Ez a könyv arról szól, hogy észrevedd a legfontosabbat, ami eddig az életedből kimaradt: azt, AKI olvassa ezt a könyvet. 

„Nem csak azt írom le, ami megtörtént velem, azért, hogy bizonyítsam, hogy veled is megtörténhet, hanem éppen azt a célt szolgálja az, amit papírra vetettem, hogy megértsd végre, hogy azért nem történik változás az életedben, mert nem érted azt, amit ezzel kapcsolatban mondanak azok, akik megélték már ugyanazt, amit én.”

 Csattos Ilona – Vedd észre

Millióan foglalkoznak ma már azzal, hogy hogyan legyen jobb az életed, hogyan hozd ki belőle a legtöbbet, mit tegyél, hogy sikeres, boldog, tudatosan teremtő ember legyél. Sokan és látszólag könnyen mondják, hogy MIT KELLENE csinálnod, azonban valóban megélni azt, amiért megszülettél, valóban kihozni a legtöbbet minden pillanatodból, a valódi HOGYAN-t kevesen tudják átadni. 

Válaszokat újabb kérdések követnek, egy-egy látszólag megoldott szituációt követően pedig hasonlók bukkannak fel, csak más köntösben. Sejted már, hogy a megoldás valahol benned van, mert a kívülről érkező technikák és módszerek által csak megrekedtél… 

Ha eddig Te is csak ilyen részleges eredményekre jutottál, akkor a Vedd észre könyv Neked szól. Rálátásod lesz az igazságra, és képessé válsz a szokásostól eltérő módon, minden eddigi megtanult technikán és módszeren túllépve, a valóságot felismerve a valódi életedet élni.

Végre nem csak egy elméletet fogsz olvasni, hanem élesben és azonnal tapasztalod ennek az elméletnek a gyakorlatiasságát. 

Mitől különleges ez a könyv? 

Attól, hogy ebben jelen vagy Te is, részese leszel az emlékeiddel, a vágyaiddal, az elképzeléseiddel. Az életem történetén keresztül invitállak közös párbeszédünkre, ahol folyamatosan szembesülsz érzelmeiddel és azzal, ahogyan eddig élted azokat. Rálátásod lesz az életedre, mindent megkapsz magadról, amivel tovább tudsz lépni a vágyott életed felé.

Megmutatom, hogy mi az, amit nem vettél észre, és mi az, amit mostantól már nem felejthetsz el. Nem csak olvasod, és tanulsz új elméleteket, hanem folyamatosan emlékeztetlek Önmagadra, így mire végére érsz a könyvnek, pontosan fogod érezni, hogy ki is vagy Te valójában. A szavaim mögött érzékelhető jelenléten keresztül ráismersz saját jelenlétedre, és ezzel a változást is azonnal tapasztalod a külvilágodban.

Egy biztos: Ez a könyv nem hagy közömbösen, és ami még biztosabb, ha elolvasod, nem tudod többet ugyanúgy látni a világot, mint ahogyan előtte láttad. Kezdj el végre igazából élni és tapasztald meg, hogy hogyan élj gondok nélkül, intuitíven, tudatosan, 100%-ig boldogan.

Tarts velem ebben az utazásban!

Mi vár rád a könyv olvasása közben és mi lesz az eredménye utána?

Teljes képet és részletes útmutatást kapsz a sikeres élethez:

A problémáidon keresztül az egész életedre, működésedre, megszokott viselkedésmintáidra kapsz rálátást, egyszerűen, misztikumok és technikák nélkül.

Megtudod, hogy hogyan figyelj más módon, hogy egészségesen, bőségben élj sikeres életet.

Megismered, hogy milyen az érzelmi világod, hogyan épül fel a hitrendszered, és mik azok a rejtett összefüggések és tévhitek, amelyek irányítják mindennapjaidat.

Egy látásmódot kapsz, amellyel képessé válsz használni a benned rejlő erőket egy magasabb szintű tudatossággal.

Más megvilágításba kerül az életed, meglátod az életed történéseinek összefüggését, meglátod, hogy Te alakítottad így saját magadnak azt.

Mire végigérsz rajta, már új szemlélettel folytathatod a tevékenységedet.

Kinek ajánlom ezt a könyvet?

