Szeretettel köszöntelek!

Köszönöm szépen, hogy részt vettél a Sorsfordító Napok – Hogyan legyél ízig – vérig Nő? című konferencián és megnézted a velem készült beszélgetést. Számos olyan információt hallottál, amit már most, ebben a pillanatban el tudsz kezdeni élni. Ehhez azonban Te kellesz: Vagy figyelsz új módon, vagy marad minden a régiben.

 

Ha velem tartasz, két ajándékot is kapsz tőlem ahhoz, hogy képes legyél elindulni egy új élet felé. 

Két ajándék kizárólag a "Sorsfordító Napok - Hogyan legyél ízig - vérig Nő?" résztvevői számára:

"Vedd észre" - A legmélyebb önismeret
1,5 órás előadás felvétele

Esszenciális előadás a valódi önismeretről, arról, hogy hogyan tapasztald meg a jelenlét valódiságát, valamint hogyan élj minden pillanatban a jelenben. Az előadás részletesen magyarázza el az alapokat, ugyanakkor nagy mélységet tapasztalhatsz meg a szavaim mögött akkor is, ha már régóta a spirituális utakat járod.

10.000 Ft kedvezmény a november 28-29., december 5-6.-i, 4 napos "Vedd észre" Alapprogram árából!

Egyedi, különleges program, amely komoly kutatási alapokon nyugszik és azonnal élhető módon ad rálátást a jelenlétre.

 

A racionalitás és a spiritualitás kapcsolódásán keresztül különleges módon lesz rálátásod a “teremtő erőre”, a hamis, önbecsapó hitrendszerekre és az azonnal megélhető valóságra. A megoldás itt van, Te tudsz tenni érte.

Iratkozz fel, és azonnal hozzáférsz az előadás felvételéhez, valamint a 10.000 Ft kedvezményhez:

Iratkozz fel a YouTube csatornámra!

Rendszeresen, változatos témában töltök fel videókat, amelyekben mindig megtalálod azt az információt, ami éppen aktuálisan segít. Ha feliratkozol a csatornámra értesítést kapsz az újabban felkerültekről.

 

Kérlek segítsd Te is a munkámat azzal, hogy minél több emberhez eljuttatod ennek lehetőségét. Oszd meg velük oldalaimat, és iratkozzatok fel Youtube csatornámra. Legyünk minél többen az új világunk megteremtésében.

Vedd észre – A legmélyebb önismeret

‘Vedd észre’ című könyvem 2011-ben jelent meg, azóta már az ötödik kiadás került a könyvesboltok polcaira. 16.000 kiadott példánnyal bestsellerré vált. Ahogy tőlem megszokott, ez sem egy hagyományos könyv: ha adsz magadnak egy kis időt, akkor mire végigérsz rajta, már új szemlélettel folytathatod tevékenységeidet. Ne csak másokról vegyél tudomást, hanem tudj róla minden pillanatban, hogy veled vagy Te is. Csak figyelj és észreveszed a különbséget.

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!