Miért vegyél részt te is?

Ma már sok könyv és videó áll a rendelkezésedre, a személyes részvétel viszont semmivel nem helyettesíthető. Mivel egyedi módon éled az életedet, egyedi válaszokat is igényelnek kérdéseid.

 

Több évtizedes keresgélés helyett segítségemmel gyors és mély rálátást kapsz az életedre és önmagadra. Önismereti folyamatod mindig a te kezedben van, de jelenlétem segít abban, hogy könnyedén ráhangolódj, hogy új módon lásd, és hogy akár azonnal gyakorlatba tudd ültetni.

 

Röviden pedig azoknak, akik a spirituális utakat járják: programjaim hatására az eddig tapasztalt elmeállapot helyett a tudat ráébred önmagára.

 

Ha felkeltettem érdeklődésed, itt részletes leírásokat találsz programjaimról.

 

FONTOS!

Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszichiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

Aktuális programok
Nincs aktuális program

Állandó programok

Az élő programokon történő részvétel feltétele az Online Vedd észre alapprogram megtekintése.

Ez a program mutatja meg azt az új látásmódot, amellyel képessé válsz használni a benned rejlő erőket, amelyek vezetik az életedet.
Mióta ember az ember, ugyanazok a céljai: szabadnak, boldognak lenni, sikereket elérni, egészségesnek maradni, biztonságban és békében élni. Bár mai, fejlett életünkben már minden eszközünk megvan hozzá, mégsem tudjuk elérni a céljainkat, mégsem tud a társadalom sem valódi változást elérni. Miért? A válasz a szokásokban keresendő…
Ezen a különleges programon péntek délutántól vasárnap délig, csodálatos környezetben, intenzív jelenléttel és együttléttel még erőteljesebbé válik a tudatosság megélésének folyamata.
Ennek az egyhetes programnak a célja, hogy életed minden pillanatában meglásd magad és viselkedésedet mindenben és mindenkiben, mint egy tükörben, meggyőződj róla, hogy az élet egy csodálatos játék, amelynek kulcsa a TE kezedben van.
Ha már van egy rálátásod szokásos viselkedésedre, érzelmeidre mindennapjaidban, és már csak a jelenben szeretnél élni minden pillanatban anélkül, hogy megérteni akarnád a dolgokat, itt a helyed.
A cél ezalatt a nyolc nap alatt, hogy saját fontosságod végre első helyre kerüljön a külvilággal szemben. A mindennél erőteljesebb belső csend lesz jelen, akárhány szó hangozzon is el.
A bőség az életed minden területén jelen kell, hogy legyen. Ennek megvalósulásához az önmagadban meglévő teremtő erő felfedezése és megélése a legszükségesebb, és ezen a programon ebben segítelek.

Egyéb témák

Napjaink egyik meghatározó témája anyagi javaink alakulása. Mindannyiunk életének szerves részét képezi, hiszen mindennapjaink legalapvetőbb feltételeit hozzákapcsoltuk, és életünk élvezetét is gyakran függővé tesszük tőle.
Életed nagy részét tudattalan védekezési mechanizmusaid által irányítva élted – saját félelmeid marionett-figurájaként. Elemezni próbáltad, mi miért van, mit miért kell megtapasztalnod, és miért nem változik, amit másként szeretnél.
Az önbizalom és a magabiztosság az önmegvalósítás kulcsa. Ahhoz, hogy megvalósítsd, amit szeretnél, kell a bizalom és az a bizonyosság, amivel nem csak célod felé, hanem abba az irányba is fordulsz, ahonnan az ötlet, ahonnan maga a célod fakad.
Abban segít a program, hogy felfedezd magadban, hogy Te mivel akadályozod kapcsolataid és párkapcsolatod kiteljesedését, és hogyan tudod ezt magad mögött hagyni.
A betegségnek, fájdalomnak nem üzenete, hanem célja van: Segít neked abban, hogy észrevedd, valamit másképpen kell látnod, a szokás szerinti életedet át kell értékelned.
Minden előző pillanatnak meghalsz, és minden következő pillanatnak megszületsz. Az élet maga az állandó változás. Magabiztosság és félelem, kezdés és befejezés témaköre ez.
Ha ezen a területen leomlanak a falaid, és így tekintesz az életed többi területére, látni fogod, hogyan akadályoztad az általad alakított teljességet, ami magában foglalja a párkapcsolatot, a sikert és az egészséget is.
Generációs, tudattalan védekezési mechanizmusok irányítanak. Másképpen látva felnőttként és gyermekként egyaránt harmóniába kerülsz önmagaddal és másokkal.
Szeretnéd, hogy gyermeked úgy nőjön fel tudatosságban, ahogyan egykor te is szerettél volna? Akkor itt a helyed az előadáson, ahol hiánypótló módon beszélek a tudatos „gyereknevelésről”, hogy – mint egy tükörben – mindig lásd gyermeked viselkedésében saját magadat.
Nevelők, pedagógusok hatékonysága és kapcsolata a gyerekekkel, szülőkkel és egymással egy új módon, könnyedén alakítható; a törvény által adott módszertani szabadsággal élve…
Genetikusan magadban hordozol egy meghatározó, generációs viselkedésmintát, aminek tudattalanul ellenállsz.

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!