– “Vedd észre” alapprogram előadás -

Szeretnél egy teljesen új életet?

Ez a program Rólad szól. Mindent megkapsz tőlem, ami egy új élethez kell.

Időpont: 2021. június 19-20., 26-27.

Média megjelenések

Lehet, hogy eddig azt hitted, hogy:

 • Ha tréningekre jársz, tanfolyamokat végzel el, könyveket olvasol, hanganyagokat hallgatsz, akkor megváltozik az életed,
 • Képtelen vagy változtatni az életeden,
 • Ha rendberakod a külvilágodat, akkor belül is rendben leszel,
 • Ha meditálsz, vizualizálsz, relaxációkat végzel, akkor megváltozik a külvilágod.

A program végére pontosan felismered, hogy csak a benned rejlő tudással leszel képes teremteni magadnak

szex

Boldog párkapcsolatot

Meditative young businessman. Dollars notes are falling down from the ceiling. A concept of career success.

Pénzügyi bőséget

csattos_ilona_8

Egészséges életet

6 dolog, amiért a “Vedd észre” Alapprogram más, mint az összes piacon lévő tréning

1.

Nem módszert, technikát tanulsz

Az eddig előtted rejtve lévő tudásodra lesz rálátásod, mellyel a valódi képességeidet félelem nélkül, egyszerűen válsz képessé a jelenben használni.

2.

Nincs fix tematika

Ez a program Rólad szól, életem történetén keresztül invitállak közös, interaktív párbeszédre. Nem példákon és sablonokon keresztül ismered fel a lényeget, hanem miközben engem hallgatsz, lejátszódik benned az életed, folyamatosan szembesülsz önmagaddal, hitrendszereddel (egóddal).

3.

Megszűnik a problémáid ismétlődése

Nem a problémák okait kutatjuk, hanem egy aktuális problémádon keresztül rálátásod lesz az összes problémádra, megszokott viselkedésmintáidra, így kerülsz ki a generációs mókuskerékből.

4.

Megtapasztalod a valódi jelenlétet

A szavaim mögött érzékelhető jelenléten keresztül tapasztalod meg, hogy ki is vagy Te valójában, ráismersz saját valóságodra. Megéled a valódi teremtő erődet, ami által tudatosan élsz tovább.

5.

Megéled az igazi szeretetet

A programon egyedi módon ismered fel és tapasztalod meg az életed igazi értelmét, a boldogságot. Rádöbbensz, hogy Te magad vagy a valódi szeretet.

6.

Megjelenik a valódi motivációd

Ráébredsz, hogy nem a körülmények alakítják az életedet, hanem Te alakítod a körülményeidet, ezáltal megszűnik a kifogások gyártása, amivel felmented magad a felelősség alól. Megszűnnek a kétségeid a hiánnyal és a problémákkal kapcsolatban. Többé nem azért mész valahová, hogy legyen motivációd, hanem a valódi, belső motivációd vezet tovább a céljaid eléréséig.

Kik vesznek részt a “Vedd észre” Alapprogramon és milyen eredménnyel?

1. Párkapcsolat

Azok a szinglik, akiknek nehezen megy az ismerkedés, vagy nem azokkal az emberekkel találkoznak, akikre igazán vágynak. Azok a párok, akiknek nem működik a kapcsolatuk, akik szeretetben és harmóniában akarnak élni, de elbeszélnek egymás mellett.

Milyen eredménnyel távozol?

Nem csak ráébredsz saját korlátaidra, melyek akadályoznak abban, hogy kiteljesedett párkapcsolatod legyen, hanem képes leszel a figyelmedet (a problémák helyett) Önmagadra fókuszálni, amely által a boldog párkapcsolatot, – amiben eddig hiányod volt – 100%-ban megéled.

2. Munka/Siker

Azok akik szeretnének élvezettel dolgozni és könnyedén, valódi sikereket elérni. Azok, akik szeretnék kihagyni az életükből a feszültségeket, folyamatos agyalás, stressz és hajtás nélkül végezni a munkájukat. Azok, akik a munka és a magánélet egyensúlyára vágynak.

Milyen eredménnyel távozol?

A programon felszínre kerülő, benned lévő tudással képessé válasz az eddig megtanult szakmai tudásodat, stratégiákat hatékonyan kibontakoztatni. A kitágult intuíciód által, erőfeszítések nélkül éred el és élvezed a sikert a szakmádban, vállalkozásodban és az életed egyéb területein is.

3. Bőség

Azok, akiknek mindig kevesebb pénzük van, mint amennyit szeretnének. Azok, akiknek van elegendő pénzük, de mégsem tudják élvezni azt, az életük bármelyik területén valamiből hiányuk van. (Hiszen a bőség nem csak a pénzről szól.)

Milyen eredménnyel távozol?

A programon felismered, hogy milyen hitrendszerrel viszonyulsz a pénzhez és ráébredsz, hogy valójában rengeteg pénz van, csak (a programon megtanult módon) figyelned kell rá és megérkezik hozzád. Meglátod azt is, hogyan élhetsz az életed minden területén bőségben.

