Egyéb

Genetikusan magadban hordozol egy meghatározó, generációs viselkedésmintát, aminek tudattalanul ellenállsz.

Egyéb

Genetikusan magadban hordozol egy meghatározó, generációs viselkedésmintát, aminek tudattalanul ellenállsz.

Ahhoz, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél, azt kell meglátnod, hogy hogyan hozod létre a problémáidat az érzelmeiden keresztül, a figyelmed által. Ismerd fel, hogy ami a felszínen több problémának tűnik, az a mélyben egy tőről fakad, egy a gyökere, tehát egyetlen egy “probléma”.

 

Genetikusan magadban hordozol egy meghatározó, generációs viselkedésmintát, aminek tudattalanul ellenállsz. Anélkül, hogy észrevennéd, rendszeresen ugyanúgy érzed magad, rendszeresen uralkodik rajtad ez az érzelem, ami ugyanaz, mint amit elutasítasz. Ennek az érzelemnek rendszeresen hiszel, így ez határozza meg a gondolataidat, a döntéseidet és a cselekedeteidet is. Tehát: Csak egyetlen egy “problémád” van: hogy elhiszed, amit hiszel.

 

Ha arra fókuszálsz, hogy hogyan szabadulj meg problémáidtól, akkor sokáig keresgélni fogsz. Ha viszont megfigyeled, hogy hogyan hoztad és hozod létre őket, akkor már nem tudnak becsapni és maguktól eltűnnek. Ráébredsz arra, hogy amit problémának hittél, annak lehetsz a leghálásabb, mert ezen keresztül ébredhettél rá a valóságra, a benned lévő végtelen tudásra.

Fontos!

Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszihiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

További programok:

Gyere velem tovább!

Egyéb témák, amelyeket weboldalamon olvashatsz:

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!