továbbra is írj, amikor úgy érzed, hogy kikívánkoznak belőled a szavak. 

Figyelj magadra a hétvége folyamán, és alkalmazd a lehető legtöbbet abból, amit már megértettél az írásaimból. Jövő héten folytatjuk, maradj velem továbbra is! 🙂

Csattos Ilona

Minden jog fenntartva. Az oldalon szereplő információk, fotók felhasználása, bármilyen formában való újraközlése a pontos forrás, Csattos Ilona nevével, illetve http://csattosilona.hu megjelölésével lehetséges.
Copyright 2019. Csattos Ilona, csattosilona.hu