“Az életed nem úgy alakul, ahogyan elképzeled, hanem úgy, ahogyan érzed magad.”

A 4 napos “Vedd észre” Alapprogramon rávilágítok arra a 100%-ban működő látásmódra, amellyel képessé válsz olyanná formálni az életedet, amilyenné régóta szeretnéd.

Megéri most rászánni az időt Önmagadra, a figyelmedre, hogy Te állj végre a saját életed élére és mindent ki tudj hozni belőle, amit csak szeretnél…

Ezt megvalósítani sokkal egyszerűbb, mint eddig gondoltad… Egyik hallgatóm kiválóan fogalmazta meg a tanításom lényegét:

“Dale Carnegie azt mondta: „Élj a mában!”
Osho azt tanította: „Légy jelen, mert addig nem vagy!”
Echart Tolle azt kéri: „Éld meg a Most-ot.”
Anthonio De Mello azt mondja: „Gyakorolj a megvilágosodásért.”
Csernus Dr. azt javasolja: „Légy Önmagad.”

Ilona “Vedd észre” Alapprogramja megmutatja, mind ezt HOGYAN éljük itt, ma a XXI. Század Európájában.”

Ha téged is ez a Hogyan mozgat, akkor jó helyen jársz! Megérkeztél, csak olvass tovább…

Kíváncsi vagy, hogy mit fog adni Neked a 4 napos “Vedd észre” Alapprogram?

 

Több ezer embernek segített abban, hogy a problémáik megoldódjanak, családi viszonyaik rendeződjenek, gyógyíthatatlannak hitt betegségeikből meggyógyuljanak, anyagi problémáik bőséggé váljanak, szakmai, üzleti életük sikeresen bontakozzon ki vagy a sikert könnyedén érjék el, párkapcsolati válságokból kiútra leljenek, a spirituális keresést teljességre váltsák.

Röviden:  megjelenjen a harmónia, egyensúly az életed minden területén.

 

Mindez Rád is vár, kiteljesedett, boldog életed lehet.

 

Precízen, részleteiben kapod meg mindezt, hogy többé ne legyen kérdés a “hogyan tovább”. Végre képessé válsz valódi felelősséget vállalni Önmagadért.
Nincsenek “bónuszok”, nincsenek termékek, nincsenek meglepetések, csakis tiszta bizalom, őszinteség, merészség, egyszerűség és az az eredmény, amire számítasz. 

Lehet, hogy hullámvasútként éled át az érzelmeidet, de megéri a befektetett türelem, idő és figyelem, mert új életed lesz. Minél hamarabb vágsz bele, annál hamarabb tudod élvezni az eredményt.

 

Ha szeretnéd, hogy az életedben végre valódi változás történjen, ha szeretnél kilépni a problémáid ismétlődő mókuskerekéből, ha igazán vágsz rá, hogy azt az életet éld, amit valójában megérdemelsz, akkor ez a 4 nap a kulcs hozzá.

Mi vár rád a programon és mi lesz az eredménye utána?

Teljes képet és részletes útmutatást kapsz a sikeres élethez:

satsang

Minden problémádnak ugyanaz az oka: generációs. Ezért akár egy problémádon keresztül is rálátást kapsz az egész életedre, megszokott viselkedésmintáidra, hitrendszeredre, technikák, módszerek, misztikumok nélkül, egyszerűen.

IMG_5111

Itt nem állunk meg. A felismerést a gyakorlat azonnal követi. Bonyolult elméletek helyett egyszerű instrukciókat kapsz, és már az előadás ideje alatt el tudod kezdeni alkalmazni a hallottakat, rögtön tapasztalva ezzel az ereményeket.

orsi_vissajelzes

 Megismered, hogy milyen az érzelmi világod, hogyan épül fel a hitrendszered, és mik azok a rejtett összefüggések és tévhitek, amelyek irányítják mindennapjaidat.

