Gyermeknevelés helyett…

Szeretnéd, hogy a te gyermeked úgy nőjön fel tudatosságban, ahogyan egykor te is szerettél volna? Akkor itt a helyed az előadásokon, ahol új módon beszélek a tudatos „gyereknevelésről” is, hogy mint egy tükörben, mindig lásd gyermeked viselkedésében is saját magadat.

Kettőtök kapcsolatának kulcsa az érzelmeid megélése. Fedezd fel, hogyan hangolódik rájuk gyermeked, majd vedd át az irányítást az érzelmeid felett.

Ezen keresztül leszel képes másképpen viszonyulni, gyereknevelés helyett útmutatásokkal tanítani. A program eredményeképp kisebb és nagyobb gyermekekkel is újra kialakíthatod a szeretetteljes, őszinte kapcsolatot.

Megszületik a válasz benned, hogy:

• Hogyan tudsz olyan körülményeket biztosítani, amelyben gyermeked megmarad a veleszületett tudatosságában. Ébreszd rá, hogy milyen tudás birtokában van és segítsd, hogy azok között, akik nem így nevelkednek is feltalálja magát. Segítsd, hogy korlátok között is korlátlanná válhasson.

• Hogyan kommunikálj vele, hogyan fordulj felé, hogyan tanítsd meg a „világ dolgaira”, hogyan szocializáld társas kapcsolatokra. Gyakorlati segítséget kapsz a „hogyan”-jaidra.

• Hogyan legyél magadnak a legfontosabb. Ne csak szülőként élj tudatosan, hanem tudd megőrizni az egyensúlyt életed minden területén. Helyezd magad első helyre, mert azzal adod legtöbbet a gyermekednek, ha te jól vagy.