Az élet egy kaland, az ajándék Te vagy benne. Ébredj rá, élj a lehetőséggel!

Kedves Ilike!

Mégegyszer nagyon köszönöm, hogy részt vehettem az előadásodon. Segítséget, kulcsot adott ahhoz, hogy azok a nagy életbölcsességek, – mint “a változás lehetősége bennünk van”, a másik ember a tükröd, lásd benne magadat”, “ami a másik emberben idegesít, annak bennem mélyen elfojtott gyökerei vannak”, aztán, hogy “a boldogságot magunkban és nem rajtunk kívül álló helyzetekben kell keresni” – most teljes valójukban érthetővé és megélhetővé váljanak.
Sok-sok bölcselet és nagyszerű tan, sőt tréning van, ami az élet törvényszerűségeire tanít bennünket miszerint lássuk meg milyen egyszerű, de nagyszerű szabályok mentén működik a világmindenség, ezáltal mi magunk is. Manapság oly’ divatos téma ez, hogy magazinok oldalain “puffogtatják” is ezeket a jól hangzó tanácsokat szép számmal De egy apró momentum – a lényeg – mindig, mindegyikből hiányzik. Mi ez? A “megoldó kód” életünk újraprogramozáshoz.
Felismerni az elméleti összefüggéseket, életünk “mókuskerék szindrómáját” sokunknak sikerült már, ami hiányzott az a “kilépés hogyanja”. Erre a négy napos előadásod választ ad.
Segít abban, hogy az okoskodás helyett hogyan kell a tettek mezejére lépni, csinálni és nem beszélni arról, amire vágyunk, felismerve azokat a korlátokat, amelyek eddig akadályoztak a megvalósításban. Kedvenc Madách idézetem – “a tett halála az okoskodás” – még mélyebb értelmet kapott a négy nap alatt.
Legyünk minél többen! Te odaadtad a kulcsot a bennünk rejlő kincshez, a titok nyitjához, önmagunkhoz.

Köszönöm szeretettel,

Vajda Márta

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!