Köszönöm szépen jelentkezésedet!

Köszönöm, hogy jelentkeztél a “Hogyan tovább?” egynapos programra. Egy biztos, a lehető legjobb döntést hoztad meg magadért. Most már egy dolgod van csupán: a programon jelen lenni.

 

Addig is míg találkozunk, segítségül a Youtubeon, Spotifyon, és a www.csattosilona.hu weboldalamon vannak fent hanganyagaim, videóim, amelyben mindig megtalálod azt, ami éppen aktuálisan segít. Instagramon @csattosilona néven találsz meg, itt tudod követni élő bejegyzéseimet is. Emellett várlak Facebook oldalamon, ahol szintén rendszeresen osztok meg tartalmakat a tudatosságról.

 

Szintén segítségedre van a Vedd észre című könyvem. Ha már olvastad, olvasd el még egyszer, és rá fogsz jönni, hogy már új szemmel olvasva még jobban látod a múlt és a jelen közötti különbséget. Nagyon sokan igazolták már vissza, hogy ez a könyv “mindig pontosan ott nyílik ki, ahol kell”, azaz ha elakadsz, elég akár beleolvasnod, és máris kapsz iránymutatást a folytatáshoz.

 

Oszd meg barátaiddal is az információt, akik esetleg idő, távolság vagy anyagi lehetőségek hiányában korábban lemaradtak a Vedd észre előadásaimról.

 

Üdvözlettel:
Csattos Ilona

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!