Születés és halál

Minden előző pillanatnak meghalsz, és minden következő pillanatnak megszületsz. Az élet maga az állandó változás. Magabiztosság és félelem, kezdés és befejezés témaköre ez.

Születés és halál

Minden előző pillanatnak meghalsz, és minden következő pillanatnak megszületsz. Az élet maga az állandó változás. Magabiztosság és félelem, kezdés és befejezés témaköre ez.

Már minden személyedet és életedet érintő kérdésedre választ kaptál, de még mindig motoszkál benned a kérdés: “és azután?” Úgy érzed, hogy valami még hiányzik? Az élet megértése mellett az embereket sokszor már csak a halál, az ismeretlentől való félelem és a kiszámíthatatlanság kérdése foglalkoztatja jobban.

 

A világban zajló események az egyén szintjén túllépve az egyetemes összefüggések és a legaktuálisabb globális kérdések feltételére késztetnek bennünket. Az emberi félelmeken, érzelmeken keresztül juthatunk el a bolygónkat, történelmünket és benne emberek millióit érintő eseményekig, valamint a Születést és Halált övező végső kérdésekig.

 

Az élet körforgásától te sem zárkózhatsz el. A te felelősséged, ami a te külvilágodban megjelenik, még ha ez elsőre felfoghatatlannak is tűnik. Adj magadnak esélyt ennek megtapasztalására a régi elutasítás helyett, ahogy eddig már sok ezren megtették. Megmutatom neked, hogy hogyan lehet létrehozni azt a változást, amiről sokan csak beszélnek.

Fontos!

Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszihiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

További programok:

Gyere velem tovább!

Egyéb témák, amelyeket weboldalamon olvashatsz:

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!