Betegség és egészség

A betegségnek, fájdalomnak nem üzenete, hanem célja van: Segít neked abban, hogy észrevedd, valamit másképpen kell látnod, a szokás szerinti életedet át kell értékelned.

Betegség és egészség

A betegségnek, fájdalomnak nem üzenete, hanem célja van: Segít neked abban, hogy észrevedd, valamit másképpen kell látnod, a szokás szerinti életedet át kell értékelned.

Az új szemléletmód lehetővé teszi, hogy testi és lelki problémáiddal kapcsolatosan is felfedezd magadban, hogy a fájdalom a félelmeidből fakad, illetve, hogy hogyan lehet könnyedén, felszabadultan, egészségesen, testi és lelki fájdalom, illetve betegségek nélkül élni.

 

 

Új módon látva és élve az életedet megelőzheted a betegségeket, vagy ha már kialakultak, megalapozhatod, illetve támogathatod a gyógyulásodat.

 

A résztvevők nemcsak arról számolnak be, hogy lelkileg válnak kiegyensúlyozottá, de fizikai állapotuk általános javulásáról és gyógyulásukról is. Ez természetes velejárója az öngyógyító mechanizmusok beindulásának, az önmagunk ilyen sajátos és újszerű megismerésének.

 

Szeretettel várom a várandós anyukákat és párjukat is, hiszen a fájdalommentes szülésről is szó lesz az előadások során. És ha a szülő anyák képesek fájdalom nélkül világra hozni gyermeküket az előadás után – amelyre azt mondják, hogy a legnagyobb fájdalom -, akkor neked is bármely más fájdalom eltűnhet életedből. Hogy hogyan? Erre is rámutatnak az előadások.

Fontos!

Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszihiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

További programok:

Gyere velem tovább!

Egyéb témák, amelyeket weboldalamon olvashatsz:

Köszönöm a támogatást mindenkinek!

Az online előadásaimat továbbra is ingyenesen mindenki számára elérhetővé teszem, azonban adományjelleggel támogatni tudod azt a következő számlaszámon:

Név: Csattos Ilona
Számlaszám: 10404247-96052800-01490000


Hálásan elfogadom és köszönöm, amennyiben Te is támogatod a munkásságomat. Ezzel részese leszel annak, hogy videóim, előadásaim ingyenesek maradjanak, és még több emberhez jusson el tanításom lényege, egyszerűsége és hatékonysága.

Ha úgy érzed, hogy jelenleg nincs erre lehetőséged, természetesen továbbra is várlak szeretettel a képernyő előtt. Ebben az esetben azzal is tudsz segíteni, hogy megosztod az oldalamat, a videóimat, bejegyzéseimet ismerőseiddel, és segítesz a munkásságomat, a valódi tudatosságot másokkal is megismertetni.

Tegyünk együtt az új világunk megteremtéséért!

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!