FOLYAMATOSAN KERESEL VALAMIT, AMITŐL JOBB LESZ AZ ÉLETED?

Nem újabb technikákra, módszerekre, pozitív gondolatokra és motivációra van szükséged az életed jobbá tételéhez, hanem valódi Önmagadra.

ENNEK KULCSÁT ADOM A KEZEDBE.

Nincs annyi pénzed, hogy bőségben tudd élvezni az életedet? Vagy nagyon sok pénzed van, de mégsem vagy boldog, mert mindent feláldozol ezért? Nem akkor élsz bőségben, amikor sok pénzed van. A bőség valójában az életednek az összes élethelyzetében való kiteljesedésről szól.

Elégedetlen vagy a pároddal? Függőségben élsz valakitől, vagy félsz a függőségtől? Esetleg teljesen kizárod magad a párkapcsolatból és nincs is párod? Fedezd fel magadban, hogy Te mivel akadályozod párkapcsolatod és kapcsolataid kiteljesedését, és adj teret annak, hogy más minőségben, szeretetben valósuljanak meg.

Hogyan viszonyulsz a szüleidhez és gyermeke(i)dhez? Megtalálod velük a hangot szeretettel és elfogadással vagy éppen dühös vagy rájuk, keseregsz és vágyod a szeretetüket? Lásd meg rajtuk keresztül a saját viselkedésedet egy mélyebb szinten, ezáltal felszabadítva Önmagadat belső, tudattalan korlátaid hatása alól. 

Testi vagy lelki betegség gyötör? Szeretnél meggyógyulni vagy “csak” egészéges maradni egy életen át? Nem a betegségeid okait kell keresned, hanem ismerd fel, hogy az érzelmi megnyilvánulásaidnak a következménye az aktuális testi-lelki állapotod.

Félelmek gyötörnek, depresszió vagy pánik? Bármilyen szorongás alól fel tudsz szabadulni, és félelmek nélkül léphetsz tovább, ha meglátod, hogyan működik mindez. Fedezd fel, hogy hogyan lehetsz jelen a múlt félelmei nélkül.

Mennyi álmod, vágyad van elfojtva, amit nem valósítottál még meg? Tudsz róla, hogy miért nem tudtad megteremteni azokat? Most sem késő, hogy eldöntsd, hogy mire akarsz ezután figyelni. Ez határozza meg, hogy mi történik veled és hogyan alakulnak a körülményeid általad.

Folyamatosan azzal foglalkoztál egész életedben, hogy minden jobb legyen, mindenki szeressen, mindenkinek jó legyen? Pedig magadnak kell, hogy a legfontosabb legyél, mert a Te életedet Te éled. Ha Te jól érzed magad, öröm van benned, egészséges vagy, akkor ezt sugárzod mások felé, ez hat a külvilágodra.

Önbizalomhiányod van? Nem szereted és nem tudod elfogadni magadat úgy, ahogyan vagy? Túlzott maximalizmusra törekszel, és magadnak sem tudsz megfelelni? A valódi elfogadáshoz Önmagad ítéletek és gondolatok nélküli megtalálása vezet, tudatosodás az érzelmeidre, gondolataidra, tevékenységeidre, tetteidre.

Ahogyan halad az életed, egyre több területén szembesülsz egy-egy újabb problémával? Vagy ugyanolyan helyzetekkel találkozol és nem tudsz kiszállni a mókuskerékből? Valójában soha nem az a probléma, ami történik, hanem az, ahogyan megéled, ahogyan érzed magadat benne.

Bármilyen problémával is szembesülsz most, csupán 4 nap alatt megtudod, hogy melyik az a viselkedésed, párosulva a szokásos érzelmi megnyilvánulásoddal, ami megakadályozza, hogy egészségesen, bőségben élj sikeres életet.

Egy program, ahol nem tudsz elbújni Önmagad és az életed elől. Készen állsz rá, hogy szembenézz a vakfoltjaiddal, hogy cserébe boldog életed legyen?

MÁR MOST megvan minden benned ahhoz hogy sikeres és boldog légy. Rendelkezel azzal a belső tudással, amellyel a leginkább vágyott, minőségibb életedet kialakíthatod, egyedül annyi kell, hogy ráébredj arra, hogy hogyan működtesd.

A valódi Önmagadra van szükséged, arra, hogy tudj magadról, tudd, hogy ki az, aki él.

Ez az, ami minden tanításból hiányzik.

Kezdj el végre igazából élni és tapasztald meg, hogy hogyan élj gondok nélkül, intuitíven, tudatosan, 100%-ig boldogan.

A négynapos, két hétvégés Vedd észre Alapprogram során ennek kulcsát adom a kezedbe egy szokásostól eltérő, új módon.