4. Egészség

Azok, akik valamilyen betegségben szenvednek vagy “csak” egészségesek szeretnének maradni egy életen át.

Milyen eredménnyel távozol?

Nem a betegségek okait elemezzük, hanem felismered, hogy a szokásos viselkedésednek hogyan következménye az aktuális testi-lelki állapotod. Ezáltal a gyógyulás automatikus. Ez egy megelőző program is, megelőzöd azt a betegséget, amit magadnak a múltaddal teremtenél, az új látásmódod által egészséges maradsz. (Több ezer ember tapasztalata.)

5. Folyamatos jelenlét

Azok, akik a jelenben szeretnének élni, akik unják a múltjuk állandó ismétlődését, szeretnének a szokásaiktól, problémáiktól megszabadulni. Azok, akik unják az állandó agyalást, mert tele van a fejük gondolatokkal. A spirituális utakat járók, azok, akik meg akarnak világosodni.

Milyen eredménnyel távozol?

Megtalálod valódi Önmagadat ítéletek és gondolatok nélkül. Ráébredsz, hogy amit gondoltál, amit hittél, az csak képzelet, ezért nem lehet valóság. Meglátod, hogy a valóság mindig is itt volt, csak eltakarta az, amit eddig hittél. Ez a jelenlét, a jelenben élsz tovább.

Továbbá

Orvosok, fogorvosok, pszichológusok, pszicháterek, jogászok, ügyvédek, könyvelők

Fontos!

Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszihiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

Időpont & helyszín

Időpont & helyszín

Amint a rendezvényekre vonatkozó aktuális korlátozások feloldásra kerülnek, kitűzöm az új dátumot és itt a honlapomon, hírlevélben valamint közösségi oldalaimon fogom megosztani.

Addig is tudsz regisztrálni, így biztosan kapsz majd értesítést az új időpontról, valamint a helyedet is tudod biztosítani ezzel.

Jegyvásárlás

A jelenlegi, folyamatosan változó szabályozások miatt a mostani “Vedd észre” Alapprogramra csak a helyszínen, készpénzben történő fizetésre van lehetőség. Amennyiben a kedvezményes jelentkezési időszakban adod le a jelentkezésedet (június 6-ig), úgy a kedvezményes díjat (74.000 Ft) tudod rendezni az első nap reggelén. 

Új hallgatóknak

79.000 Ft
( + ÁFA)

Ismétlőknek

Ha már részt vettél az Alapprogramon, akkor ismétlőként: 39.500 Ft.

39.500 Ft

(35.000 Ft + ÁFA)

Táboros ismétlőknek

Ha már részt vettél táborban

Ingyenes

Töltsd ki az alábbi űrlapot jelentkezéshez!

Korábbi hallgatók visszajelzései

Mi más lenne valódibb bizonyíték, minthogy 25 év alatt rengetegen jelezték vissza hálával, hogy képesek aszerint élni, ahogyan tőlem hallották.Íme néhány levél részlete a szeretetteljes visszajelzések közül:

Ilike,

Soha nem gondoltam volna, hogy egy érintést, ölelést ennyire fogok értékelni és élvezni. Ennyire gyönyörűnek fogom találni a természetet, az embereket, építményeket, MINDENT. Hogy ennyire szépnek fogom látni magam, mikor belenézek a tükörbe. Mély hálát érzek irántad, hogy láthatlak téged, azért mert magamat is látom benned, mindenkiben, teljes valójában. Egy új életet tapasztaltam meg általad. Soha nem tudtam, hogy lehet így élni.
Köszönöm neked ❤️

K. Eszter

Drága Ilike!

Szeretném megköszönni azokat a csodás pillantokat, amiket a jelenlétedben megtapasztalhattam. Amikor hirtelen minden látott lesz, és megjelenik a látó, ennek az életnek nevezett valaminek az egyetlen értelme, és valóságos megtapasztalása. Onnan nézve tényleg semmi sem létezik, semmi sem valós, mégis egy könnyed, szeretettel teli értelem és tudás, mely kétség nélküli és örökké létező. Ebben lenni és létezni egy gyönyörű kiváltság és boldogság. Megyek Veled, kérlek vigyél magaddal végig.

Köszönöm, amit teszel. Ez a legcsodálatosabb tett a világon, amit egy ember szíve, lelke a többi ember szívének, lelkének átadhat, hogy azok végérvényesen és örökre összekapcsolódjanak.

Köszönöm Ilike, nagyon szeretlek.

Drága Ilike!

Megtapasztaltam, illetve tapasztalom általad és melletted folyamatosan, milyen a szabadidő a valóságos szabadságban. A valódi, elvárások és megfelelési kényszerek nélküli, ellenállásoktól mentes időtöltésen kívül minden csak azzá zsugorodik, ami semmit nem ér: gyerekhisztivé. Köszönöm Neked, hogy elkezdhetek végre felnőni egy egészséges élethez, amiben csak az elfogadásnak van helye. Köszönöm, hogy nem egy előadó vagy a sok közül, hanem az a hiteles mester, aki végigvisz. Aki élni is képes azt, amiről előad. Szeretlek, és végigmegyek veled az úton, ami én vagyok.

