Siker, bőség (3 nap)

A bőség az életed minden területén jelen kell, hogy legyen. Ennek megvalósulásához az önmagadban meglévő teremtő erő felfedezése és megélése a legszükségesebb, és ezen a programon ebben segítelek.

Siker, bőség (3 nap)

A bőség az életed minden területén jelen kell, hogy legyen. Ennek megvalósulásához az önmagadban meglévő teremtő erő felfedezése és megélése a legszükségesebb, és ezen a programon ebben segítelek.

Bőségben akkor élsz, ha több van annál, mint amire szükséged van. Tehát minden, amiben hiányt szenvedsz, az a bőség hiánya. Nagyon fontos mégis, hogy kifejezetten a sikerhez, pénzhez való viszonyulásoddal is szembe nézz, mert ezen keresztül fedezheted fel magadban azokat a félelmeidet, amelyek megakadályoztak, hogy életed egyéb területei is kibontakozzanak, és hogy könnyedén valósítsd meg mindazt, amire talán még vágyni sem mertél.

 

A Siker, bőség előadás célja, hogy a lehető legmélyebben tapasztald meg a benned rejlő erőt. Segít azonosítani azokat a negatív hitrendszereket, amelyek megakadályozzák, hogy kiteljesedett életet élhess és kibontakozhasson kreativitásod. A program szerves részét képezi emellett egy komplex, máshol nem elérhető arcelemzés ismeretanyag is, amely segít megismerni önmagadat, és meglátni mások személyiségét anélkül, hogy magadra vennéd viselkedésüket. Mindez óriási hatással lesz személyes és üzleti kapcsolataidra egyaránt.

 

A programnak köszönhetően megtapasztalod, hogy érzelmeid, gondolataid hogyan vetítődnek ki a külvilágba (létrehozva azon körülményeket, amelyekben élsz), letisztul benned a munkához és a pénzhez való érzelmi viszonyulásod, és rádöbbensz saját teremtő erődre. Magabiztossá válsz, felszabadul benned a hajlandóság a felelősségvállalásra, és megjelenik az a lelkesedés, harmónia és biztonságérzet, amire életed során mindig is vágytál. Felfedezed, hogy a jövőben gátak és korlátok nélkül azt valósíthatod meg, amit csak szeretnél, és a ma irreálisnak tűnő sikert is elérheted.

 

Az előadás újszerű, ezért az eredmény is újszerű: hihetetlenül gyorsan történnek meg a pozitív változások mind a magánéletedben, mind a munkádat/vállalkozásodat érintő ügyekben.

Fontos!

Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszihiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

További programok:

Gyere velem tovább!

Egyéb témák, amelyeket weboldalamon olvashatsz:

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!