Tudatos Élet hét (Tábor 1.)

Ennek az egyhetes programnak a célja, hogy életed minden pillanatában meglásd magad és viselkedésedet mindenben és mindenkiben, mint egy tükörben, meggyőződj róla, hogy az élet egy csodálatos játék, amelynek kulcsa a TE kezedben van.

Tudatos Élet Hét (Tábor 1.)

Ennek az egyhetes programnak a célja, hogy életed minden pillanatában meglásd magad és viselkedésedet mindenben és mindenkiben, mint egy tükörben, meggyőződj róla, hogy az élet egy csodálatos játék, amelynek kulcsa a TE kezedben van.

Ha szeretnéd az elméletet a gyakorlatba átültetni, ha szeretnéd viselkedésed valódi szituációkon keresztül felismerni, és ha célod az életedet új, stabil alapokra helyezni, feltétlenül ott a helyed a hét napos táborban, ahol az „élet zajlik kicsiben”. Különleges módon látod meg viselkedésmintáidat, eddig nem látott vakfoltjaidat, hogy a program után friss látással folytasd az életedet, és valósítsd meg vágyaidat.

 

Az egy hét célja, hogy életed minden pillanatában meglásd “magad” és felfedezd viselkedésedet mindenben és mindenkiben, mint egy tükörben. A hat nap végére meg fogsz győződni róla, hogy az élet egy csodálatos játék, melynek irányítása a TE kezedben van. Ennek eredményeképp életed harmonikussá, kiteljesedetté és örömtelivé válik, megtapasztalod önmagadon belül a csendet, a nyugalmat és a végtelen szeretetet. Megpillantod valódi önmagadat, megtapasztalod a megvilágosodást, és megtanulsz a hétköznapokban is minden pillanatot a Jelenben megélni.

 

Szeretettel várlak, ha részt vettél a „Hogyan tovább?” egynapos előadásomon vagy korábban részt vettél az ÉLŐ Vedd Észre alapprogramomon. A program újszerű, ezért az eredmény is újszerű: hihetetlenül gyorsan történnek meg a pozitív változások mind a magánéletedben, mind a munkádat, egészségedet érintő ügyekben. Fontossága, hatékonysága, felbecsülhetetlen értékű az ember és az emberiség életében.

Fontos!

Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszihiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

További programok:

Gyere velem tovább!

Egyéb témák, amelyeket weboldalamon olvashatsz:

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!