Az élet egy kaland, az ajándék Te vagy benne. Ébredj rá, élj a lehetőséggel!

Drága Ilike!

Már egy ideje készülök, hogy beszámoljak neked az életemről. Annyi minden történt velem mióta megismertelek, de azért megpróbálom röviden, tömören összefoglalni. 2014 júliusában elvesztettem a munkámat.Egy Kínai tulajdonú cégnél voltam befektetési igazgató. Jó fizetés, céges BMW, mobil. laptop, tablet stb. Hosszú hónapokon keresztül pályáztam eredménytelenül . Több mint ötven pályázatot adtam be. Lelkileg egyre mélyebbre süllyedtem. Folyamatosan gyomorgörcseim, félelmeim voltak, nem tudtam éjszaka aludni. Októberben találkoztam egy hallgatóddal, aki munkát adott.

Nagy beszélgetések kezdődtek, sokat beszélt az önismeretről. A januári Alapprogramodon részt vettem, nagyon jó volt minden szempontból. Megláttam ,hogy mit művelek magammal. A februári Tudatos Élet Táborban megéltem a jelenem, ami semmihez sem fogható érzés volt. Ekkor eldöntöttem, hogy már nem szeretnék a régi módon élni. Azonnal jelentkeztem a Tudatos Életmód Táborba, ami nagyon sokat adott. Találkoztam olyan emberekkel, akik évek óta élik a jelenüket és rájöttem, hogy minden tudás birtokosa vagyok. Tudok verset írni, színdarabot és  bármire képes vagyok.

A mindennapjaim is gyökeresen megváltoztak. Nem terveztem előre hetekre, csak éltem az életem. A munkához való viszonyom viszont nem változott. Azt tudtam, hogy a befektetési területen 12 év után már nem akarok dolgozni. De, hogy mit akarok azt nem tudtam. Most először az életemben nem akartam görcsösen, hanem azt mondtam ha jól vagyok, akkor tudom. hogy eljön az az idő, amikor egy csapásra  tudni fogom, hogy mi  az amit csinálni akarok. Elkezdtem figyelni mindenre, türelmesen vártam és közben egyre jobban éreztem magam. Minden rendezvényeden részt vettem, sokat találkoztam az új barátaimmal.A régi rossz gondolataim egyre ritkábban jöttek elő és egyre rövidebb ideig tartottak.

Tavaly szeptemberben állásajánlatot kaptam egy Francia tulajdonú cégtől. Értékesítési igazgatót kerestek.Egyik feltétel a tárgyaló képes angol nyelv volt.Én soha nem tanultam angolt, viszont megpályáztam az állást. Soha még ilyen nyugodt nem voltam állásinterjú előtt, alatt. Azt mondtam, hogy ha ez az amit dolgoznom kell. akkor úgyis megkapom az állást. Megkaptam az állást, és hogy tudjak a francia tulajdonossal kommunikálni, angoltanárt fogadott, akit ő fizet és aki munkaidőben tanít angolra.

Az első naptól kezdve úgy éreztem, hogy a munkában is újjá születtem. Tettem a dolgom, nem agyaltam és jöttek az eredmények. A próba idő elteltével a tulajdonos elmondta, hogy többet tettem a cég sikeréért a három hónap alatt mint az elődöm másfél év alatt. Minden reggel úgy ébredek, hogy teljes szívemből köszönetet mondok mind azért amim van.

Hálás vagyok, hogy egy minőségi életet élhetek. Minden nap köszönetet mondok, és hatalmas hálát érzek a szívemben, hogy segítettél elindulni az úton. Élvezem az utazás minden percét.Tudom, hogy hová tartok, megvannak a céljaim, de nem tervezek, hanem engedem, hogy lépésről lépésre  megtörténjenek a dolgok. Teszem a dolgom, mindenre odafigyelek és magától megtörténik minden. Olyan emberek jönnek a látókörömben,akik segítenek a céljaim elérésében.Számomra ez a legnagyobb dolog, hogy nem kell aggódnom semmiért, mert tudom minden értem történik. És tényleg minden megtörténik. Apró kis lépésekkel haladok előre és élvezem az utazás minden percét.
Köszönök mindent, nagyon nagy hálával szeretettel gondolok rád naponta. Már nagyon várom, hogy ismét személyesen találkozhassam veled!

Köszönöm!

Józsi

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!