Gyermeknevelés helyett…

Szeretnéd, hogy gyermeked úgy nőjön fel tudatosságban, ahogyan egykor te is szerettél volna? Akkor itt a helyed az előadáson, ahol hiánypótló módon beszélek a tudatos „gyereknevelésről”, hogy – mint egy tükörben – mindig lásd gyermeked viselkedésében saját magadat.

Gyermeknevelés helyett…

Szeretnéd, hogy gyermeked úgy nőjön fel tudatosságban, ahogyan egykor te is szerettél volna? Akkor itt a helyed az előadáson, ahol hiánypótló módon beszélek a tudatos „gyereknevelésről”, hogy – mint egy tükörben – mindig lásd gyermeked viselkedésében saját magadat.

Kettőtök kapcsolatának kulcsa az érzelmeid megélése. Fedezd fel, hogyan hangolódik rájuk gyermeked, majd vedd át az irányítást az érzelmeid felett.

 

Ezen keresztül leszel képes másképpen viszonyulni, gyereknevelés helyett útmutatásokkal tanítani. A program eredményeképp kisebb és nagyobb gyermekekkel is újra kialakíthatod a szeretetteljes, őszinte kapcsolatot.

 

Megszületik a válasz benned, hogy:

 

• Hogyan tudsz olyan körülményeket biztosítani, amelyben gyermeked megmarad a veleszületett tudatosságában. Ébreszd rá, hogy milyen tudás birtokában van és segítsd, hogy azok között, akik nem így nevelkednek is feltalálja magát. Segítsd, hogy korlátok között is korlátlanná válhasson.

• Hogyan kommunikálj vele, hogyan fordulj felé, hogyan tanítsd meg a „világ dolgaira”, hogyan szocializáld társas kapcsolatokra. Gyakorlati segítséget kapsz a „hogyan”-jaidra.

• Hogyan legyél magadnak a legfontosabb. Ne csak szülőként élj tudatosan, hanem tudd megőrizni az egyensúlyt életed minden területén. Helyezd magad első helyre, mert azzal adod legtöbbet a gyermekednek, ha te jól vagy.

Fontos!

Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszihiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

További programok:

Témák:

Köszönöm a támogatást mindenkinek!

Az online előadásaimat továbbra is ingyenesen mindenki számára elérhetővé teszem, azonban adományjelleggel támogatni tudod azt a következő számlaszámon:

Név: Csattos Ilona
Számlaszám: 10404247-96052800-01490000


Hálásan elfogadom és köszönöm, amennyiben Te is támogatod a munkásságomat. Ezzel részese leszel annak, hogy videóim, előadásaim ingyenesek maradjanak, és még több emberhez jusson el tanításom lényege, egyszerűsége és hatékonysága.

Ha úgy érzed, hogy jelenleg nincs erre lehetőséged, természetesen továbbra is várlak szeretettel a képernyő előtt. Ebben az esetben azzal is tudsz segíteni, hogy megosztod az oldalamat, a videóimat, bejegyzéseimet ismerőseiddel, és segítesz a munkásságomat, a valódi tudatosságot másokkal is megismertetni.

Tegyünk együtt az új világunk megteremtéséért!

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!