Az év legkülönlegesebb Boldogság, ébresztő! előadása:

A SZERETET HATALMA A TE HATALMAD

 Ingyenes, egynapos karácsonyi ajándék előadás december 9-én a szeretetről, a bőségről, a benned lévő erőről és hatalomról.

Az előadás teltházas, mind a 700 hely megtelt. Továbbra is tudsz azonban regisztrálni a várólistára és küldök értesítést, ha szabadulnak fel helyek. 

Szeress…

 

Szeress és fogadj el másokat, mert akkor leszel egészséges. Szeresd, amit csinálsz, mert akkor leszel eredményes. Szeresd magadat, mert akkor mások is szeretni fognak. “Szeress!”, hallani szinte mindenütt, Karácsonykor pedig még inkább eköré rendeződik körülöttünk minden.

De tudsz vajon őszintén szeretni, amikor benne vagy a problémáidban? Tetted már fel magadnak azt a kérdést, hogy “szeressek, de hogyan?” A szeretetet Te is feltételekhez kötöd, és eredményeket vársz tőle, miközben szíved mélyén az őszinte, elfogadással teli szeretetre vágysz a legjobban?

 

Neked milyen a viszonyod a szeretettel?

Az eszeddel tudod, hogy a szüleid szerettek, neked pedig szeretned kellett őket, de a szeretet tettek és érzések helyett csak szavak szintjén volt jelen? Vagy fordítva, tudod, hogy szülőként szeretned kell a gyermekeidet, de az igazi egymásra figyelés mégis hiányzik?

A szívedben lévő szereteteddel mindent meg szeretnél adni a szeretteidnek, ami csak tőled telik, de valami rendre félrecsúszik? Elbeszéltek egymás mellett és a szeretet helyett sokszor csak düh, elfordulás és harc jelenik meg körülötted?

Szeretnél szeretni, de félsz attól, hogy nem lehet béke körülötted, hogy bármikor történhet valami váratlan, hogy elveszíted azt, akit éppen a szívedbe zártál? A gyűlölet, a háború, az agresszió és a világban uralkodó erőszak helyett Te a nyugalomra, a békére és a szeretetre vágysz?

Vagy Te éppen Önmagadat nem tudod elfogadni, becsülni és szeretni? Sokszor vádolod és bántod magad, mindent megteszel, hogy más legyél, mint amilyennek hiszed magad? Azt hiszed, hogy azt nem lehet szeretni, aki vagy, ezért szeretnéd elérni azt az álomképet, amit Önmagad elé vetítesz?

Szeretnéd, végre megtalálni azt a társat, akivel harmónia van közöttetek, vagy azt a munkahelyet, ahol értékelnek? Szeretnél megfelelni azoknak, akik számodra a legfontosabbak? Vagy megfelelések helyett végre szeretnéd, ha elfogadnának Téged úgy, ahogyan vagy?

A szeretet ünnepén szeretnél végre konfliktusok nélkül, elfogadással és szeretettel időt tölteni a családoddal? Jó lenne, ha végre örömmel találnád meg mindenkinek a megfelelő ajándékot, ha nem érintene meg az ideges tömeg és nyugalommal, szeretettel tudnád végigélni az előkészületeket?

Eddig úgy tűnt, hogy a szeretet hiányzott az életedből?…

 

A szeretet valójában mindig jelen volt benned, azonban a háborgás, keserűség, harc, düh, harag, szomorúság, fájdalom, stb., – bármi, amivel együtt élsz, miközben haladsz a célod felé – mind eltakarták azt. A szeretet minden emberben – így benned is – MOST is megtalálható, és alapvető képességed minden pillanatban élni azt.

Amikor felismered és tudatosítod magaddal, hogy Te magad teremted a külvilágodat érzelmeiddel, gondolataiddal, akkor tudod érezni ezt a szeretetet. Amikor felismered a szokásaidat, a generációs mintáidat és amikor látod a múltad helyett a jelen végtelen pillanatát, akkor jelenik meg benned a melegség, a tisztaság, a belső szépség, a harmónia és a szeretet.  

A feltétel nélküli szeretet a legnagyobb teremtő Erő, amely mindent megold, amely minden pillanatban jelen van és amely minden pillanatban a Tiéd.

 

EZ A SZERETET HATALMA, EZ A TE HATALMAD.

 

Ez az a hatalom, amely a valódi változást is magával hozza. Minden ember változni és változtatni akar, mindenki érzi, hogy az, amiben élünk, nem normális, és van ennél “valami” szebb, több, jobb, EGÉSZségesebb. Az egynapos Boldogság, Ébresztő! előadásomon megmutatom Neked, hogy azért nem tudott az ember eddig változni és változtatni, mert a hagyományos gondolatokat variálta újra és újra, miközben ahhoz, hogy változás történjen, a valódi szeretetnek kell helyet kapnia minden ember életében.

 
 

Szeretnél betekinteni a szeretet világába?
Találkozzunk az eddigi legkülönlegesebb, egynapos ingyenes Boldogság, ébresztő! előadásomon:

Címe: A szeretet hatalma a Te hatalmad
Időpontja: 2018. december 9. (vasárnap), 10.00 – 17.00.
Helyszín: ELTE Lágymányosi Campus – Északi Tömb, Harmónia terem, 
Budapest, 1117, Pázmány Péter sétány 1/a

 

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Fontos! A program felnőtteknek szól, 16 év alattiakat szülői felügyelettel sem fogadok az előadásra. Köszönöm az együttműködést és a megértést.

Mi vár Rád az előadáson?

