Párkapcsolat

Abban segít a program, hogy felfedezd magadban, hogy Te mivel akadályozod kapcsolataid és párkapcsolatod kiteljesedését, és hogyan tudod ezt magad mögött hagyni.

Párkapcsolat

Abban segít a program, hogy felfedezd magadban, hogy Te mivel akadályozod kapcsolataid és párkapcsolatod kiteljesedését, és hogyan tudod ezt magad mögött hagyni.

Életed egyik legfontosabb területe, ahol békére és harmóniára vágysz, a párkapcsolat. Lehet, hogy elégedetlen vagy a pároddal vagy magaddal, esetleg teljesen ki is zárod magad a párkapcsolatból, hogy ne kelljen elégedetlenül élned benne, ezért nincsen párod. Az is lehet, hogy függőségben élsz valakitől, vagy hogy félsz a függőségtől. Álarc mögött női, illetve férfi szerepeket játszol ahelyett, hogy álarc nélkül egyszerűen, önmagadat felvállalva élnéd az életedet.

 

 

A cél, hogy felfedezd magadban, hogy Te mivel akadályozod kapcsolataid és párkapcsolatod kiteljesedését, és hogyan tudod ezt magad mögött hagyni, és hogy amit gyermekkorodban lezártál a szüleid kapcsolatában, az most leomoljon benned. Ugyanis életed legelső kapcsolata a szüleid kapcsolata. Mivel ezt hozod tőlük, ez az alap, amellyel a külvilágban megnyilvánulsz, és ez az, amely megalapozza minden emberi kapcsolatodat.

 

Beszélünk a szexről is tabuk nélkül, felszabadítva azokat a gátlásaidat, amelyek tudattalanul akár a nemiségedhez kapcsolódó (szimbolikusan meghatározható) betegségek formájában már meg is mutatkoztak.

Fontos!

Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszihiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

További programok:

Gyere velem tovább!

Egyéb témák, amelyeket weboldalamon olvashatsz:

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!