Ez a könyv arról szól, hogy észrevedd a legfontosabbat, ami eddig az életedből kimaradt:

azt, AKI olvassa ezt a könyvet. ​
„Nem csak azt írom le, ami megtörtént velem, azért, hogy bizonyítsam, hogy veled is megtörténhet, hanem éppen azt a célt szolgálja az, amit papírra vetettem, hogy megértsd végre, hogy azért nem történik változás az életedben, mert nem érted azt, amit ezzel kapcsolatban mondanak azok, akik megélték már ugyanazt, amit én.”
Csattos Ilona - Vedd észre

Végre nem csak egy elméletet fogsz olvasni, hanem élesben és azonnal tapasztalod ennek az elméletnek a gyakorlatiasságát.

Millióan foglalkoznak ma már azzal, hogy hogyan legyen jobb az életed, hogyan hozd ki belőle a legtöbbet, mit tegyél, hogy sikeres, boldog, tudatosan teremtő ember legyél. 

 

Sokan és látszólag könnyen mondják, hogy MIT KELLENE csinálnod, azonban valóban megélni azt, amiért megszülettél, valóban kihozni a legtöbbet minden pillanatodból, a valódi HOGYAN-t kevesen tudják átadni. 

 

Válaszokat újabb kérdések követnek, egy-egy látszólag megoldott szituációt követően pedig hasonlók bukkannak fel, csak más köntösben. 

 

Sejted már, hogy a megoldás valahol benned van, mert a kívülről érkező technikák és módszerek által csak megrekedtél… 

 

Ha eddig Te is csak ilyen részleges eredményekre jutottál, akkor a Vedd észre könyv Neked szól. Rálátásod lesz az igazságra, és képessé válsz a szokásostól eltérő módon, minden eddigi megtanult technikán és módszeren túllépve, a valóságot felismerve a valódi életedet élni.

Mitől különleges ez a könyv?

Attól, hogy ebben jelen vagy Te is, részese leszel az emlékeiddel, a vágyaiddal, az elképzeléseiddel. Az életem történetén keresztül invitállak közös párbeszédünkre, ahol folyamatosan szembesülsz érzelmeiddel és azzal, ahogyan eddig élted azokat. Rálátásod lesz az életedre, mindent megkapsz magadról, amivel tovább tudsz lépni a vágyott életed felé.

Megmutatom, hogy mi az, amit nem vettél észre, és mi az, amit mostantól már nem felejthetsz el. Nem csak olvasod, és tanulsz új elméleteket, hanem folyamatosan emlékeztetlek Önmagadra, így mire végére érsz a könyvnek, pontosan fogod érezni, hogy ki is vagy Te valójában. A szavaim mögött érzékelhető jelenléten keresztül ráismersz saját jelenlétedre, és ezzel a változást is azonnal tapasztalod a külvilágodban.

Egy biztos: Ez a könyv nem hagy közömbösen, és ami még biztosabb, ha elolvasod, nem tudod többet ugyanúgy látni a világot, mint ahogyan előtte láttad. Kezdj el végre igazából élni és tapasztald meg, hogy hogyan élj gondok nélkül, intuitíven, tudatosan, 100%-ig boldogan.

Tarts velem ebben az utazásban!

Mi vár rád a könyv olvasása közben és mi lesz az eredménye utána?

Teljes képet és részletes útmutatást kapsz a sikeres élethez:

A problémáidon keresztül az egész életedre, működésedre, megszokott viselkedésmintáidra kapsz rálátást, egyszerűen, misztikumok és technikák nélkül.

Megtudod, hogy hogyan figyelj más módon, hogy egészségesen, bőségben élj sikeres életet.

Megismered, hogy milyen az érzelmi világod, hogyan épül fel a hitrendszered, és mik azok a rejtett összefüggések és tévhitek, amelyek irányítják mindennapjaidat.

Egy látásmódot kapsz, amellyel képessé válsz használni a benned rejlő erőket egy magasabb szintű tudatossággal.

Más megvilágításba kerül az életed, meglátod az életed történéseinek összefüggését, meglátod, hogy Te alakítottad így saját magadnak azt.

Mire végigérsz rajta, már új szemlélettel folytathatod a tevékenységedet.

Kinek ajánlom ezt a könyvet?

Amikor megkérdezték tőlem, hogy milyen réteget célzok meg ezzel a könyvemmel, nem választottam ki senkit. Ezt a könyvet mindenkinek el kell olvasnia. A vezetőknek, az üzletembereknek, a politikusoknak, az egyszerűbb kétkezi munkát végző embereknek, a művészeknek, a pedagógusoknak, a médiák szerkesztőinek, az újságíróknak, a mindenféle vallást gyakorlóknak, az ezoterikusoknak, az orvosoknak, a pszichológusoknak, a fiataloknak, az időseknek, a betegeknek és annak is, aki a felsorolásból kimaradt.

 

Fontos, hogy mindenki tudjon arról, hogy létezik egy könyv, amely nemcsak a megszokott módon világít rá a kialakult élethelyzetre, hanem arra is rámutat, hogy hogyan lehet azonnal új szemlélettel élni, és ez által gyorsan megvalósítani a vágyott változást.

