"Vedd észre" Alapprogram
Részletek:

Időpont: 2020. november 28-29., december 5-6.
Program hossza: 4 nap, 2 hétvége
Helyszín: Hunguest Hotel Platanus
Cím: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 44.

 

Kedvezményes részvételi díj 70.000 Ft + áfa (88.900 Ft) helyett 60.000 Ft + áfa (76.200 Ft)

Kedvezményes jelentkezés

Add le a jelentkezésedet, és vegyél részt 10.000 Ft kedvezménnyel a “Vedd észre” Alapprogramon. 


Fedezd fel a gondolataid, érzéseid és szokásaid mögött rejlő valódi Önmagadat és tanulj meg minden pillanatban boldogan, tudatosan a jelenben élni.

6 dolog, amiért a “Vedd észre” Alapprogram más, mint az összes piacon lévő tréning

Nem módszert, technikát tanulsz

Az eddig előtted rejtve lévő tudásodra lesz rálátásod, mellyel a valódi képességeidet félelem nélkül, egyszerűen válsz képessé a jelenben használni.

Nincs fix tematika

Ez a program Rólad szól, életem történetén keresztül invitállak közös, interaktív párbeszédre. Nem példákon és sablonokon keresztül ismered fel a lényeget, hanem miközben engem hallgatsz, lejátszódik benned az életed, folyamatosan szembesülsz önmagaddal, hitrendszereddel (egóddal).

Megszűnik a problémáid ismétlődése

Nem a problémák okait kutatjuk, hanem egy aktuális problémádon keresztül rálátásod lesz az összes problémádra, megszokott viselkedésmintáidra, így kerülsz ki a generációs mókuskerékből.

Megtapasztalod a valódi jelenlétet

A szavaim mögött érzékelhető jelenléten keresztül tapasztalod meg, hogy ki is vagy Te valójában, ráismersz saját valóságodra. Megéled a valódi teremtő erődet, ami által tudatosan élsz tovább.

Megéled az igazi szeretetet

A programon egyedi módon ismered fel és tapasztalod meg az életed igazi értelmét, a boldogságot. Rádöbbensz, hogy Te magad vagy a valódi szeretet.

Megjelenik a valódi motivációd

Többé nem azért mész valahová, hogy legyen motivációd, hanem a valódi, belső motivációd vezet tovább a céljaid eléréséig.

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!