[Rendhagyó húsvéti üzenet] Teremts új embert Önmagadból!

A hitrendszered, amivel eddig élted az életedet elhitetett veled sokmindent, vagy tagadásba kényszerített. Ez viszont nem te vagy, nem a valódi életed. Hogy ki is vagy valójában, megtudod, ha anélkül, amit hiszel, körülnézel…

[Rendhagyó húsvéti üzenet]

Teremts új embert Önmagadból!

Miközben mindenki a locsolkodás örömével, a húsvéti finomságok ízkavalkádjával és a család, barátok, ismerősök vidám nyüzsgésével tölti meg a Húsvét hétfőt – köztük természetesen én is -, bennem egy szokatlan, mély köszöntő fogalmazódott meg ma reggelre. Fontos mondanivaló, amitől a Húsvét még értékesebb, valódi, átformáló ünneppé válik.

Húsvét legfőképp egy vallásos ünnep, melynek központi eleme Isten, a teremtő, aki feltámasztja Jézust. Sokak számára azonban ez a történet idejemúlttá vált, esetleg ismeretlen vagy idegen, sőt nagyon sokan el is zárkóznak ettől a világképtől. Ahogyan megszokhattad, én sem vallási megközelítésből magyarázok és írok most is neked, hanem a tudatosságból merítve egy másfajta szemléletet tárok eléd, rólad, a teremtésről és Istenről.

Tudatosság, erő, Isten – Ki is vagy Te valójában?

Isten egy elnevezés, melyről mindenki gondol valamit. Vannak Isten-hívő, Isten-félő, és Isten-tagadó emberek. Mindenki saját hite szerint viszonyul az ismeretlen rendezőelvhez, amit hívhatunk a Tudatosságnak, az Erőnek, vagy Istennek magának. Hogyan lehet hát valóságalapja ennyi különböző gondolatnak Istenről? Kell vágyni, félni, megtagadni Istent? Nincs értelme, mert ekkor a benned születésedtől fogva jelenlévő teremtő erőtől fosztod meg magad, miközben valami olyanra vágysz, olyantól félsz, amiről nincs ismereted és tapasztalatod.

A hitrendszered, amivel eddig élted az életedet elhitetett veled sokmindent, vagy tagadásba kényszerített. Ez viszont nem te vagy, nem a valódi életed. Hogy ki is vagy valójában, megtudod, ha anélkül, amit hiszel, körülnézel. Csak tudd, hogy létezik az erő, a teremtő erő, amelyet mások földöntúlinak hisznek, de valójában mindig is magadban hordoztál. Ez a valódi hit, hit magadban, a Teremtő erődben, a feltétel nélküli Szeretetben.

Te döntesz az életedről

A feltétel nélküli szeretet mindent és mindenkit elfogad olyannak, amilyen. Éppen úgy, ahogyan a világegyetem, feltétel nélkül mindent magában hordoz, mindent magába ölel. A világegyetem összes, végtelen tudása, a végtelen intelligencia nyilvánul meg rajtad keresztül. Vagy szeretsz vagy félsz, de biztos, hogy ez az az erő, amely teremti az életed minden pillanatát.

Az összes elképzelésedet ebből az erőből fakasztod, ebből az erőből meríted, vagyis a végtelen tudásból, amelyben minden pillanatban benne létezel. A Te kezedben van a hatalom, amellyel döntesz az életedről. Te vagy a Teremtő, a Teremtmény és a Teremtés is egyben. Azért születtél meg, hogy ezt felfedezd, hogy erre ráébredj. Ez megtörténik, ha figyelsz. S amint a figyelem Önmagától fogva Önmagára irányul, Az vagy Te.

Húsvét alkalmából azt kívánom Neked, hogy teremts új embert Önmagadból a figyelmeddel!

Szeretettel,

Csattos Ilona

Szeretnél így élni? Adj magadnak egy esélyt és szánd el magad egy végső lépésre afelé az élet felé, amelyet megálmodtál magadnak! Lehet, hogy még az út elején jársz és sok kérdés motoszkál benned. Lehet, hogy már minden téged érintő kérdésedre választ kaptál, de még mindig nem vagy kielégítve, és keresel tovább. Bármilyen szituációban is vagy, a „Vedd észre” Alapprogram során csupán 4 nap alatt elindulsz a tudatosság és a boldog, sikeres élet irányába.

Minden jog fenntartva. Az oldalon szereplő információk, fotók felhasználása, bármilyen formában való újraközlése a pontos forrás, Csattos Ilona nevével, illetve https://csattosilona.hu megjelölésével lehetséges.
Copyright 2019. Csattos Ilona, csattosilona.hu

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!