"Ne csak élj egy életet, hanem tudd, hogy Te éled az életed!"

Mindenki azt hiszi, hogy a változáshoz újabb és újabb információkra, technikákra, módszerekre van szükség, azonban a megoldás éppen az ellenkezőjében rejlik. Nem az életedet kell részeire boncolnod, hanem fel kell fedezned magadban a veled született tudatosságodat, mellyel az összes megtanultat képessé válsz működtetni.

 

Legyen szó párkapcsolati vagy egyéb kapcsolati konfliktusokról, gyermekeiddel kapcsolatos problémákról, egészségügyi gondokról, munkahelyi és szakmai kihívásokról, minden problémának egy gyökere van, amelyre új online programomon rálátásod lesz és annak a módját is a kezedbe adom, hogy hogyan lépj túl rajta.

 

“Az egyetlen igazi tanulás: a lényünkben szunnyadó tudásnak tevékennyé ébresztése”. Ébreszd fel Önmagadban Te is.”

"Vedd észre" Alapprogram - új formában, online

A legmélyebb önismeret...

Több mint 18 évig tartottam a 4 napos “Vedd észre” Alapprogramomat óriási eredményekkel, sikerrel, örömmel és szeretettel. Ezen közben több tízezer ember találkozott velem és tapasztalta meg jelenlétemben a valódi tudatosságot, lett egészséges, sikeres a munkájában, lett kiteljesedett a párkapcsolatában, s teremtett bőséget, harmóniát, nyugalmat a mindennapjaiban.

alapprogi

... Megújult, rugalmasabb formában

Mindeddig változatlan formában, két hétvége során adtam át az információkat, azonban térben és időben így sokan nem engedhették meg maguknak az ezen való részvételt. A nagy érdeklődésre való tekintettel azonban átalakítottam a programot és azon való részvétel lehetőségeit. 

 

Még idén megújult, rugalmasabb formában, kedvező áron, ONLINE teszem elérhetővé mindenki számára a programot, amely oly sok ember életét változtatta már meg.

Az online kurzus jól strukturált feldolgozása lesz a korábbi élő, 4 napos Vedd észre Alapprogramnak.

1.

Könnyen használható felület

Az elmúlt évek felvételeiből a legjobb részeket összevágva, a két hétvége teljes anyaga jó minőségű videós formában lesz elérhető. Könnyen használható online felülettel biztosítom mindenki számára a legkönnyebb haladást.

2.

Letisztult tematika, azonnali eredmények

Aki online meghallgatja, azaz elvégzi a kurzust és elkezd úgy figyelni, ahogyan magyarázom, azonnal tapasztalja az új látásmód eredményeit.

3.

Interaktív megoldások

A személyes jelenlétem persze nem teljesen helyettesíthető, de mindent megteszek annak érdekében, hogy ez a lehető legkevésbé legyen érezhető számodra és olyan legyen, mintha veled lennék, élőben!

A programra ugyan még egy kicsit várnod kell, de már most elő tudsz jelentkezni, hogy elsőként értesülj, amikor elindul az online felület.

Előregisztráció

Korábbi hallgatók visszajelzései

Mi más lenne valódibb bizonyíték, minthogy 25 év alatt rengetegen jelezték vissza hálával, hogy képesek aszerint élni, ahogyan tőlem hallották.Íme néhány levél részlete a szeretetteljes visszajelzések közül:

Ilike,

Soha nem gondoltam volna, hogy egy érintést, ölelést ennyire fogok értékelni és élvezni. Ennyire gyönyörűnek fogom találni a természetet, az embereket, építményeket, MINDENT. Hogy ennyire szépnek fogom látni magam, mikor belenézek a tükörbe. Mély hálát érzek irántad, hogy láthatlak téged, azért mert magamat is látom benned, mindenkiben, teljes valójában. Egy új életet tapasztaltam meg általad. Soha nem tudtam, hogy lehet így élni.
Köszönöm neked ❤️

K. Eszter

Drága Ilike!

Szeretném megköszönni azokat a csodás pillantokat, amiket a jelenlétedben megtapasztalhattam. Amikor hirtelen minden látott lesz, és megjelenik a látó, ennek az életnek nevezett valaminek az egyetlen értelme, és valóságos megtapasztalása. Onnan nézve tényleg semmi sem létezik, semmi sem valós, mégis egy könnyed, szeretettel teli értelem és tudás, mely kétség nélküli és örökké létező. Ebben lenni és létezni egy gyönyörű kiváltság és boldogság. Megyek Veled, kérlek vigyél magaddal végig.

Köszönöm, amit teszel. Ez a legcsodálatosabb tett a világon, amit egy ember szíve, lelke a többi ember szívének, lelkének átadhat, hogy azok végérvényesen és örökre összekapcsolódjanak.

Köszönöm Ilike, nagyon szeretlek.

Drága Ilike!

Megtapasztaltam, illetve tapasztalom általad és melletted folyamatosan, milyen a szabadidő a valóságos szabadságban. A valódi, elvárások és megfelelési kényszerek nélküli, ellenállásoktól mentes időtöltésen kívül minden csak azzá zsugorodik, ami semmit nem ér: gyerekhisztivé. Köszönöm Neked, hogy elkezdhetek végre felnőni egy egészséges élethez, amiben csak az elfogadásnak van helye. Köszönöm, hogy nem egy előadó vagy a sok közül, hanem az a hiteles mester, aki végigvisz. Aki élni is képes azt, amiről előad. Szeretlek, és végigmegyek veled az úton, ami én vagyok.

Szeretettel,
Csengi

Csattos Ilonáról

0
Év tapasztalat
0 +
Alapprogram
0 +
Megváltozott élet
  • Élete látszólag legszebb életszakaszában, 37 évesen, egyik pillanatról a másikra deréktól lefelé lebénult, ami arra késztette, hogy megvizsgálja addig biztosnak hitt világlátását. Új tűz gyulladt a szívében: mindent megismerni valódi Önmagáról.
  • Műtét nélkül, saját figyelme által gyógyult meg. Folyamatosan tapasztalta meg a jelenlét mélységeit, a megvilágosodást. 
  • Életét, mindennapjait azóta az emberi elme és tudat kutatásának szenteli.
  • Ezt a tudást 1995-ben Magyarországon elsőként kezdte el másokkal is megosztani. Személyes konzultációin, előadásain azóta több tízezer ember vett részt
  • Vedd észre című könyve többszörös bestseller, jelenleg több mint 20.000 kiadott példánnyal.
  • A coachok tanítója: A jelenleg piacon lévő mentorok, coachok, akik embereket tanítanak a tudatosságra, embereket tréningeznek, Ilona programjain folyamatosan részt vesznek és hasznosítják a tőle hallottakat.

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!