Egy izgalmas, informatív előadás, ahol a karácsonyon és a szereteten keresztül meglátod a benned öröktől fogva jelen lévő hatalamat, a teremtő Erőt.

Nem csak a szavaimat hallod, hanem az előadás alatt végig érzékelheted a tudatosság, a béke, a nyugalom és a szeretet jelenlétét.

Az ünnep fényét emelve, különleges, meghitt műsorral és tombolával, értékes nyereményekkel zárom az előadást.

Olyan rálátást kapsz a szeretet hatalmára, hogy már az előadás után képes lehetsz rá, hogy egy új karácsonyod legyen.

Boldogság, ébresztő!

Vajon mi kell ahhoz, hogy úgy élj, ahogyan szeretnél?
A
Boldogság, ébresztő! ingyenes előadássorozatommal ebben segítettelek 12 hónapon keresztül.

Az előadásokon minden alkalommal másik irányból megközelítve mutattam rá arra, hogy Te teremtetted meg magadnak a szokásos problémáidat az érzelmeiddel, a gondolataiddal, azaz a figyelmeddel. Adtam segítséget ahhoz is, hogy a szokások nélkül, új módon, egészségesen, bőségben, sikeresen és nyugalomban élj.

Célom, hogy minél több emberhez, eljusson, hogy lehet a szokásostól eltérően, boldogan és kiteljesedetten élni, ezért minden Boldogság, ébresztő! előadás ingyenes volt.

Karácsonyi előadás

Hosszú éveken keresztül minden évben ajándékba adtam hallgatóimnak a karácsonyi előadásomat, volt hogy egy teljes napon keresztül, később esti előadások keretein belül.

Tavaly volt az első alkalom, hogy az ünnepi előadásomat mindenki számára elérhetővé tettem.

Idén karácsonykor, most először adok ajándékba egy olyan teljes napot, amire előfeltétel nélkül, mindentől függetlenül BÁRKI jöhet.

Élj ezzel a különleges, egyedi alkalommal, és hallgass egy napon keresztül a szeretetről, a bőségről, a benned lévő erőről és hatalomról.

Rólam – Mit kapsz Tőlem?

1995 óta foglalkozom önismerettel, személyesen és előadásaimon több tízezer embernek segítettem, hogy a problémáik megszűnjenek, és elérjék a vágyott boldogságot a magán – és üzleti életükben egyaránt. Vedd észre című könyvem hét éve jelent meg, amely azóta bestsellerré vált.

A megszokottól eltérően, új módon, misztikumok nélkül beszélek az életről, könnyedén és élhetően világítok rá az emberben rejlő tudásra. Előadásaimon egyszerű összefüggéseken keresztül tapasztalják meg a résztvevők azt az erőt, nyugalmat és szeretetet, amelynek eredményeként rendeződnek kapcsolataik, sikeressé és egészségessé válnak.

Hazai médiumok, ahol már találkoztál velem:

 

                  

REGISZTRÁCIÓ VÁRÓLISTÁRA

AZ ELŐADÁSRA A REGISZTRÁCIÓT LEZÁRTUK. TALÁLKOZUNK 2019-BEN!

Gyakran felmerülő kérdések az előadással kapcsolatban

Hogyan vehetek részt az előadáson? Van-e előfeltétele?

Az előadáson bárki részt vehet, előfeltétel nélkül, mindössze regisztrálnod kell.

Mi történik jelentkezést követően?

Regisztrációd után e-mailben kapsz egy visszaigazoló levelet, majd egy héttel az előadást megelőzően elküldünk minden fontos tudnivalót (helyszín, időpont, parkolás, megközelítés.) egy emlékeztető e-mailben.

Mi a teendőm jelentkezést követően?

Jelentkezést követően nincs más dolgod, mint részt venni az előadáson. 🙂 Ha még nem csatlakoztál az ingyenes Boldogság, ébresztő! zárt Facebook csoportomba, akkor tedd meg azt is az alábbi linken. Tarts velünk, csatlakozz, mert a csoportban ezzel az témakörrel kapcsolatban már az előadás előtt hasznos gondolatokat osztok meg.

Messze lakom. Meg lehet nézni felvételről az előadást?

Sajnos erre nincs lehetőség, ugyanis a program maximális hatékonyságához fontos a személyes részvétel. Önismereti folyamatod mindig a Te kezedben van, de jelenlétem segít abban, hogy könnyedén ráhangolódj, hogy új módon lásd, és azonnal gyakorlatba tudd ültetni. Több évtizedes keresgélés helyett személyes segítségemmel gyors és mély rálátást kapsz az életedre és Önmagadra. A programon minden alkalommal számos vidéki városból, és számos országból (Anglia, Németország, Svájc, Spanyolország, Málta, Szlovákia, Amerika, Ausztrália, stb..) érkeznek résztvevők. Szeretettel várlak Téged is!

Mi vár rám az előadás után?

A Boldogság, ébresztő! előadások ízelítőül szolgálnak, rövid betekintést kapsz arról, hogy a világról alkotott képed nem a valóság. A gyakorlati megéléshez azonban még több információra van szükséged. Ehhez kapsz instrukciókat a 4 napos “Vedd észre” Alapprogramon, és további előadásaimon, melyre szeretettel várlak. Akkor válsz igazi Önmagaddá, ha a benned lévő hatalmas vágy a boldogság, a szeretet állandó tapasztalására állandósul benned, ha kitartó vagy a figyelmedben. Ehhez türelemre, időre van szükséged a mindennapjaidban, minden tevékenységed közepette.