Szexualitás női és férfi szemmel, avagy min múlik a kapcsolat

Egy két napos előadás a nemek között dúló látszólagos ellentétekről és azonosságokról, a boldog kapcsolatok megéléséről, szerelemről és szexualitásról.

Szexualitás

Egy két napos előadás a nemek között dúló látszólagos ellentétekről és azonosságokról, a boldog kapcsolatok megéléséről, szerelemről és szexualitásról.

Konfliktusok, ellentétek, szakítás, válás, egyedüllét, elhidegülés, csalódás, megcsalás – csak néhány a párkapcsolatokban felmerülő problémák közül. Bár mindenki boldog párkapcsolatban szeretne élni, mégis a legtöbb ember ennek a hiányát éli, és a szerelem, szexualitás megélése a legtöbb kérdésre és kétségre okot adó területként jelenik meg.

 

A 2 nap során meglátod az Önmagaddal, férfiakkal és nőkkel kapcsolatos minden korlátozó hiedelmedet és rálátásod lesz arra, ahogyan önmagadat jól becsapva, a személyiségedről tudattalanul vélekedsz. Felfedezed, hogy mivel akadályozod a párkapcsolatod és egyéb kapcsolataid kiteljesedését, és hogyan tudod ezt magad mögött hagyni.

 

Ezzel egyidőben felismered valódi Önmagadat, felfedezed valódi teremtő erődet, a szabadságodat, és megéled a tiszteletet – Önmagad és mások iránt. Így tudsz más minőségben, tudatosan, kölcsönös tiszteletre, szabadságra alapozva együtt élni a pároddal, családoddal vagy éppen sikeresen együttműködni a munkatársaiddal. A program hatására képességeid, intuíciód és teremtő erőd felszabadul, mellyel bármit meg tudsz valósítani, amely számodra fontos, értékes és prioritást élvez.

 

Beszélünk a szexről is tabuk nélkül, felszabadítva azokat a gátlásaidat, amelyek tudattalanul akár a nemiségedhez kapcsolódó (szimbolikusan meghatározható) gátlások, betegségek formájában akár már meg is mutatkoztak.

 

Elsőre fájó tükör szembenézni a párkapcsolatodban dúló érzelmeiddel, de ha megteszed, egy új élet kapuja tárul ki előtted. Tarts velem a két napos programomon, ha már részt vettél a Vedd észre Alapprogramon.

Fontos!

Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszihiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

További programok:

Témák:

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!