Képernyőfotó 2019-11-05 - 13.49.48

Nem egy újabb módszert és technikát kapsz, hanem egy látásmódot, amellyel képessé válsz használni a benned rejlő erőket egy magasabb szintű tudatossággal. Elkezdesz tudatosan figyelni magadra, képessé válsz irányítani a figyelmedet és a jelenben a múlt függőségei nélkül olyan új lépéseket megtenni, amiket korábban el sem tudtál képzelni.

siker_boseg

Érzelmi világod megértése azonnal magával hozza az önmagadhoz és a külvilághoz való viszonyulásod változását. Nem keresed többé a problémáidra a megoldást, mert felismered, hogy amit annak hittél, nem is a valóság.

IMG_5090

Ez egy megelőző program is, megelőzöd azt a jövőt, amit magadnak a múltaddal teremtenél. Ha felismered ezt és aszerint teszel, ahogyan tőlem hallod, a jelenedben megszűnik a múltad ismétlődése és a jövődet olyanná alakítod, amilyenné szeretnéd.

Ez a 4 nap azonban nem való mindenkinek. Döntsd el, hogy Neked szükséged van-e rá.

Neked való az előadás, ha…

 • volt már olyan nehézség az életedben, amit nem tudtál jól kezelni
 • a problémás helyzeteidet tisztán, a legtöbbet kihozva belőlük akarod magad mögött hagyni – végleg.
 • keresed a boldog, harmonikus kapcsolatok titkát.
 • bőségben, anyagilag stabil lábakon szeretnél állni
 • Ha a betegségeidből meg akarsz gyógyulni.

 • Ha meg akarod előzni a jövőben kialakuló betegségeidet.

 • Ha szeretnéd, hogy életed problémás területei hihetetlen gyorsasággal induljanak el új irányba.

 • Ha célod megtapasztalni, hogy hogyan élj a jelenben.

 • Ha hajlandó vagy az életedért TE felelősséget vállalni.

 • Ha nyugalomra, harmóniára vágysz.

 • Ha igazán vágysz arra, hogy azt az életet éld, amit megérdemelsz.

 • Ha már rengeteg tréningen, tanfolyamon, technikán, módszeren túl vagy, de még mindig hiányzik valami.

 • Ha stb…

Még NEM neked való az előadás, ha…

 • Ha úgy gondolod, hogy a jelenlegi módszereddel, túlélő üzemmódban kihúzod még pár évig…

 • Ha meg vagy róla győződve, hogy ezen már nem tudsz változtatni

 • Ha beletörődsz abba, hogy élvezet nélkül (túl)élsz napról-napra.

 • Ha úgy érzed, hogy neked csak ennyi jár az élettől.

 • Ha nem nézel szembe Önmagaddal, és nem akarod vállalni a felelősséget a saját életedért, még akkor sem, ha most már tudod, hogy van jobb megoldás is.

 • Ha még mindig inkább másokat okolsz a Te problémáidért.

 • Ha csak azért jössz, hogy egy újabb programot kipipálj, majd mindent úgy csinálsz, mint régen.

 • Ha olyan technikákat, módszereket vársz Tőlem, amit gyakorolni kell. Itt egyedül a figyelmedre és Rád van szükség, amit gyakorlás nélkül, minden pillanatban tudsz élni.

 • Ha stb…

Akkor is itt a helyed, ha magadra ismersz az alábbiakban:

3

Sikeres akarsz lenni az életed minden területén, akár üzletemberként, akár szülőként, akár bármilyen élethelyzetben, az életed bármelyik időszakában.

Felfedezed a benned rejlő erőket, és képessé válsz az életed minden területén tudatosan megteremteni bármit, ami megjelenik benned.

szex

Harmonikus, minőségi és szeretetteljes párkapcsolatra vágysz

Fedezd fel magadban azt, hogy Te mivel akadályozod a párkapcsolatod és a kapcsolataid kiteljesedését, és adj teret annak, hogy azok más minőségben, szeretetben valósuljanak meg.

szulo_gyerek

Szeretnéd megtalálni a közös hangot a szüleiddel és gyermekeiddel, családtagjaiddal.

Lásd meg rajtuk keresztül a saját viselkedésedet egy mélyebb szinten, ezáltal felszabadítva Önmagadat belső, tudattalan korlátaid hatása alól.

fajdalom_nelkul

Szeretnél meggyógyulni vagy “csak” egészéges maradni egy életen át.

