Félelem

Életed nagy részét tudattalan védekezési mechanizmusaid által irányítva élted – saját félelmeid marionett-figurájaként. Elemezni próbáltad, mi miért van, mit miért kell megtapasztalnod, és miért nem változik, amit másként szeretnél.

Félelem

Életed nagy részét tudattalan védekezési mechanizmusaid által irányítva élted – saját félelmeid marionett-figurájaként. Elemezni próbáltad, mi miért van, mit miért kell megtapasztalnod, és miért nem változik, amit másként szeretnél.

Nos, mindig azt tapasztalod, ami az áramoltatott érzelmeid által létrejön körülötted és benned. A miértre a válasz tehát ez: azért, mert EZT áramoltatod. Mert figyelmedet az idő folyamán ragadt múlt szerinti reakciók irányítják, nem pedig TE, aki valójában a múlttól és félelmektől mentes TUDATOSSÁG vagy.

 

 

Hitrendszered alapja egy nem létező álomvilág, amely a nem létező múlt nem létező félelmein alapul. Észrevétlenül tetted magad függővé ezektől.

 

A pánikbetegség és a fóbiák: klausztrofóbia, tériszony, utazással, állatokkal, sötéttel kapcsolatos félelmek, stb., illetve bármilyen szorongás alól fel tudsz szabadulni, és félelmek nélkül léphetsz tovább, ha meglátod, hogyan működik mindez.

 

Előadásaimon felfedezed, hogy hogyan lehetsz jelen a múlt félelmei nélkül, és hogy az élet játéka az elme és a tudat játéka.

Fontos!

Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszihiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

További programok:

Gyere velem tovább!

Egyéb témák, amelyeket weboldalamon olvashatsz:

Köszönöm a támogatást mindenkinek!

Az online előadásaimat továbbra is ingyenesen mindenki számára elérhetővé teszem, azonban adományjelleggel támogatni tudod azt a következő számlaszámon:

Név: Csattos Ilona
Számlaszám: 10404247-96052800-01490000


Hálásan elfogadom és köszönöm, amennyiben Te is támogatod a munkásságomat. Ezzel részese leszel annak, hogy videóim, előadásaim ingyenesek maradjanak, és még több emberhez jusson el tanításom lényege, egyszerűsége és hatékonysága.

Ha úgy érzed, hogy jelenleg nincs erre lehetőséged, természetesen továbbra is várlak szeretettel a képernyő előtt. Ebben az esetben azzal is tudsz segíteni, hogy megosztod az oldalamat, a videóimat, bejegyzéseimet ismerőseiddel, és segítesz a munkásságomat, a valódi tudatosságot másokkal is megismertetni.

Tegyünk együtt az új világunk megteremtéséért!

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!