Anyagi siker vagy belső kiteljesedés?

Anyagi siker vagy belső kiteljesedés?

Nagyon sokan élnek sikeres emberként, jól menő vállalkozások vezetőiként, és eszükbe sem jut, hogy bármilyen „lelki, „spirituális” úton elinduljanak. Más utakon természetesen keresnek, különböző sikeremberek tréningjeire járnak, hiszen az ott elhangzó ismeretek nélkül az üzleti életben nem tudnának olyan szinten mozogni, mint ahogyan ezekkel teszik. Magadra ismertél? Akkor tudd, hogy jogod van neked is megtudni azt, hogy van egy olyan tudás, ami minden tanításból hiányzik, és ami az eddig elért sikereidet még magasabb szintre emeli. Csak olvass tovább… 

Félsz, hogy ha változol, akkor veszteség ér?

Az üzleti világban nagyon fontos a produktum, amit létrehozol, és a folyamat, amit végigviszel. Fontos a siker, az elismerés, az anyagi javak. Ez teljesen rendben is van. Sok sikeres embertől hallom azonban, hogy attól fél, hogy ha spirituális útra lép, ha meglátja az életet egy új szemlélettel, ha “elkezd a jelenben élni”, akkor mindaz, aminek a sikerét köszönhette, eltűnik.

Tartasz attól, hogy ha elindulsz egy másfajta úton, akkor mindaz az erő, határozottság és magabiztosság, aminek a sikeredet köszönhetted, eltűnik? Azt mondod, hogy jó úgy neked, ahogyan Te gondolkodsz? Akár keményen és erőszakosan is, de végigviszed az akaratodat?

Fontos, hogy tudd: Amikor keménnyé válsz, mert félsz a gyengeségtől és eredménytelenségtől, akkor lezárod az élet élvezetéhez szükséges pólust is, a gyengédséget. Pedig az emberi lényed alapja nem a félelem, nem a keménység, nem az erőszak, hanem az erő, a gyengédség, a kedvesség és a szeretet.

A gyengédség nem gyengeség.

A gyengédség finomság, érzékenység, olyan tulajdonságok egyvelege, melyek egy precíz folyamat átlátásához és megvalósításához alapvető fontosságúak. Félelemre nincs okod, mert belső változásod hatására egyedül a siker mögött meghúzódó keménység, erőszak az, ami eltűnik, helyét pedig átveszi az a gyengédség, amelyben valójában hatalmas teremtő erő lakozik. Amikor eltűnik a félelem, és megjelenik helyette a gyengédség, annak eredménye még a korábbi sikerektől is nagyobb szárnyalás.

Siker és boldogság kéz a kézben

Kezdd el ezt látni és felismerni, és a munkád át fog alakulni.
Az anyagi eredmények fokozódásán túl megjelennek az élet valódi értékei is:

  • Minőségi idő a szeretteidre, saját kedvteléseidre.
  • Szeretet, szerelem, harmonikus kapcsolatok.
  • Akarások és nehézségek helyett egyszerű, könnyed megvalósulás.
  • Nyugalom, belső stabilitás, az élet valódi élvezete és az ezzel járó boldogság, kiteljesedés.

siker

Akármekkora anyagi sikerekkel is élsz együtt, megéri időt és energiát szánnod belső kiteljesedésedre is, mert ez adja életed valódi értékét. Ez egy olyan tudás, amit minden üzletembernek, minden vállalkozónak és mindenkinek, aki munkát végez, ismernie kell. Sőt, merek továbblépni is. Mindazoknak, akik megszülettek és bármilyen tevékenységet folytatnak az életben, szükségük van erre a tudásra.

Minden embernek joga van tudni ezen a Földön, hogy lehetséges egy teljes életet élni és minden pillanatban boldognak lenni.

Ebben segítelek, ezt tanítom programjaimon, ahol sok-sok ezer hallgatóm fogadta el iránymutatásomat és tapasztalja természetes módon (technikák és módszerek nélkül), állandóan igazi önmagát, igazi valóságát, egy új kiteljesedett élet formájában. Döntsd el Te is, hogy mit akarsz. Sikereket? Anyagi eredményeket? Spirituális kiteljesedést? Boldogságot? Akkor Téged is várlak szeretettel a Vedd észre Alapprogramon!

A megoldás itt van, Te tudsz tenni érte. 

Szeretettel,

Csattos Ilona

Minden jog fenntartva. Az oldalon szereplő információk, fotók felhasználása, bármilyen formában való újraközlése a pontos forrás, Csattos Ilona nevével, illetve https://csattosilona.hu megjelölésével lehetséges.
Copyright 2019. Csattos Ilona, csattosilona.hu

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!