Boldogságébresztő Blog

Tisztelet és elfogadás minden szerelmes napon

Az életünk egy olyan izgalmas játék, amelyben számos módon tölthetjük meg örömmel a mindennapjainkat – és egy ilyen játék a szerelmesek napja is. Függetlenül attól, hogy milyen élethelyzetben vagy, a magad módján lehetőséged van tisztelettel, odafigyeléssel, elfogadással, szerelemmel megélni ezt a napot.

Bővebben

Halottak napja

Már nem félek a haláltól!

Éld élvezettel minden pillanatodat, ha élni akarsz, az elmúlástól való félelmed és fájdalmad  helyett. Így tapasztalod meg, hogy a legértékesebb az életben a pillanat, amelyben élsz.

Bővebben

Halld meg a jelen szavát, hogy legyen jövője a gyermekednek

Az iskola kezdete újabb lehetőséget teremt arra, hogy az ellenséges, erőszakos, agresszív felnőtt világ helyett – melyből a gyermekek tudatosan vagy tudattalanul folyamatosan menekülnek – egy elfogadó, a képességeiknek teret adó, szeretetteljes közeget teremtsünk. Vágyakozás és másokra várakozás helyett mindezt itt és most a jelenben tegyük. 

Bővebben

Apak napja

Édesapáknak szeretettel…

Az apa férfi. Az apa, a férfi apa szerepe. Az apa szeret. A szerep változik, a szeretet állandó. Így az édesapád állandóan szeret…Apák napja alkalmából a Te Édesapád is megérdemli, hogy végiggondold, mi mindent tett érted, és megköszönd neki.

Bővebben

Punkosd

Bőség és áramlás [Pünkösd alkalmából]

Pünkösd is hordoz magában egy különleges üzenetet, ami a tudatosság felől megközelítve új, mély értelmet ad ennek az ünnepnek. Az áramlást megértve rálátást kapsz, hogy hogyan működsz, és mire kell figyelned, hogy új módon alakítsd a jövődet.

Bővebben

Anyak napja

Édesanyád szól most hozzád… – fordított köszöntő

Ez nem csak egy fordított köszöntő. Ez egy ébresztő is egyben. Boldogságébresztő. Neked és mindenkinek. Ébresztő, mert csak így, együtt, egy új szemléletmóddal, nyitottsággal és egymásra figyeléssel vagyunk képesek valódi változást létrehozni a világban, egy valódi, tiszta értékrend mentén.

Bővebben

Nemkarácsonyi vers

Viszneki Vivien: Nemkarácsonyi vers – Örök hála Ilikének –   Szeretem a karácsonyt. Mindig is szerettem. Emlékszem ahogy gyermekként ajándéknak fúrtam, faragtam, festettem. Még volt értéke bennem a kézzel készített tárgyaknak, Még volt mértéke bennem a betölteni kívánt vágyaknak.   Még anélkül lekötött a fények, illatok puha atmoszférája, Hogy rohantam volna ünnepi hangulatért valahová ki,…

Bővebben

siker

Anyagi siker vagy belső kiteljesedés?

Anyagi siker vagy belső kiteljesedés? Nagyon sokan élnek sikeres emberként, jól menő vállalkozások vezetőiként, és eszükbe sem jut, hogy bármilyen “lelki, “spirituális” úton elinduljanak. Más utakon természetesen keresnek, különböző sikeremberek tréningjeire járnak, hiszen az ott elhangzó ismeretek nélkül az üzleti életben nem tudnának olyan szinten mozogni, mint ahogyan ezekkel teszik. Magadra ismertél? Akkor tudd, hogy…

Bővebben