 • Megismered, hogy milyen az érzelmi világod, hogyan épül fel a hitrendszered, és mik azok a rejtett összefüggések és tévhitek, amelyek irányítják mindennapjaidat. Belső működésed megértése a változást is egyből magával hozza, ami az élethelyzeteidben is megmutatkozik.
 • Azon a problémádon keresztül, amivel megkeresel engem, az egész életedre, működésedre, megszokott viselkedésmintáidra kapsz rálátást, egyszerűen, misztikumok és technikák nélkül.
 • Nem egy újabb módszert és technikát kapsz, hanem egy látásmódot, amellyel képessé válsz használni a benned rejlő erőket egy magasabb szintű tudatossággal.
 • A program eredményeképpen más megvilágításba kerül az életed, meglátod azt másképpen, látod az életed történéseinek összefüggését, meglátod, hogy Te alakítottad így saját magadnak azt. Megszűnnek benned a kérdések, abbahagyod a miérteket és az állandó keresést, mert a válaszokat is látod.
 • Elkezdesz tudatosan figyelni magadra, képessé válsz irányítani a figyelmedet és a jelenben a múlt függőségei nélkül olyan új lépéseket megtenni, amiket korábban el sem tudtál képzelni.
 • Ez egy megelőző program is, megelőzöd azt a jövőt, amit magadnak a múltaddal teremtenél. Megelőzöd azt, ami eddig is történt, hogy a múltad alakította a jelenedet. Ha felismered ezt és aszerint teszel, ahogyan tőlem hallod, a jelenedben megszűnik a múltad, ezért megszűnik annak ismétlődése és a jövődet olyanná alakítod, amilyenné szeretnéd.

A Vedd észre Alapprogram előadáson megmutatom neked azt is, hogy:

 • Hogyan lépj ki a problémák ismétlődő mókuskerekéből.
 • Hogyan érj el valódi, tartós eredményeket.
 • Hogyan viszonyulj a mindenkori partneredhez.
 • Hogyan legyél eredményes a munkádban.
 • Hogyan gyógyulj meg és/vagy maradj egészséges egy életen át.
 • Hogyan tudod elérni, megvalósítani, amit szeretnél.
 • Hogyan találd meg a helyedet a saját életedben.
 • Hogyan éld tudatosan az érzelmeidet, hogy neked „dolgozzanak”.
 • Hogyan legyél IGAZÁBÓL boldog.

Ha csak egy is vonz a fentiek közül, akkor itt a helyed, mert azzal, amit Tőlem hallasz, képessé válsz az életed tudatos irányítására.

Neked való az előadás, ha…

 • volt már olyan nehézség az életedben, amit nem tudtál jól kezelni
 • a problémás helyzeteidet tisztán, a legtöbbet kihozva belőlük akarod magad mögött hagyni – végleg.
 • keresed a boldog, harmonikus kapcsolatok titkát.
 • bőségben, anyagilag stabil lábakon szeretnél állni.
 • tudni akarod, hogy hogyan vedd észre a múltból fakadó negatív érzelmeid megjelenését, hogyan lásd meg a dolgok valós történését, és hogyan változtass megszokott reakcióidon.
 • szeretnéd, hogy életed problémás területei hihetetlen gyorsasággal induljanak el új irányba.
 • célod megtapasztalni, hogy hogyan élj a jelenben.
 • hajlandó vagy az életedért TE  felelősséget vállalni.
 • meg akarod találni azt a benned lévő harmóniát, amely a külvilágban is megmutatkozik.
 • igazán vágsz rá, hogy azt az életet éld, amit valójában megérdemelsz!
 • azt mondod, hogy Te ilyenekben nem hiszel. Nincs mit elhinned, hanem csak hallgass meg, figyelj új módon, és meglátod, hogy hogyan van másképpen.
 • már rengeteg tanfolyamon, technikán, módszeren túl vagy, de még mindig hiányzik valami. Ez a valami TE vagy, és ennek kulcsát a kezedbe adom.

Még NEM neked való az előadás, ha…

 • úgy gondolod, hogy a jelenlegi módszereddel, túlélő üzemmódban kihúzod még pár évig…
 • meg vagy róla győződve, hogy ezen már nem tudsz változtatni, és beletörődsz abba, hogy élvezet nélkül (túl)élsz napról-napra, és úgy érzed, hogy neked csak ennyi jár az élettől.
 • nem nézel szembe Önmagaddal, és nem akarod vállalni a felelősséget a saját életedért, még akkor sem, ha most már tudod, hogy van jobb megoldás is.
 • még mindig inkább másokat okolsz, minthogy megnézd új szemléletmóddal.
 • ha csak azért jössz, hogy egy újabb tanfolyamot kipipálj, majd mindent úgy csinálsz, mint régen. Ez a program nem működik magától, csak Tőled!
 • olyan technikákat, módszereket vársz Tőlem, amit tudsz gyakorolni. Itt egyedül a figyelmedre és Rád van szükség, amit gyakorlás nélkül, minden pillanatban tudsz élni.