Nem a betegségeid okait kell keresned, hanem ismerd fel, hogy az érzelmi megnyilvánulásaidnak a következménye az aktuális testi-lelki állapotod.
A betegség nem egy rajtad kívülálló veszedelem, amitől félni és tartani kell, hanem igenis a Te legjobb barátod. A megjelenése felébreszt az álmodból. Ha pedig ébren vagy, megelőzheted, hogy jöjjön és tönkretegyen.

boseg

Bőségben akarsz élni az életed minden területén.

A szeretet, a bőség mindig jelen van az életedben. A végtelen lehetőség minden vágyad beteljesülésének hordozója. A bőség több annál, minthogy sok pénzed van. A bőség azt jelenti, hogy az életed minden területén teljességben élsz. Tapasztald meg!

gyermekneveles-helyett

Szeretnél a múlt és a jövő helyett a jelenben élni

Ismerd fel, hogy születésed óta újra és újra ugyanazokkal az érzelmekkel reagálsz a külvilág történéseire. A “robotpilóta” üzemmód helyett válj tudatossá ezekre az érzelmekre és vedd át az irányítást.

Ki az a Csattos Ilona, és miért érdemes meghallgatnod őt?

 • Élete látszólag legszebb életszakaszában, 37 évesen, egyik pillanatról a másikra deréktól lefelé lebénult, ami arra késztette, hogy megvizsgálja addig biztosnak hitt világlátását. Új tűz gyulladt a szívében: mindent megismerni valódi Önmagáról. Életét, mindennapjait azóta az emberi elme és tudat kutatásának szenteli.

 • Műtét nélkül, saját figyelme által gyógyult meg. Folyamatosan tapasztalta meg a jelenlét mélységeit, a megvilágosodást. Ezt a tudatosságot 1995-ben Magyarországon elsőként kezdte el másokkal is megosztani. Személyes konzultációin, előadásain azóta több tízezer ember vett részt. Vedd észre című könyve bestsellerként már az 5. kiadást élte meg, több mint 20.000 kiadott példánnyal.

 • Előadásai különböznek a hagyományos és “divatos” tréningektől.
  Nem a sok közül egy, hanem egy, amelytől a többi sok is élhetővé válik.

 • A megszokottól eltérően, új módon, misztikumok nélkül beszél az életről. Könnyedén, egyszerűen világít rá az emberben rejlő valódi tudásra, a “teremtő erőre”, a hamis, önbecsapó hitrendszerekre és az azonnal megélhető valóságra. Előadásai résztvevőinek rendeződnek kapcsolataik, sikeressé és egészségessé válnak, az életükben megjelenik a nyugalom, a szeretet, teret kap az intuíció és az élet valódi élvezete.

 • A jelenleg piacon lévő mentorok, coachok, akik embereket tanítanak a tudatosságra, embereket tréningeznek, Ilona programjain folyamatosan részt vesznek és hasznosítják a tőle hallottakat.

Hazai médiumok, ahol már találkoztál vele:

FEM3_Logo.svg

Ez a 4 nap arról szól, amit eddig nem vettél észre. Rólad szól. Mindent megkapsz, ami egy új élethez kell.

Hallgatóim mondták:

Mi más lenne valódibb bizonyíték, minthogy 25 év alatt rengetegen jelezték vissza hálával, hogy képesek aszerint élni, ahogyan tőlem hallották.

Íme néhány levél részlete a szeretetteljes visszajelzések közül:

Tunde

“Már nem félek a haláltól!”

Engem már megérintett a halál szele. Talán túl közel is voltam hozzá. Amikor kiderült, hogy egy gyorsan terjedő daganat van a testemben, bepánikoltam, rettegtem, szinte belebolondultam az őrületbe, hogy meghalhatok. Mi lesz a három kislányommal, ha nem élem túl a rákot? Összeomlott az addigi életem. Ilyen állapotban találkoztam Ilikével, aki szinte úgy kezdett:

„Fogadd el, hogy ebbe most akár bele is halhatsz.”

