Köszönöm szépen jelentkezésedet!

Köszönöm, hogy jelentkeztél a Jubileumi Vedd észre ÉLŐ Alapprogramra! A sikeres jelentkezésedről, valamint a részletekről küldtem egy visszaigazoló e-mailt. Amennyiben pár percen belül nem érkezik meg, nézd meg a “Promóciók” mappában vagy a spam üzeneteid között, ha pedig ott sem találod, akkor kérlek, írj egy üzenetet a [email protected] e-mail címre.

 

Hamarosan találkozunk, addig is szeretettel ajánlom Ezerarcú tudatosság című podcast sorozatomat, melyet ide kattintva tudsz meghallgatni. Youtube csatornámon eléred egyéb felvételeimet is, amelyek között mindig megtalálod azt, ami éppen aktuálisan segít. Instagramon @csattosilona néven találsz meg. Emellett várlak Facebook oldalamon, ahol szintén rendszeresen osztok meg tartalmakat a tudatosságról. 

 

Szintén segítségedre van a Vedd észre című könyvem. Ha már olvastad, olvasd el még egyszer, és rá fogsz jönni, hogy már új szemmel olvasva még jobban látod a múlt és a jelen közötti különbséget. Nagyon sokan igazolták már vissza, hogy ez a könyv „mindig pontosan ott nyílik ki, ahol kell”, azaz ha elakadsz, elég akár beleolvasnod, és máris kapsz iránymutatást a folytatáshoz.

 

Amennyiben szeretnél böngészni további programjaim között, azt itt tudod megtenni.


Szeretettel várlak programjaimon!

Üdvözlettel:
Csattos Ilona

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!