Jelenlét Hét (Tábor 2.)

Ha már van egy rálátásod szokásos viselkedésedre, érzelmeidre mindennapjaidban, és már csak a jelenben szeretnél élni minden pillanatban anélkül, hogy megérteni akarnád a dolgokat, itt a helyed.

Jelenlét Hét (Tábor 2.)

Ha már van egy rálátásod szokásos viselkedésedre, érzelmeidre mindennapjaidban, és már csak a jelenben szeretnél élni minden pillanatban anélkül, hogy megérteni akarnád a dolgokat, itt a helyed.
Következő időpont: 2022. március 12 - 19. (8 nap)
Előfeltétel: Tudatos Élet Táborban (Tábor 1.) való részvétel
Program hossza: 8 nap / 7 éjszaka
Részvételi díj: Szállás és teljes ellátás: 80.500 Ft, Program díja: 96.000 Ft

Ha már van egy rálátásod szokásos viselkedésedre, érzelmeidre, és már sokszor “észreveszed” vagy még inkább “látod” mindennapjaidban, hogy mi is zajlik benned, ha már csak a jelenben szeretnél élni minden pillanatban és élvezni végre az életet anélkül, hogy megérteni akarnád a dolgokat, nos, itt a lehetőség, hogy megtapasztald.

 

A Jelenlét Héten ez bárki számára megélhető, de nem csupán pillanatnyi élmény marad, hanem kezdetét veszi egy örökké tartó, gyönyörű folyamat. Miután találkoztál valódi önmagaddal, soha sem tudod már elfelejteni AZT, egyre mélyül és mélyül, ahogyan éled az életedet ezután. Egyre mélyül benned a végtelen szeretet, a nyugalom, az elfogadás, a csend – misztikus mesék nélkül, mégis a legbensőségesebben.

 

Aki szeretné, Ilona segítségével bármikor és folyamatosan élhet a múlt fájdalmai, félelmei nélkül a Jelenben. Ez a 8 nap teljesen más, mint a Tudatos Élet Hét (Tábor 1.), mélyebb, spirituálisabb ráhangolódással, nagyobb belső csenddel. Ott megláthattad azt, aki nem vagy, a Jelenlét Héten pedig megláthatod és élheted azt, aki valójában vagy…

Jelentkezés

Fontos!

Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszihiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

További programok:

Témák:

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!