Az élet egy kaland, az ajándék Te vagy benne. Ébredj rá, élj a lehetőséggel!

Kedves Ilona!

Pár hónapja érlelődik bennem ez a köszönet, őszinte hálát nyilvánító levél… Lényegében tudom, hogy fölösleges szavakat használnom, mert tudod és érzed azt a hálát amit Feléd érzünk, hogy megnyitottad a szemünket egy olyan lehetőség, pontosabban A LEHETŐSÉG felé, hogy megtaláljuk magunkat, a boldogságunkat, a minden pillanatban és az egységben való létezésünket.

Előadásiadat hallgatva, mikor néha felolvastál egy ehhez hasonló levelet, mindig bennem volt, hogy de jó lenne, ha egyszer én is így tudnék írni, tapasztalásból és a saját életemből merítve, ami mindenféleképp említést méltat… most már rengeteg ilyen dolog van, de ami talán a legjobban megérintett az, az elmúlt hónapokban megrendezett esküvőnk volt. Jelenlétben zajlott mind a férjem, István, mind az én részemről, és azt a finom rezgéseket, amiket ott megéltünk- most is könny szökik a szemembe a boldogságtól-fantasztikus volt … és ezt szeretném Neked és ezáltal önmagunknak is megköszönni. Mindenki úgy hálálkodott hogy ott lehetett és hogy ez annyira különleges volt. Volt aki álom esküvőnek is nevezte, és hogy ez biztosan rengeteg energiánkat emésztette fel, hogy úgy megszerveztük…sokaknak mondtam is hogy annyi mindenre oda sem figyeltünk és mégis megtörtént, szervezés nélkül, mert tudtuk, mindketten, hogy általunk fog megtörténni és nem az erőlködés és akarás által. A férjurammal együtt voltunk az előadásaidon, mindkét táborban, és ez annyira csodálatos, mert együtt közösen visszük egymást előre, hazudnék, ha azt mondanám, hogy a mindennapjainkat a jelenben éljük, de nagyon sokszor „ott vagyunk” és amikor nem akkor sokszor észre is vesszük és próbáljuk a figyelmünket önmagunkra összpontosítani. Sokan nem értik körülöttünk, hogy mi történik velünk, és mi milyen szerencsések vagyunk. Most már elég határozottan vállaljuk, hogy ez nem csak szerencse, hanem ez egy folyamat ami most már látványosan kezd beérni, és mi ezért még ha nem is fizikailag de kőkeményen dolgozunk- van aki tovább érdeklődik és megkérdezi mégis mi az és hogyan, és annak szívesen említünk Téged, hogy ez AZ, és nem szabad a keresésre fecsérelni az időt, hanem élni, gyakorolni kell és működik… Végtelen hála Ilona, amit Feléd érzünk…..

És az esküvő csak egy volt a sok csoda közül, amit ez évben átéltünk, még van min dolgoznunk, és ezért biztosan hogy találkozni is fogunk a közeljövőben, de addig még egy történetet szeretnék 2 szóban megosztani. Mi kb 6 éve Luxembourgban élünk és idén olyan csodában részesültünk, hogy valaki megkért minket, hogy költözzünk az ő családi házukba, mert ők kiköltöztek a Kajmán szigetekre és gondoskodjunk a házukról és csupán annyi albérleti pénzt fizessünk, mint amennyit fizettünk egy 2 szobás lakásért… eszméletlen…ez pedig egy 2 szintes, mondhatni luxusház, konditeremmel stb…. mi tudjuk hogy ezt ennek a tudásnak köszönhetjük J A férjem ettől határtalan boldog, mert mindig kertes házban akart élni- és ez által én is boldog vagyok.. úgyhogy bármikor amikor erre vagy a környéken van dolgod, szívesen látunk.

Milliónyi dolog lenne még, amiért érdemes köszönetet mondanunk, de tudjuk, hogy Te úgy is tudod, érzed mindazt, amit irányodba érzünk.

Baráti öleléssel és végtelen szeretettel üdvözlünk:

Gabi és István

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!