Betegség és egészség

A betegségnek, fájdalomnak nem üzenete, hanem célja van: Segít neked abban, hogy észrevedd, valamit másképpen kell látnod, a szokás szerinti életedet át kell értékelned.

Az új szemléletmód lehetővé teszi, hogy testi és lelki problémáiddal kapcsolatosan is felfedezd magadban, hogy a fájdalom a félelmeidből fakad, illetve, hogy hogyan lehet könnyedén, felszabadultan, egészségesen, testi és lelki fájdalom, illetve betegségek nélkül élni.

Új módon látva és élve az életedet megelőzheted a betegségeket, vagy ha már kialakultak, megalapozhatod, illetve támogathatod a gyógyulásodat.

A résztvevők nemcsak arról számolnak be, hogy lelkileg válnak kiegyensúlyozottá, de fizikai állapotuk általános javulásáról és gyógyulásukról is. Ez természetes velejárója az öngyógyító mechanizmusok beindulásának, az önmagunk ilyen sajátos és újszerű megismerésének.

Szeretettel várom a várandós anyukákat és párjukat is, hiszen a fájdalommentes szülésről is szó lesz az előadások során. És ha a szülő anyák képesek fájdalom nélkül világra hozni gyermeküket az előadás után – amelyre azt mondják, hogy a legnagyobb fájdalom -, akkor neked is bármely más fájdalom eltűnhet életedből. Hogy hogyan? Erre is rámutatnak az előadások.