A mai napig emlékszem arra a mérhetetlen haragra, amit iránta éreztem akkor. Hát pont azért jöttem hozzá, hogy ne haljak bele! Akkor még nem értettem az egészet. Most már tudom, hogy ez az elfogadás kellett ahhoz, hogy elinduljak a gyógyulás felé – magam felé. Több mint nyolc év telt el azóta. Egészséges és boldog vagyok. És már nem félek a haláltól sem.

B. Tünde
Sabri

“Élvezem az élet minden egyes percét és már mosolygok, ha jön a régi és engedem neki.”

Csak figyelek és meglepő hogy mennyi mindent fedezek fel magamban. Élvezem az élet minden egyes percét és már mosolygok, ha jön a régi és engedem neki. Hálás vagyok, mert tudom, ez csak a “szokás”. Mosolygok mert most már tudom, hogy ÉN vagyok az, aki az életemet irányítom és általam történik minden, és ez a felfedezés, kaland egy csoda! Igazi utazás egy kis hullámvasúttal! Az otthoni légkör is sokkal másabb, mert már tudom hogy tényleg a család a legfontosabb és a szüleim is csak a legjobbat szeretnék nekem minden egyes pillanatban. A leghálásabb vagyok nekik, hogy így támogatnak és mellettem vannak mindenben mert nélkülük ezeket a sorokat se tudnám leírni nektek!

 H. Sabrina
Képernyőfotó 2019-11-06 - 9.56.47

“Egy új életet tapasztaltam meg általad.”

Soha nem gondoltam volna, hogy egy érintést, ölelést ennyire fogok értékelni és élvezni. Ennyire gyönyörűnek fogom találni a természetet, az embereket, építményeket, MINDENT. Hogy ennyire szépnek fogom látni magam, mikor belenézek a tükörbe. Mély hálát érzek irántad, hogy láthatlak téged, azért mert magamat is látom benned, mindenkiben, teljes valójában. Egy új életet tapasztaltam meg általad. Soha nem tudtam, hogy lehet így élni.
Köszönöm neked ❤️

K. Eszter

szabina_visszajelzes

“Mióta tudom, hogy „tudok”, felelősséggel tartozom az életem alakulásáért”

Megérkezett a szeretet a szívembe! 💖 Köszönöm, hogy Te akkor is szeretsz, amikor mások ugyanazért a porba tipornak. Már tudom, hogy ők nem tudják máshogyan. Mióta tudom, hogy „tudok”, felelősséggel tartozom az életem alakulásáért, a hitelességért, hogy általam is minél többen legyünk, akik ráébrednek a valóságra.
Sosem szabad elfelejtenem, amit most tudok, hogy bármit képesek vagyunk berobbantani mindannyian az életünkbe, s azáltal felrobbantani mindazt, ami a régi volt. Ezt a hatalmat és erőt élni nem kiváltságos születés előzi meg, hanem az a tiszta Önvaló, ami csak „szunnyadó” formájában is csodákra képes, „felébredve” azon is túlszárnyal bármit. Köszönöm, hogy a csoda részese lehetek!

Köszönöm neked, Ilike! 

G. Szabina

orsi_vissajelzes

“Ebben lenni és létezni egy gyönyörű kiváltság és boldogság.”

Szeretném megköszönni azokat a csodás pillantokat, amiket a jelenlétedben megtapasztalhattam. Amikor hirtelen minden látott lesz, és megjelenik a látó, ennek az életnek nevezett valaminek az egyetlen értelme, és valóságos megtapasztalása. Onnan nézve tényleg semmi sem létezik, semmi sem valós, mégis egy könnyed, szeretettel teli értelem és tudás, mely kétség nélküli és örökké létező. Ebben lenni és létezni egy gyönyörű kiváltság és boldogság. Megyek Veled, kérlek vigyél magaddal végig.

Köszönöm, amit teszel. Ez a legcsodálatosabb tett a világon, amit egy ember szíve, lelke a többi ember szívének, lelkének átadhat, hogy azok végérvényesen és örökre összekapcsolódjanak.

Köszönöm Ilike, nagyon szeretlek.

M. Orsi

IMG_4375

“Elkezdhetek végre felnőni egy egészséges élethez, amiben csak az elfogadásnak van helye.”