Szeretnél így élni?
Találkozzunk a”Vedd észre” Alapprogramon:

Időpontja: 2019. május 4-5., 11-12. (9.00 – 17.00)
Helyszín: CEU Konferencia Központ, 1106 Budapest, Kerepesi út 87.

És hogy működik-e?
Igen, de végre valami, amit neked kell működtetned.
Ezután nem mástól kell várni, hogy változzon az életed…

Rólam – Miért én? Mit kapsz tőlem?

1995 óta foglalkozom önismerettel, személyesen és előadásaimon közel húszezer embernek segítettem, hogy a problémáik megszűnjenek és elérjék a vágyott boldogságot a magán – és üzleti életükben egyaránt. Vedd észre című könyvem 2012-ben jelent meg, amely azóta bestsellerré vált Magyarországon.

A megszokottól eltérően, új módon, misztikumok nélkül beszélek az életről, könnyedén és élhetően világítok rá a benned rejlő tudásra. Előadásaimon egyszerű összefüggéseken keresztül tapasztalod meg azt az erőt, nyugalmat és szeretetet, amelynek eredményeként rendeződnek kapcsolataid, sikeressé és egészségessé válsz.

Ezzel egy időben segítelek a jelenlétemmel is. Rutinom és tapasztalatom által viszlek tovább, ha nem csak bepillantani akarsz a jelenedbe, hanem igazán új módon szeretnél élni. Abbahagyhatod a keresést a kutatást, várlak téged is nagy szeretettel. Bátran és határozottan jelentem ki, hogy itt és most a legjobb helyen, a legtöbbet kapod abból, amit keresel.

Hazai médiumok, ahol már találkoztál velem:

                  

Mennyibe kerül a program?

 

Ha a változást ingyen keresed, sok bóvliba futsz és valójában az időddel és az eredmények hiányával fizetsz.

Ha nagyon drágán keresed, akkor a lényeget sokszor a látvány, a show váltja fel, és a valódi változásodat csupán rövid ideig tartó lelkesedésre cseréled…

Én tudom, hogy amit erről a programról magaddal viszel, az egész hátralévő életedet meghatározza, tehát felbecsülhetetlen értékű.

Azt is tudom, hogy a hasonló tréningekért, előadásokért sok százezreket kérnek el, így ahhoz a tudáshoz képest, amit ez alatt a 4 nap alatt kapsz, nagyon kedvezményes áron tudsz részt venni.

A program (négy teljes nap) díja: 60.000 Ft+áfa (76.200 Ft)

Küldd el a jelentkezésedet, én pedig levélben értesítelek az átutaláshoz szükséges adatokról.

Bónusz: Miután részt vettél az Alapprogramon, minden hónapban INGYEN tudsz részt venni a Satsangomon, a hallgatóimnak szóló előadáson, ahol intenzíven kerül felszínre az igazság

A megoldás itt van, a döntés a Tiéd. Mindig a MOST a legalkalmasabb pillanat a cselekvésre.

Jelentkezés

Gyakori kérdések az előadással kapcsolatban

 

Hogyan vehetek részt az előadáson? Van-e előfeltétele?

Az előadáson bárki részt vehet, előfeltétel nélkül, mindössze regisztrálnod kell.

Mi történik jelentkezést követően?

Regisztrációd után e-mailben elküldünk minden fontos tudnivalót (helyszín, időpont,
parkolás, megközelítés.), valamint az átutaláshoz szükséges adatokat is így fogod megkapni. Emellett máris tudsz csatlakozni az ingyenes Boldogság, ébresztő! zárt FB csoportomba, a visszajelző e-mailben megtalálod a linket ehhez is. Tarts velünk, csatlakozz, mert a csoportban ezzel az témakörrel kapcsolatban már az előadás előtt hasznos gondolatokat osztok meg.

Messze lakom. Meg lehet nézni felvételről az előadást?

Sajnos nem, ugyanis a program maximális hatékonyságához fontos a személyes részvétel. Önismereti folyamatod mindig a Te kezedben van, de jelenlétem segít abban, hogy könnyedén ráhangolódj, hogy új módon lásd, és azonnal gyakorlatba tudd ültetni.Több évtizedes keresgélés helyett személyes segítségemmel gyors és mély rálátást kapsz az életedre és Önmagadra. A programon minden alkalommal számos vidéki városból, és számos országból (Anglia, Németország, Svájc, Spanyolország, Málta, Szlovákia, Amerika, Ausztrália, stb..) érkeznek résztvevők. Szeretettel várlak Téged is!

Mi vár rám az Alapprogram után?

Akkor válsz igazi Önmagaddá, ha a benned lévő hatalmas vágy a boldogság, a szeretet állandó tapasztalására, állandósul benned, ha kitartó vagy a figyelmedben. Ehhez türelemre, időre van szükséged a mindennapjaidban, minden tevékenységed közepette. Ehhez kapsz instrukciókat előadásaimon, a Satsangokon, hírleveleimben és közösségi felületeimen.