Reggeli BoldogságÉbresztő – Minden álmodat képes vagy megvalósítani

Gyermekként Te is megannyi álmot, elérendő célt fogalmaztál meg magadban. Mennyit sikerült megélned belőle és mennyi maradt elfojtva? Tudsz róla, hogy miért nem tudtad megvalósítani nagy részét? Ma abban segítelek, hogy fedezd fel újból, akár mélyen elrejtett vágyaidat, és megmutatom, hogy mire figyelj a megvalósításukhoz.

alom megvalositasa

Minden ember születése után kétféle képpen dönt így – természetesen tudattalanul – Te is.

Ami félelemmel rögzült benned, hogy neked nem lehet, arra nem figyeltél, azaz azt hitted, hogy az nincs is, ezért nem is valósult meg. Ha viszont arra figyeltél, és azzal foglalkoztál, amit szerettél volna, a figyelmed által az megvalósult számodra. Újabb megerősítés ez abban, hogy mindig az valósul meg, amire figyelsz.

Amit nem akartál, az ellen tiltakoztál, tehát a figyelmed által mindig szembejött veled, azzal találkoztál. Amikor vágyakoztál valamire, azért tetted, mert azt hitted, hogy az nincsen, ezért ennek  a hiányára figyeltél. Tehát a figyelmed nem azon volt, amit szerettél volna, hanem annak a hiányán landolt. Ez alapján dőlt el, mire figyeltél többet, az ellenállásaidra, vagy annak a megvalósítására. 

Jó hírem van: nem számít, hogy akkor régen, pici gyermekként hogyan döntöttél, mert ebben a pillanatban is megvan még minden lehetőséged a vágyaid megvalósítására.

Most sem késő, hogy eldöntsd, hogy mit szeretnél, mire akarsz ezután figyelni.

Rajtad múlik minden pillanatban, hogy a figyelmedet mire irányítod. Ez határozza meg, hogy mi történik veled és hogyan alakulnak a körülményeid általad. Itt és most Te döntesz. Ehhez tudnod kell, hogy amit elképzelsz, az azonnal jelen van a világegyetemben energia szintjén.

Az én történetem a példa arra, hogy képes vagy Te is felfedezni és utána megvalósítani a vágyaidat, illetve bármit elérhetsz, ami felkelti az érdeklődésedet, ha figyelsz rá és teszel érte. Mivel a családomban nem volt minta az utazás, ez sokáig nem is kapott figyelmet részemről sem, csak a vágy maradt meg, ami félelemből fakadt, az utazás hiányából és a jó kifogás, amit nagyon sokan, te is használsz, hogy “nincs időm és nincs elég pénz rá”. 

Miután tudatossá váltam, és ráébredtem, hogy nekem is van lehetőségem mindenre, amit csak szeretnék, azóta tényleg elindultam a nagyvilágban. Amikor először sétáltam a tengerparton a pálmafák alatt, akkor bizony folytak a könnyeim. Ott jutott eszembe, hogy öt éves kislányként hogyan mondtam és álmodoztam, hogy ha nagy leszek, én is tengerparton fogok sétálni a pálmafák alatt. Ez az utazás ráadásul pénzembe sem került. A jelenlétem által ma már könnyedén, lazán utazom és élvezem kalandjaim minden egyes pillanatát.

Az utazás csak egyszerű példa az életemből, de ezen keresztül Te is megvizsgálhatod, hogy mi volt az, amivel kapcsolatban megjelent benned a vágy, de azután lezártad magadban. 

Az is lehet, hogy titkon még mindig dédelgeted a régi vágyaidat, de nem mersz rájuk még gondolni sem, vagy ha igen, akkor fáj a hiányuk, ezért nem foglalkozol velük. Általában ezek azok a vágyak, amelyek a Te életedben nem teljesültek be. Csak az nem valósul meg számodra, amiben kételkedsz vagy aminek tagadod a meglétét, így elkerüli a figyelmedet az, ami már egyébként megvan.

Jegyezd meg, MINDENT meg tudsz valósítani, a bizalmad által.

A mai napra azt a “feladatot” adom Neked, hogy kezdj el újból figyelni az álmaidra, vágyaidra, lehetnek azok régiek vagy akár aktuális, napi szintűek. Vedd elő, figyeld meg őket. A figyelmed eléd fogja hozni a válaszokat, neked pedig csak tudatosítanod kell magaddal, hogy ezek itt és most mind elérhetőek számodra. Figyelj rájuk, tedd a dolgodat és valamennyi időn belül élvezni fogod a megvalósulásukat.

Az augusztus 24-25., 31. – szeptember 1.-i “Vedd észre” Alapprogramomon itt van a helyed, ha valóban úgy szeretnél élni, ahogyan tőlem hallod. Nem kell külön időt töltened technikákkal, gyakorlatokkal, hanem azonnal felismered és megtapasztalod az igazságot. Megéled velem a jelen pillanatot, amely tovább visz az új életedbe.

Küldd el visszajelzésedet a kapcsolat@csattosilona.hu e-mail címre, ha van olyan álmod, ami a tudatosságnak köszönhetően valósult meg. Szeretettel várom történeteidet, eddigi tapasztalataidat is. Köszönöm szépen. 

Ha szeretnéd elolvasni az eddig megjelent Reggeli BoldogságÉbresztő üzeneteket, akkor a www.csattosilona.hu weboldalon iratkozz fel, és a holnapi levélben feltüntetett link segítségével számodra is elérhetővé válnak a korábbi levelek.

Ha pedig szeretnéd eljuttatni a reggeli hírleveleket ismerőseidnek, egyszerűen csak továbbítsd neki(k) is a www.csattosilona.hu weboldal linkjét, ahol továbbra is fel tudnak iratkozni.

Tudatos figyelemmel teli napot kívánok,

Csattos Ilona

Minden jog fenntartva. Az oldalon szereplő információk, fotók felhasználása, bármilyen formában való újraközlése a pontos forrás, Csattos Ilona nevével, illetve http://csattosilona.hu megjelölésével lehetséges.
Copyright 2019. Csattos Ilona, csattosilona.hu