Megtapasztaltam, illetve tapasztalom általad és melletted folyamatosan, milyen a szabadidő a valóságos szabadságban. A valódi, elvárások és megfelelési kényszerek nélküli, ellenállásoktól mentes időtöltésen kívül minden csak azzá zsugorodik, ami semmit nem ér: gyerekhisztivé. Köszönöm Neked, hogy elkezdhetek végre felnőni egy egészséges élethez, amiben csak az elfogadásnak van helye. Köszönöm, hogy nem egy előadó vagy a sok közül, hanem az a hiteles mester, aki végigvisz. Aki élni is képes azt, amiről előad. Szeretlek, és végigmegyek veled az úton, ami én vagyok.
Szeretettel

R. Csengi

És hogy a Te életedben is működik-e? Igen, de neked kell működtetned.

A “Vedd észre” Alapprogram – ha nem teszel bele semmit – nem fog megváltoztani semmit.

Viszont ha beleteszed magad, akkor 100%-ig mindent.

Találkozzunk a “Vedd észre” Alapprogramon:

Időpontja: 2019. február 1-2., 8-9. (9.00 – 17.00)

Helyszín: Hunguest Hotel Platanus, 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 44. 

A program (négy teljes nap) díja: 70.000 Ft + áfa (88.900 Ft)

Kedvezményes átutalási lehetőség:

 • Az Alapprogram díját lehetőséged van 5.000 Ft kedvezménnyel, átutalással rendezni. A kedvezményes összeg 65.000 Ft + áfa (82.550 Ft). Küldd el a jelentkezésedet, én pedig értesítelek az átutaláshoz szükséges adatokról.
 • Ismétlőként a részvétel fél áron történik, a 4 nap 35.000 Ft + áfa (44.450 Ft). Táboros ismétlőként a részvétel adományjellegű, érzésed és lehetőséged szerinti összeg.

BÓNUSZ:

Miután részt vettél az Alapprogramon, minden hónapban részt tudsz venni a hallgatóimnak szóló előadáson, a Satsangon, ahol személyesen tudsz kérdezni tőlem, és ahol segítelek, hogy folyamatosan képessé válj élni a jelenlétedet.

Jelentkezés

Gyakori kérdések az előadással kapcsolatban

 

Hogyan vehetek részt az előadáson? Van-e előfeltétele?

Az előadáson bárki részt vehet, előfeltétel nélkül, mindössze regisztrálnod kell.

Mi történik jelentkezést követően?

Regisztrációd után e-mailben elküldünk minden fontos tudnivalót (helyszín, időpont,
parkolás, megközelítés.), valamint az átutaláshoz szükséges adatokat is így fogod megkapni. Emellett máris tudsz csatlakozni az ingyenes Boldogság, ébresztő! zárt FB csoportomba, a visszajelző e-mailben megtalálod a linket ehhez is. Tarts velünk, csatlakozz, mert a csoportban ezzel az témakörrel kapcsolatban már az előadás előtt hasznos gondolatokat osztok meg.

Messze lakom. Meg lehet nézni felvételről az előadást?

Sajnos nem, ugyanis a program maximális hatékonyságához fontos a személyes részvétel. Önismereti folyamatod mindig a Te kezedben van, de jelenlétem segít abban, hogy könnyedén ráhangolódj, hogy új módon lásd, és azonnal gyakorlatba tudd ültetni. Több évtizedes keresgélés helyett személyes segítségemmel gyors és mély rálátást kapsz az életedre és Önmagadra. A programon minden alkalommal számos vidéki városból, és számos országból (Anglia, Németország, Svájc, Spanyolország, Málta, Szlovákia, Amerika, Ausztrália, stb..) érkeznek résztvevők. Szeretettel várlak Téged is!

Mi vár rám az Alapprogram után?

Akkor válsz igazi Önmagaddá, ha a benned lévő hatalmas vágy a boldogság, a szeretet állandó tapasztalására, állandósul benned, ha kitartó vagy a figyelmedben. Ehhez türelemre, időre van szükséged a mindennapjaidban, minden tevékenységed közepette. Ehhez kapsz instrukciókat előadásaimon, a Satsangokon, hírleveleimben és közösségi felületeimen.