Miért vegyél részt te is?

Ma már sok könyv és videó áll a rendelkezésedre, mégis, a személyes részvétel semmivel nem helyettesíthető. Mivel egyedi módon éled az életedet, egyedi válaszokat is igényelnek kérdéseid.

Több évtizedes keresgélés helyett segítségemmel gyors és mély rálátást kapsz az életedre és önmagadra. Önismereti folyamatod mindig a te kezedben van, de jelenlétem segít abban, hogy könnyedén ráhangolódj, hogy új módon lásd, és hogy akár azonnal gyakorlatba tudd ültetni.

Röviden pedig azoknak, akik a spirituális utakat járják: programjaim hatására az eddig tapasztalt elmeállapot helyett a tudat ráébred önmagára.

Ha felkeltettem érdeklődésed, itt részletes leírásokat találsz programjaimról.

FONTOS!
Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszihiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

“Vedd észre” Alapprogram

Ez a program mutatja meg azt az új látásmódot, amellyel képessé válsz használni a benned rejlő erőket, amelyek vezetik az életedet.

Online előadások YouTube-on

Találkozzunk online, hogy új irányba tekintve, a szokások helyett Te irányítsd tudatosan az életedet!

Satsang hallgatóimnak

Egy találkozó arról, hogy hogyan éld a mindennapjaidat ezzel az új tudással. A beszélgetéseken folyamatos Jelenlétet élhetsz át, felteheted kérdéseidet, és tovább mélyülhetsz Önmagadban.

Tudatos Élet Hét (7 nap)

Ennek az egy hetes programnak a célja, hogy életed minden pillanatában meglásd magad és viselkedésedet mindenben és mindenkiben, mint egy tükörben, meggyőződj róla, hogy az élet egy csodálatos játék, amelynek kulcsa a TE kezedben van.

Jelenlét Hét (8 nap)

Ha már van egy rálátásod szokásos viselkedésedre, érzelmeidre mindennapjaidban, és már csak a jelenben szeretnél élni minden pillanatban anélkül, hogy megérteni akarnád a dolgokat, itt a helyed.

Csendes Hét (8 nap)

Semmihez nem hasonlítható, különleges formája valódi Önmagad állandó tapasztalásának.

Siker, bőség

A bőség az élet minden területén kell, hogy jelen legyen életedben. Mind ezek megvalósulásához a legszükségesebb az Önmagadban meglévő bizalom felfedezése és megélése.

Mi kell a nőnek? – Program csak férfiaknak

A 2 nap során meglátod az Önmagaddal, férfiakkal és nőkkel kapcsolatos minden korlátozó hiedelmeidet, felfedezed, hogy mivel akadályozod a kapcsolataid és párkapcsolatod kiteljesedését, és hogyan tudod mindezeket magad mögött hagyni.

Mi kell a férfiaknak? – Program csak nőknek

A 2 nap során tabuk nélkül beszélünk a férfiről. Nem elég megszerezni őt, meg is kell tudni tartani. Szeretnéd tudni, hogy mire vágyik a férfi? Éld meg a valódi változást, éld meg a valódi nőt!

TÉMÁK

Betegség és egészség

Az új szemléletmód rálátást ad arra, hogy hogyan lehet könnyeden, felszabadultan, egészségesen, testi és lelki fájdalom, ill. betegségek nélkül élni.

Szexualitás, nemiség

A szexet vagy erős késztetés hatására állandóan hajszolod, vagy a ló túloldalán elhárítod és tagadod. A cél, hogy középre találj, és úgy éld meg, ahogy az természetes, a legnagyobb gyönyörrel.

Szülő-gyermek kapcsolat

Generációs, tudattalan védekezési mechanizmusok irányítanak. Másképpen látva felnőttként és gyermekként egyaránt harmóniába kerülsz önmagaddal és másokkal.

Párkapcsolat

Abban segít a program, hogy felfedezd magadban, hogy Te mivel akadályozod kapcsolataid és párkapcsolatod kiteljesedését, és hogyan tudod ezt magad mögött hagyni.

Születés és halál

Minden előző pillanatnak meghalsz, és minden következő pillanatnak megszületsz. Az élet maga az állandó változás. Magabiztosság és félelem, kezdés és befejezés témaköre ez.

Pedagógusoknak

Nevelők, pedagógusok hatékonysága és kapcsolata a gyerekekkel, szülőkkel és egymással egy új módon, könnyedén alakítható; a törvény által adott módszertani szabadsággal élve…

Gyermeknevelés helyett…

Szeretnéd, hogy gyermeked úgy nőjön fel tudatosságban, ahogyan egykor te is szerettél volna? Akkor itt a helyed az előadáson, ahol hiánypótló módon beszélek a tudatos „gyereknevelésről”, hogy – mint egy tükörben – mindig lásd gyermeked viselkedésében saját magadat.

Önbizalom

Az önbizalom és a magabiztosság az önmegvalósítás kulcsa. Ahhoz, hogy megvalósítsd, amit szeretnél, kell a bizalom és az a bizonyosság, amivel nem csak célod felé, hanem abba az irányba is fordulsz, ahonnan az ötlet, ahonnan maga a célod fakad.

Pénz

Napjaink egyik meghatározó témája anyagi javaink alakulása. Mindannyiunk életének szerves részét képezi, hiszen mindennapjaink legalapvetőbb feltételeit hozzákapcsoltuk, és életünk élvezetét is gyakran függővé tesszük tőle.

Félelem

Életed nagy részét tudattalan védekezési mechanizmusaid által irányítva élted – saját félelmeid marionett-figurájaként. Elemezni próbáltad, mi miért van, mit miért kell megtapasztalnod, és miért nem változik, amit másként szeretnél.

Egyéb

Genetikusan magadban hordozol egy meghatározó, generációs viselkedésmintát, aminek tudattalanul ellenállsz.