Egyéb

Genetikusan magadban hordozol egy meghatározó, generációs viselkedésmintát, aminek tudattalanul ellenállsz.

Ahhoz, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél, azt kell meglátnod, hogy hogyan hozod létre a problémáidat az érzelmeiden keresztül, a figyelmed által. Ismerd fel, hogy ami a felszínen több problémának tűnik, az a mélyben egy tőről fakad, egy a gyökere, tehát egyetlen egy “probléma”.

Genetikusan magadban hordozol egy meghatározó, generációs viselkedésmintát, aminek tudattalanul ellenállsz. Anélkül, hogy észrevennéd, rendszeresen ugyanúgy érzed magad, rendszeresen uralkodik rajtad ez az érzelem, ami ugyanaz, mint amit elutasítasz. Ennek az érzelemnek rendszeresen hiszel, így ez határozza meg a gondolataidat, a döntéseidet és a cselekedeteidet is. Tehát: Csak egyetlen egy “problémád” van: hogy elhiszed, amit hiszel.

Ha arra fókuszálsz, hogy hogyan szabadulj meg problémáidtól, akkor sokáig keresgélni fogsz. Ha viszont megfigyeled, hogy hogyan hoztad és hozod létre őket, akkor már nem tudnak becsapni és maguktól eltűnnek. Ráébredsz arra, hogy amit problémának hittél, annak lehetsz a leghálásabb, mert ezen keresztül ébredhettél rá a valóságra, a benned lévő végtelen tudásra..