Szeretettel,
Csengi

Csattos Ilonáról

0
Év tapasztalat
0 +
Alapprogram
0 +
Megváltozott élet
 • Élete látszólag legszebb életszakaszában, 37 évesen, egyik pillanatról a másikra deréktól lefelé lebénult, ami arra késztette, hogy megvizsgálja addig biztosnak hitt világlátását. Új tűz gyulladt a szívében: mindent megismerni valódi Önmagáról.
 • Műtét nélkül, saját figyelme által gyógyult meg. Folyamatosan tapasztalta meg a jelenlét mélységeit, a megvilágosodást. 
 • Életét, mindennapjait azóta az emberi elme és tudat kutatásának szenteli.
 • Ezt a tudást 1995-ben Magyarországon elsőként kezdte el másokkal is megosztani. Személyes konzultációin, előadásain azóta több tízezer ember vett részt
 • Vedd észre című könyve többszörös bestseller, jelenleg több mint 20.000 kiadott példánnyal.
 • A coachok tanítója: A jelenleg piacon lévő mentorok, coachok, akik embereket tanítanak a tudatosságra, embereket tréningeznek, Ilona programjain folyamatosan részt vesznek és hasznosítják a tőle hallottakat.

Csattos Ilona Üzenete

“Sokan kérdezik, hogy mi fog történni az Alapprogramon. A program egyedi és különleges. Az, amit a részvétel során megtapasztalsz, szavakban megfogalmazni lehet, de van valami, amit sem a szavak, sem az online felület nem tud átadni, és az pedig nem más, mint az érzés. Ez az érzés, amiért emberek százai jönnek a Vedd észre Alapprogramra, és ez az érzés, ami a változást elindítja benned és körülötted.

 • Az érzés, amikor először rádöbbensz, hogy mi az, amit Önmagadban nem láttál, és az a vakfolt miért vezetett újra és újra ugyanarra az eredményre, amitől meg akartál szabadulni.
 • Az érzés, amikor rájössz, hogy körülötted minden ember ugyanarra a boldogságra vágyik, mint amire Te, és azzal, ahogyan viselkedett, sohasem Téged bántott, hanem csak a legjobbat szerette volna a saját életéből kihozni, úgy, ahogyan ő tudta.
 • Az érzés, amikor először döbbensz rá saját, valódi jelenlétedre, és elsodor a béke, a nyugalom, a boldogság érzése.
 • Az érzés, amikor rájössz, hogy azt, aki vagy, sohasem lehetett szavakba és formába önteni, mégis, mindenre képes. 

És ha még mindig felteszed a kérdést, hogy ezt miért nehéz átkommunikálni, akkor inkább azt mondom, gyere el és tapasztald meg!“

Gyakori kérdések az előadással kapcsolatban

Az előadáson bárki részt vehet, előfeltétel nélkül, mindössze regisztrálnod kell.

Regisztrációd után e-mailben elküldünk minden fontos tudnivalót (helyszín, időpont,
parkolás, megközelítés.), valamint az átutaláshoz szükséges adatokat is így fogod megkapni. Emellett máris tudsz csatlakozni az ingyenes Boldogság, ébresztő! zárt FB csoportomba, a visszajelző e-mailben megtalálod a linket ehhez is. Tarts velünk, csatlakozz, mert a csoportban ezzel az témakörrel kapcsolatban már az előadás előtt hasznos gondolatokat osztok meg.

Sajnos nem, ugyanis a program maximális hatékonyságához fontos a személyes részvétel. Önismereti folyamatod mindig a Te kezedben van, de jelenlétem segít abban, hogy könnyedén ráhangolódj, hogy új módon lásd, és azonnal gyakorlatba tudd ültetni. Több évtizedes keresgélés helyett személyes segítségemmel gyors és mély rálátást kapsz az életedre és Önmagadra. A programon minden alkalommal számos vidéki városból, és számos országból (Anglia, Németország, Svájc, Spanyolország, Málta, Szlovákia, Amerika, Ausztrália, stb..) érkeznek résztvevők. Szeretettel várlak Téged is!

Akkor válsz igazi Önmagaddá, ha a benned lévő hatalmas vágy a boldogság, a szeretet állandó tapasztalására, állandósul benned, ha kitartó vagy a figyelmedben. Ehhez türelemre, időre van szükséged a mindennapjaidban, minden tevékenységed közepette. Ehhez kapsz instrukciókat előadásaimon, a Satsangokon, hírleveleimben és közösségi felületeimen.

2021-ben alakítsd végre úgy az életedet, ahogyan TE szeretnéd!

Ez a 4 nap Rólad szól. Mindent megkapsz tőlem, ami egy új élethez kell.

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!

Jelentkezés új hallgatóknak

Jelentkezés ismétlőknek

Jelentkezés táboros hallgatóknak