Mindenképpen Neked szól ez a könyv, ha bármelyikben magadra ismersz az alábbiak közül:

Szeretnéd megtalálni a közös hangot a szüleiddel és gyermekeiddel, családtagjaiddal.

Lásd meg rajtuk keresztül a saját viselkedésedet egy mélyebb szinten, ezáltal felszabadítva Önmagadat belső, tudattalan korlátaid hatása alól.

Harmonikus, mély, minőségi és szeretetteljes párkapcsolatra vágysz.

Fedezd fel magadban, hogy Te mivel akadályozod párkapcsolatod és kapcsolataid kiteljesedését, és adj teret annak, hogy más minőségben, szeretetben valósuljanak meg.

Vágysz a sikerre és arra, hogy tökéleteset tudj alkotni a munkádban.

Most sem késő, hogy eldöntsd, hogy mit szeretnél megvalósítani. Ez határozza meg, hogy mi történik veled és hogyan alakulnak a körülményeid általad.

Bőségben akarsz élni az életed minden területén.

Nem akkor élsz bőségben, amikor sok pénzed van. A bőség valójában az életednek az összes élethelyzetében való kiteljesedésről szól. Tapsztald meg!

Szeretnél meggyógyulni vagy “csak” egészéges maradni egy életen át.

Nem a betegségeid okait kell keresned, hanem ismerd fel, hogy az érzelmi megnyilvánulásaidnak a következménye az aktuális testi-lelki állapotod.

Szeretnél a múlt és jövő helyett a jelenben élni?

Ehhez Önmagad ítéletek és gondolatok nélküli megtalálása vezet, tudatosodás az érzelmeidre, gondolataidra, tevékenységeidre, tetteidre.

Egy biztos, ez egy tankönyv ahhoz, ami az életedből eddig kimaradt. Arról szól, amit eddig nem vettél észre. Ez a könyv rólad szól. Minden benne van, ami egy új élethez kell.

Olvass bele!

Kiválogattam neked néhány részt a könyvemből, hogy legyen egy rálátásod arra, miről is szól. Fogadd és olvasd szeretettel, biztos vagyok benne, hogy pontosan azt a részt fogod kiválasztani, ami az aktuális kérdéseidre választ ad. Lapozz bele bátran!

A beleolvasáshoz klikkelj a képre!

Olvasói vélemények

Az eddig kiadott 12.000 példány után rengetegen jelezték vissza hálával, hogy képesek aszerint élni, ahogyan tőlem olvasták. Íme néhány levél részlete a szeretetteljes visszajelzések közül:

És hogy a Te életedben is működik-e? Igen, de neked kell működtetned. Ezután nem mástól kell várni, hogy változzon az életed…

Szeretnéd, hogy az életedben végre valódi változás történjen, szeretnél kilépni a problémáid ismétlődő mókuskerekéből, igazán vágsz rá, hogy azt az életet éld, amit valójában megérdemelsz?

Ez a könyv a kulcs hozzá.

Vásárold meg online!

Rólam, a szerzőről – Miért én? Mit kapsz tőlem?

1995 óta foglalkozom önismerettel, személyesen és előadásaimon emberek ezreinek segítettem, hogy a problémáik megszűnjenek. Vedd észre című könyvem 2011-ben jelent meg, amely azóta bestsellerré vált Magyarországon. Több mint 20 ezer embernek segítettem általa elérni a vágyott boldogságot a magán – és üzleti életükben egyaránt.

Miközben hallgatsz engem, nem is a szavaim számítanak igazán, hanem az a fontos, ahová vezetnek téged. Ha csak a szavaimba kapaszkodsz, de közben az eddigi rendszereidbe próbálod beilleszteni a mondanivalómat, akkor pont addig fogsz eljutni, ameddig eddig tudtál. Vedd észre a szavaim mögött rejlő valódi tartalmat – ez az a plusz, amiért az emberek évek óta jönnek hozzám. Személyes konzultációim és előadásaim során emberek ezrei tapasztalták már meg félelmeik helyett a bennük rejlő erőt, békét, nyugalmat, szeretetet, mindezt technikák, módszerek és misztikumok nélkül egyszerűen, gyorsan és élhető módon.

"Ne csak élj egy életet, hanem tudd, hogy Te éled az életed!"

Mindenki azt hiszi, hogy a változáshoz újabb és újabb információkra, technikákra, módszerekre van szükség, azonban a megoldás éppen az ellenkezőjében rejlik. Nem az életedet kell részeire boncolnod, hanem fel kell fedezned magadban a veled született tudatosságodat, mellyel az összes megtanultat képessé válsz működtetni.

 

Legyen szó párkapcsolati vagy egyéb kapcsolati konfliktusokról, gyermekeiddel kapcsolatos problémákról, egészségügyi gondokról, munkahelyi és szakmai kihívásokról, minden problémának egy gyökere van, amelyre új online programomon rálátásod lesz és annak a módját is a kezedbe adom, hogy hogyan lépj túl rajta.

 

“Az egyetlen igazi tanulás: a lényünkben szunnyadó tudásnak tevékennyé ébresztése”. Ébreszd fel Önmagadban Te is.”

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!