Egy tankönyv az életedhez: Vedd észre!

Vedd észre - A legmélyebb önismeret

Egy tankönyv az életedhez, amely segítségével megláthatod a legfontosabbat, ami eddig az életedből kimaradt. Ez nem ezoterikus könyv, nincs benne semmi misztikum. Még akkor sem az, ha elsőre annak gondolod. Éppen arról beszélek, hogy amit gondolsz, az csak a véleményed a valóságról. Amit itt találsz, az a nyugat és a kelet ideológiájának találkozása. A kettő így ér össze, és így együtt élhető. Szánj egy kis időt erre az elsőre furcsának tűnő, szokatlan megfogalmazású irományomra, és döbbenten látod meg, hogy amit oly régóta szeretnél már tudni, itt van előtted és azonnal élheted.

különböző tréningek, technikák, módszerek, vagy bármi, amit felkutatsz önmagad megismerésére, vagy azért, hogy sikeresebb lehess – akár a legnagyobbaktól tanulva is -, csak a régi elképzeléseidet alakítja újabbakká. Amiről tudomást kell ezután venned az, hogy amit képzelsz, az soha nem a valóság. A célod tehát a képzelgéseid állandó bővítése helyett, kiszállni ebből a mókuskerékből. Ezt most megteheted.

A harmonikus kapcsolatok és az üzleti élet sikerességének titka tárul fel most előtted. A sokféle tréning, módszer, irányzat és vallás, amelyet tanulsz, és amelyben hiszel, az mind megannyi hitrendszer, amely egy és ugyanazt próbálja megmagyarázni, de oly formában, ahogyan azt a kitalálója vagy oktatója látja, és ahogyan gondolkodik róla. Aki őket meghallgatja, a saját módján adja tovább másoknak, akik erről szintén gondolnak valamit. Így von le mindenki végkövetkeztetést arról, amit igazságnak képzel, majd magáénak vélve igyekszik róla meggyőzni másokat. Az egység megteremtését szeretné mindenki, de azt különbözően, ezerféleképpen értelmezi. Csak a bennünk lévő közös tudás felfedezése világíthatja meg a különbözőségekben benne rejlő azonosságot. Csak ennek felismerésével szűnhet meg a káosz, amely uralja a világot. Erre mutatok rá, csak figyelj, és vedd észre a benned rejlő igazságot.

Ez a könyv rólad szól. Szeretettel ajánlom.

Vásárold meg online!

Olvass bele!

Kiválogattam neked néhány részt a könyvemből, hogy legyen egy rálátásod arra, miről is szól. Fogadd és olvasd szeretettel, biztos vagyok benne, hogy pontosan azt a részt fogod kiválasztani, ami az aktuális kérdéseidre választ ad. Lapozz bele bátran!

Az oldalak nagyításához klikkelj a képre!