Gyakran ismételt kérdések

Első lépésként nézd végig online “Vedd észre” alapprogramomat, amely 14 órányi videófelvételt tartalmaz.

Új szemléletmód, a legmélyebb önismeret. Felfedezed, hogy amit hittél önmagadról, az nem valóságos, és sokkal többre vagy képes. Előadásaim hatására új életminőséget tapasztalsz meg, egyszerre válsz boldoggá (lelki értelemben), sikeressé (anyagi vonatkozásban) és egészségessé (testi értelemben). Különlegessége, hogy amit itt megtapasztalsz, azt a hétköznapjaidban is tudod élni.

Ez egy tudásról szól, amivel megszülettél, és annak a gyakorlati oldaláról, hogy hogyan élj vele. Azonnali és látványos eredmények, erő, harmónia, stabilitás és örömmel megélt események jellemzik az így élt életed minden pillanatát.

Ami az én titkom, ha valamit lehet annak nevezni, akkor az a plusz, hogy itt nem kell éveket várnod az eredményekre, mert már az Alapprogramot végignézve elkezdenek másképpen történni körülötted a dolgok.

Amit itt kapsz, az abban más, hogy itt nem szétboncoljuk az életedet, hanem megmutatom neked, hogy mindössze egy – generációs – problémád van, és az összes többi abból fakad. Miután ezt felismerted, már „csak” annak a gyakorlati oldalával foglalkozunk, hogy hogyan tudod az életedet enélkül, új módon élni. Hihetetlenül intenzív és gyors, tőlem pedig minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy éld is, ne csak tudd.

Közel 30 éve tudom garantálni a hozzám érkező hallgatóknak, hogy ha nyitottak és kipróbálják, amit tőlem hallanak, akkor elérik azt a változást, amiért hozzám fordultak.

Ez nem módszer, nem technika…

Egyszerűen: a cégem neve, de jelentheti azt is: ha ráébredsz arra, hogy milyen egyszerű másként látni önmagadat és a világot, megjelenik benned a béke, a csend, rácsodálkozol, és azt mondod, “ó csak ennyi?” Csend – ó

A programjaimon nem programozunk, ezt az egészet más módon tanítom. Az életed minden egyes pillanata teremt, nem csak akkor, amikor leülsz „programozni” valamit. Itt azt tanulod meg, hogy az érzelmeid, a gondolataid és a figyelmed hogyan hozza létre a teremtés folyamatát, és megtanulod, hogy mire kell figyelned ahhoz, hogy minden pillanatban a megfelelő irányba haladj. Ettől jóval intenzívebb és gyorsabb a megvalósulás és a „teremtés”, mintha programoznád azt.

Hagyományos értelemben véve a programjaimon soha nem meditálunk, ugyanis az, amit én tanítok olyan, mintha minden pillanatban, az életben meditálnál. Eddig azért meditáltál, hogy nyugodt legyél és a jelenben lehess. Ez működött is, amíg meditáltál, de a megszokott tevékenységeid közben újra a megszokott módon érezted magad.

Amit itt történik az az, hogy képes leszel úgy jelen lenni a tevékenységeidben, hogy ugyanolyan nyugalomban tudod érezni magad/megélni, mintha éppen meditálnál. Ettől a nyugalomtól és örömtől a tevékenységeid eredménye is más lesz, könnyedebben fogsz tudni magasabb minőséget elérni – az életed minden egyes területén. Hát nem izgalmas? 🙂

A hallgatóim többsége keresi a problémái gyökereit, okait vagy keresi a válaszokat a miértekre. „Miért élek? Mi az élet értelme? Ki vagyok én? Hogyan lehetek boldog? Én is lehetek sikeres?” Sokan pedig látják, hogy barátaik, ismerőseik, családtagjaik vagy munkatársaik mosolygóssá, felszabadulttá, elfogadóvá váltak, egészségesebbek, sikeresebbek lettek; és ez teszi őket kíváncsivá.

Rájössz arra, hogy nincsenek okok, mert minden, amit eddig oknak véltél, csak egy következmény. Abbahagyod a keresést és a kutatást, mert meglátod, hogy csak egyetlen egy ok van, egy szokásos, generációs érzelem, amely minden pillanatban meghatározza döntéseidet, elképzeléseidet, sikerességedet.

Mivel ez nem egy technika vagy módszer, amitől várod, hogy megoldja helyetted az életedet, ezért ez az egész „nem működik magától”. Működtetned kell. Ugyanakkor nem kell külön időt szánnod rá, vagy gyakorlatokat végezned, hanem az életed minden percében élheted úgy, hogy észreveszed, mire figyelsz.

Ha valóban kipróbálod azt, amit tőlem hallasz, és türelmes vagy, akkor egy egészen új irányt fog venni az életed.

Az első változások nem a külvilágban, hanem benned fognak végbemenni. Egészen egyszerűen végre el fogod tudod fogadni mindazokat a szituációkat, amelyekben voltál vagy éppen benne vagy. El fogod tudni fogadni a gyermekkorodat, a szüleidet, és azt, ahogyan eddig éltél. Ha a napjaid nagy részét negatív érzelmek hatása alatt töltötted, feszültségben, akkor ezek alól itt felszabadulsz. Megtapasztalod újra, milyen is örömben élni.

Mivel az érzelmeid át fognak alakulni, a körülötted lévő emberek, családtagjaid, barátaid észre fogják venni ezt a változást, és az eddigi esetleges feszültségek elsimulnak körülötted. Fogsz tudni szeretni, és viszont fognak szeretni.

A munkádban elkezdesz a jelenben dolgozni, így előbb-utóbb sokkal eredményesebb leszel, ráadásul nem fogsz elfáradni sem benne. Mivel mást fogsz beletenni a munkádba, mást is fogsz visszakapni, elkezd feléd bőség áramolni. Ugyanez a bőség és könnyedség más irányból is megjelenik, végre fogod tudni élvezni az életedet.

Szinte melléktermék lesz a gyógyulásod is, ami ezeknek a folyamatoknak a testi megnyilvánulása. A testedben felszabadulnak azok a blokkok, amelyeket eddig az érzelmeid létrehoztak, és így automatikusan elindul az öngyógyító folyamat.

Az eredmény tehát: Elfogadás. Egészség. Siker. Jelenlét. Szeretet – és ezek mindig a tiéd lesznek, ha úgy élsz, hogy figyelsz, és úgy figyelsz, ahogyan tanítom.

A jelen pillanatát megtapasztalni csodálatos. Annál már csak egy dolog csodálatosabb: minden pillanatban tapasztalni a jelent. És igen, ez 100%-ig lehetséges, ugyanis ez alapvető, veled született képességed. Az előadásaimon ma már kivétel nélkül mindenki megtapasztalja, hogy milyen, amikor igazából jelen van, de abban is segítelek, hogy ez otthon, egyedül is élhetővé váljon számodra. Az elmúlt évek során több ezren tapasztalták meg, és rengetegen vannak azok, akik már minden pillanatukat ebben a belső örömben, jelenben töltik – és közben a külvilágban ennek köszönhetően egyre nagyobb sikereseket érnek el.

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!