Satsang hallgatóimnak

Egy találkozó arról, hogy hogyan éld a mindennapjaidat ezzel az új tudással. A beszélgetéseken folyamatos Jelenlétet élhetsz át, felteheted kérdéseidet, és tovább mélyülhetsz Önmagadban.

Satsang hallgatóimnak

Egy találkozó arról, hogy hogyan éld a mindennapjaidat ezzel az új tudással. A beszélgetéseken folyamatos Jelenlétet élhetsz át, felteheted kérdéseidet, és tovább mélyülhetsz Önmagadban.

A tudatossá válás egy folyamat, melyhez elengedhetetlen egy “mester”, aki mindig rávilágít, ha eltérsz az általad vágyott iránytól. Ezért hívtam életre a Satsang programokat, amelyre szeretettel várlak, ha már részt vettél az élő “Vedd Észre” alapprogramon vagy az egynapos “Hogyan tovább?” előadáson. Ezeken a beszélgetéseken folyamatos Jelenlétet élhetsz át, felteheted kérdéseidet, és mélyülhetsz Önmagadban. Hihetetlen erő van benne(d), tapasztald meg Te is!

 

Bármilyen szituációban is legyél, ezek az információk pótolhatatlanok a tudatosság és az emberi élet szempontjából. Egy alapjaiban új találkozóra invitállak, amelyre eddig még nem volt példa. Együttlétünk még erőteljesebbé teszi a tudatosság megélésének folyamatát.

 

Várlak szeretettel!

Fontos!

Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszihiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

További programok:

Témák:

Köszönöm a támogatást mindenkinek!

Az online előadásaimat továbbra is ingyenesen mindenki számára elérhetővé teszem, azonban adományjelleggel támogatni tudod azt a következő számlaszámon:

Név: Csattos Ilona
Számlaszám: 10404247-96052800-01490000


Hálásan elfogadom és köszönöm, amennyiben Te is támogatod a munkásságomat. Ezzel részese leszel annak, hogy videóim, előadásaim ingyenesek maradjanak, és még több emberhez jusson el tanításom lényege, egyszerűsége és hatékonysága.

Ha úgy érzed, hogy jelenleg nincs erre lehetőséged, természetesen továbbra is várlak szeretettel a képernyő előtt. Ebben az esetben azzal is tudsz segíteni, hogy megosztod az oldalamat, a videóimat, bejegyzéseimet ismerőseiddel, és segítesz a munkásságomat, a valódi tudatosságot másokkal is megismertetni.

Tegyünk együtt az új világunk megteremtéséért!

error: Content is protected !!

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!