Szülő-gyermek kapcsolat

Generációs, tudattalan védekezési mechanizmusok irányítanak. Másképpen látva felnőttként és gyermekként egyaránt harmóniába kerülsz önmagaddal és másokkal.

Szülő-gyermek kapcsolat

Generációs, tudattalan védekezési mechanizmusok irányítanak. Másképpen látva felnőttként és gyermekként egyaránt harmóniába kerülsz önmagaddal és másokkal.

Te magad is voltál gyermek, és mindig gyermeke maradsz szüleidnek. Egykor te is lázadtál, vagy épp ellenkezőleg, feladtad magad. Szüleid, nevelőid érzelmei, viselkedése és élete, a genetikusan hozott, illetve a gyermekkorodban kialakított viselkedésminták felfedezése meghatározza az életviteledet, választásaidat és eredményességedet is, akár tudsz róla, akár nem.

 

 

Fontos tehát, hogy meglásd, hogyan viszonyulsz hozzájuk egy mélyebb szinten, ezáltal felszabadítva önmagadat belső, tudattalan korlátaid hatása alól. Ez lehetővé teszi, hogy valóban tiszta lappal vágj bele minden újba.

A programok célja kettős: Egyrészt segítenek meglátni újra gyermeki szemeddel a világot és hogy hogyan lettél közömbös arra, amit nem akartál látni szüleid életében. Másrészt felfedezed azt a tudást, amellyel a felnőtt-gyermek viszony helyére kerül önmagadon belül, és ezáltal harmóniára tudsz találni szüleiddel, gyermekeiddel is.

Fontos!

Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszihiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

További programok:

Gyere velem tovább!

Egyéb témák, amelyeket weboldalamon olvashatsz:

Köszönöm a támogatást mindenkinek!

Az online előadásaimat továbbra is ingyenesen mindenki számára elérhetővé teszem, azonban adományjelleggel támogatni tudod azt a következő számlaszámon:

Név: Csattos Ilona
Számlaszám: 10404247-96052800-01490000


Hálásan elfogadom és köszönöm, amennyiben Te is támogatod a munkásságomat. Ezzel részese leszel annak, hogy videóim, előadásaim ingyenesek maradjanak, és még több emberhez jusson el tanításom lényege, egyszerűsége és hatékonysága.

Ha úgy érzed, hogy jelenleg nincs erre lehetőséged, természetesen továbbra is várlak szeretettel a képernyő előtt. Ebben az esetben azzal is tudsz segíteni, hogy megosztod az oldalamat, a videóimat, bejegyzéseimet ismerőseiddel, és segítesz a munkásságomat, a valódi tudatosságot másokkal is megismertetni.

Tegyünk együtt az új világunk megteremtéséért!

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!