Karácsonyi ajándék előadás VÁRÓLISTA

Karácsonyi előadásomon arra mutatok rá, hogy hogyan tudod a karácsony előtti időszakot és az ünnepeket békében, örömben és tudatosan tölteni, hogy a készülődés, az ajándékok kitalálása, a főzés és a családi programok is nyugalomban és élvezettel teljenek.

Karácsonyi ajándék előadás VÁRÓLISTA

Karácsonyi előadásomon arra mutatok rá, hogy hogyan tudod a karácsony előtti időszakot és az ünnepeket békében, örömben és tudatosan tölteni, hogy a készülődés, az ajándékok kitalálása, a főzés és a családi programok is nyugalomban és élvezettel teljenek.
Következő időpont: 2022. december 11. 15.00-17.00
Előfeltétel: Online "Vedd észre" alapprogram meghallgatása
Program hossza: 2 óra
Helyszín: Bara Hotel
Cím: Budapest, 1118. Hegyalja út 34-36.
Adományjellegű, érzésed és lehetőséged szerinti összeg

A program jelenleg teltházas, így jelentkezéseddel várólistára kerülsz. Amennyiben felszabadul hely, értesíteni fogunk. 

 

Hosszú évek óta karácsony előtt tartok egy olyan előadást, amellyel abban segítek, hogy rájöjj, hogy hogyan tudod élvezni a karácsony ünnepét. A karácsonyod ugyanis lehet olyan, amilyennek szeretnéd, ha tudatos vagy, figyelsz és észreveszed, amikor már megint a múltadat éled.

 

Arra mutatok rá, hogy hogyan tudod a karácsony előtti időszakot és az ünnepeket békében, örömben és tudatosan tölteni, hogy a készülődés, az ajándékok kitalálása, a főzés és a családi programok is nyugalomban és élvezettel teljenek. Magad mögött hagyhatod az anyagi függőségeidet, a szokásos bosszankodásaidat, mérgelődéseidet, és abbahagyhatod a múlt érzelmeit rávetíteni az ünnepi eseményekre.

 

Ezen a decemberi délutánon természetesen megláthatod az említetteken keresztül, hogy hogyan élted ugyanígy a mindennapjaidat és hogyan élheted ezután az életedet teljesen másképpen. Megmutathatod magadnak és a szeretet ünnepén ráébredhetsz arra, hogy te is képes vagy új módon tenni a dolgodat. A szeretet vagy, minden ember csak szeretni akar, és mindenki a szeretetért él. És nem csak karácsonykor.

 

Gyere velem december 11-én 15-17 óra között Budapesten, a Bara Hotelbe (1118. Budapest, Hegyalja út 34-36.). Ez az előadás ingyenes, de hálásan megköszönöm és elfogadom, ha érzésed és lehetőséged szerint a helyszínen hozzájárulsz a terem bérleti díjához.

 

Legyünk együtt magadért, egymásért.

Jelentkezés

Fontos!

Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszihiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

További programok:

Témák:

Köszönöm a támogatást mindenkinek!

Az online előadásaimat továbbra is ingyenesen mindenki számára elérhetővé teszem, azonban adományjelleggel támogatni tudod azt a következő számlaszámon:

Név: Csattos Ilona
Számlaszám: 10404247-96052800-01490000


Hálásan elfogadom és köszönöm, amennyiben Te is támogatod a munkásságomat. Ezzel részese leszel annak, hogy videóim, előadásaim ingyenesek maradjanak, és még több emberhez jusson el tanításom lényege, egyszerűsége és hatékonysága.

Ha úgy érzed, hogy jelenleg nincs erre lehetőséged, természetesen továbbra is várlak szeretettel a képernyő előtt. Ebben az esetben azzal is tudsz segíteni, hogy megosztod az oldalamat, a videóimat, bejegyzéseimet ismerőseiddel, és segítesz a munkásságomat, a valódi tudatosságot másokkal is megismertetni.

Tegyünk együtt az új világunk megteremtéséért!

error: Content is protected !!

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!