Reggeli BoldogságÉbresztő – Tudod, hogy mi az igazi szabadság?

A szabadság fogalmához igen sok értelmezés és számos téveszme is társul. Van, akinek a szabadság azt jelenti, amikor senkinek és semminek nem kell megfelelnie. Másoknak azt, hogy bármikor és bármit megtehet, amit csak szeretne. Spirituális körökben elterjedt, hogy a szabadság egy olyan állapot, amikor a földi javaktól függetlenül, – esetleg le is mondva azokról – élik meg az egyensúlyukat, boldogságukat. A legtöbb értelmezésben közös, hogy a szabadságot egy bizonyos cselekedettől, kötöttségektől független állapotnak tüntetik fel.

Pedig a szabadság nem az, hogy teljesen mást csinálsz, mint eddig.

A szabadság nincs helyhez, eseményhez, feltételhez kötve sem. A szabadság az, amikor figyelmen kívül hagyod a megszokott gondolataidat, képessé válsz az érzelmeid irányítására, és tudod, hogy a tudatosságodnak küszönhetően az életedben bármit létre tudsz hozni magadnak, ami elég fontos neked ahhoz, hogy figyelj rá és tegyél érte.

Tudom, hogy a Te életedben is jelen vannak a szokásos kifogások, amivel felmented magadat, hogy miért nincs olyan szabadságod, amilyet szeretnél. Pedig amikor megtapasztalod először az igazi szabadságot, – felismered, hogy a szokásos gondolataid nem valóságosak, azok csak korlátozzák a vágyaid megvalósulását – rájössz, hogy nincsenek korlátok, azokat is csak Te találtad ki magadnak, és Te korlátoztad a szabadságodat a gondolataiddal.

Hogyan éld meg a végtelen szabadságot?

  • Legyél tudatos a figyelmedre úgy, ahogyan az előző leveleimben már leírtam. Fókuszálj arra, amit szeretnél és meglátod, hogy mekkora változás fog létrejönni az életedben. Az érzelmeidre, a gondolataidra és a figyelmedre való tudatosság által alakítod tudatosan a külvilágodat.
  • Ha a szabadidőd és a munkád is örömmel tölt el, azt a bőséget fogod élni, amit úgy hívnak, hogy boldogság. Ha tudatos vagy, akkor boldog vagy és felszabadult, tudod, hogy általad olyan a világ, amilyennek tapasztalod, nem függsz semmitől és senkitől. Elkezded élni azt az örömöt, szabadságot, amire mindig is vágytál.

Amikor elkeserednél, hogy nem megy…

Tudj róla, hogy én is később jöttem rá arra, hogy a saját életemet én irányítom, hogy milyen hatalmas lehetőségeim vannak, ha a figyelmemet valóban arra irányítom, amit szeretnék, hogy a figyelmem által valósul meg az egész életem…

De amikor rádöbbentem, onnantól kezdve egy percet sem hezitáltam tovább, minden pillanatot megragadtam a figyelmemmel. Abbahagytam azzal foglalkozni, hogy mi ne legyen, mit nem akarok. Bár körülöttem az emberek a szokásos  módon élve teremtik tovább a körülményeiket, melyek bonyolítják, alakítják a külvilágot, már nem azonosulok vele. A dolgom nem az, hogy küzdjek ez ellen, hanem elfogadva azt, a figyelmemet VALÓBAN arra fókuszálom, hogy én alakítom az életemet és mennyire szabadon élek, és mennyire csodálatos ez.

Azóta leomlottak a korlátok, eltűntek a falak, amikről én hittem valamikor, hogy azoktól nem vagyok szabad. Megláttam, hogy a szabadság minden ember kiváltsága, és nincs olyan, hogy későn. Egy egész életed van rá, hogy megtapasztald, hogy kiteljesedj benne. Kezdd el Te is most és tapasztald meg minden pillanatban, a végtelen formában benned rejlő szabadságodat. 

Az augusztus 24-25., 31. – szeptember 1.-i “Vedd észre” Alapprogramomon itt van a helyed, ha valóban úgy szeretnél élni, ahogyan tőlem hallod. Nem kell külön időt töltened technikákkal, gyakorlatokkal, hanem azonnal felismered és megtapasztalod az igazságot. Megéled velem a jelen pillanatot, amely tovább visz az új életedbe.

Küldd el visszajelzésedet a kapcsolat@csattosilona.hu e-mail címre, hogy mi tetszett legjobban az eddigi levelekben. Mi az, ami megérintett? Mi az, amit az elmúlt hetek alatt alkalmazni tudtál, vagy már eredménye is lett? Köszönöm szépen.

Ha szeretnéd elolvasni az eddig megjelent Reggeli BoldogságÉbresztő üzeneteket, akkor a www.csattosilona.hu weboldalon iratkozz fel, és a holnapi levélben feltüntetett link segítségével számodra is elérhetővé válnak a korábbi levelek.

Ha pedig szeretnéd eljuttatni a reggeli hírleveleket ismerőseidnek, egyszerűen csak továbbítsd neki(k) is a www.csattosilona.hu weboldal linkjét, ahol fel tudnak iratkozni. 

Szeretettel,

Csattos Ilona

Minden jog fenntartva. Az oldalon szereplő információk, fotók felhasználása, bármilyen formában való újraközlése a pontos forrás, Csattos Ilona nevével, illetve http://csattosilona.hu megjelölésével lehetséges.
Copyright 2019. Csattos Ilona, csattosilona.hu