Párkapcsolat

Abban segít a program, hogy felfedezd magadban, hogy Te mivel akadályozod kapcsolataid és párkapcsolatod kiteljesedését, és hogyan tudod ezt magad mögött hagyni.

Párkapcsolat

Abban segít a program, hogy felfedezd magadban, hogy Te mivel akadályozod kapcsolataid és párkapcsolatod kiteljesedését, és hogyan tudod ezt magad mögött hagyni.

Életed egyik legfontosabb területe, ahol békére és harmóniára vágysz, a párkapcsolat. Lehet, hogy elégedetlen vagy a pároddal vagy magaddal, esetleg teljesen ki is zárod magad a párkapcsolatból, hogy ne kelljen elégedetlenül élned benne, ezért nincsen párod. Az is lehet, hogy függőségben élsz valakitől, vagy hogy félsz a függőségtől. Álarc mögött női, illetve férfi szerepeket játszol ahelyett, hogy álarc nélkül egyszerűen, önmagadat felvállalva élnéd az életedet.

 

 

A cél, hogy felfedezd magadban, hogy Te mivel akadályozod kapcsolataid és párkapcsolatod kiteljesedését, és hogyan tudod ezt magad mögött hagyni, és hogy amit gyermekkorodban lezártál a szüleid kapcsolatában, az most leomoljon benned. Ugyanis életed legelső kapcsolata a szüleid kapcsolata. Mivel ezt hozod tőlük, ez az alap, amellyel a külvilágban megnyilvánulsz, és ez az, amely megalapozza minden emberi kapcsolatodat.

 

Beszélünk a szexről is tabuk nélkül, felszabadítva azokat a gátlásaidat, amelyek tudattalanul akár a nemiségedhez kapcsolódó (szimbolikusan meghatározható) betegségek formájában már meg is mutatkoztak.

Fontos!

Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszihiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

További programok:

Gyere velem tovább!

Egyéb témák, amelyeket weboldalamon olvashatsz:

Köszönöm a támogatást mindenkinek!

Az online előadásaimat továbbra is ingyenesen mindenki számára elérhetővé teszem, azonban adományjelleggel támogatni tudod azt a következő számlaszámon:

Név: Csattos Ilona
Számlaszám: 10404247-96052800-01490000


Hálásan elfogadom és köszönöm, amennyiben Te is támogatod a munkásságomat. Ezzel részese leszel annak, hogy videóim, előadásaim ingyenesek maradjanak, és még több emberhez jusson el tanításom lényege, egyszerűsége és hatékonysága.

Ha úgy érzed, hogy jelenleg nincs erre lehetőséged, természetesen továbbra is várlak szeretettel a képernyő előtt. Ebben az esetben azzal is tudsz segíteni, hogy megosztod az oldalamat, a videóimat, bejegyzéseimet ismerőseiddel, és segítesz a munkásságomat, a valódi tudatosságot másokkal is megismertetni.

Tegyünk együtt az új világunk megteremtéséért!

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!