Félelem

Életed nagy részét tudattalan védekezési mechanizmusaid által irányítva élted – saját félelmeid marionett-figurájaként. Elemezni próbáltad, mi miért van, mit miért kell megtapasztalnod, és miért nem változik, amit másként szeretnél.

Nos, mindig azt tapasztalod, ami az áramoltatott érzelmeid által létrejön körülötted és benned. A miértre a válasz tehát ez: azért, mert EZT áramoltatod. Mert figyelmedet az idő folyamán ragadt múlt szerinti reakciók irányítják, nem pedig TE, aki valójában a múlttól és félelmektől mentes TUDATOSSÁG vagy.

Hitrendszered alapja egy nem létező álomvilág, amely a nem létező múlt nem létező félelmein alapul. Észrevétlenül tetted magad függővé ezektől.

A pánikbetegség és a fóbiák: klausztrofóbia, tériszony, utazással, állatokkal, sötéttel kapcsolatos félelmek, stb., illetve bármilyen szorongás alól fel tudsz szabadulni, és félelmek nélkül léphetsz tovább, ha meglátod, hogyan működik mindez.

Előadásaimon felfedezed, hogy hogyan lehetsz jelen a múlt félelmei nélkül, és hogy az élet játéka az elme és a tudat játéka.