 

Amikor megkérdezték tőlem, hogy milyen réteget célzok meg ezzel a könyvemmel, nem választottam ki senkit. Ezt a könyvet mindenkinek el kell olvasnia. A vezetőknek, az üzletembereknek, a politikusoknak, az egyszerűbb kétkezi munkát végző embereknek, a művészeknek, a pedagógusoknak, a médiák szerkesztőinek, az újságíróknak, a mindenféle vallást gyakorlóknak, az ezoterikusoknak, az orvosoknak, a pszichológusoknak, a fiataloknak, az időseknek, a betegeknek és annak is, aki a felsorolásból kimaradt.

 

Fontos, hogy mindenki tudjon arról, hogy létezik egy könyv, amely nemcsak a megszokott módon világít rá a kialakult élethelyzetre, hanem arra is rámutat, hogy hogyan lehet azonnal új szemlélettel élni, és ez által gyorsan megvalósítani a vágyott változást.

Mindenképpen Neked szól ez a könyv, ha bármelyikben magadra ismersz az alábbiak közül:

Szeretnéd megtalálni a közös hangot a szüleiddel és gyermekeiddel, családtagjaiddal.

Lásd meg rajtuk keresztül a saját viselkedésedet egy mélyebb szinten, ezáltal felszabadítva Önmagadat belső, tudattalan korlátaid hatása alól.

Vedd eszre

Harmonikus, mély, minőségi és szeretetteljes párkapcsolatra vágysz.

Fedezd fel magadban, hogy Te mivel akadályozod párkapcsolatod és kapcsolataid kiteljesedését, és adj teret annak, hogy más minőségben, szeretetben valósuljanak meg.

Vágysz a sikerre és arra, hogy tökéleteset tudj alkotni a munkádban.

Most sem késő, hogy eldöntsd, hogy mit szeretnél megvalósítani. Ez határozza meg, hogy mi történik veled és hogyan alakulnak a körülményeid általad.

Bőségben akarsz élni az életed minden területén.

Nem akkor élsz bőségben, amikor sok pénzed van. A bőség valójában az életednek az összes élethelyzetében való kiteljesedésről szól. Tapsztald meg!

Szeretnél meggyógyulni vagy “csak” egészéges maradni egy életen át.

Nem a betegségeid okait kell keresned, hanem ismerd fel, hogy az érzelmi megnyilvánulásaidnak a következménye az aktuális testi-lelki állapotod.

Szeretnél a múlt és jövő helyett a jelenben élni?

Ehhez Önmagad ítéletek és gondolatok nélküli megtalálása vezet, tudatosodás az érzelmeidre, gondolataidra, tevékenységeidre, tetteidre.

Egy biztos, ez egy tankönyv ahhoz, ami az életedből eddig kimaradt. Arról szól, amit eddig nem vettél észre. Ez a könyv rólad szól. Minden benne van, ami egy új élethez kell.

Olvass bele!

Kiválogattam neked néhány részt a könyvemből, hogy legyen egy rálátásod arra, miről is szól. Fogadd és olvasd szeretettel, biztos vagyok benne, hogy pontosan azt a részt fogod kiválasztani, ami az aktuális kérdéseidre választ ad. Lapozz bele bátran!

Az oldalak nagyításához klikkelj a képre!

Olvasói vélemények

 

Az eddig eladott 15.000 példány után rengetegen jelezték vissza hálával, hogy képesek aszerint élni, ahogyan tőlem olvasták. Íme néhány levél részlete a szeretetteljes visszajelzések közül:

Tunde

“Soha többé nem szeretnék máshogy élni, csak így.”

Soha többé nem szeretnék máshogy élni, csak így: minden percben tudva magamról – benne lenni az életem minden pillanatában ezzel a végtelen szeretettel, ami bennem van, ami én vagyok. Nincs semmi, ami ennél fontosabb. Hálával mondok most köszönetet Neked, amiért megmutattad, hogyan van másképp. Köszönöm az újjászületésemet, az új életemet, és azt kívánom, a Föld minden embere tapasztalja meg, milyen így élni.

B. Tünde

 

vedd eszre

“A könyv olvasása közben megtapasztaltam az igazi békét.”

Általános tapasztalatom, hogy sokkal nyugodtabb vagyok alapvetően, valahogy az a jó érzésem van, hogy mindig “magammal vagyok”, és ez nagyon megnyugtató. Mivel figyelek, jóval kevesebb dolgot felejtek el, hagyok ott, hagyom el, stb. Sokkal intenzívebben tudok figyelni másokra és közben tudom, hogy én hallgatom őket. Könnyebb nem ítélkezni, időt és energiát spórolok, és több figyelmet adok magamnak.

M. Viki
Sabri

“Élvezem az élet minden egyes percét és már mosolygok, ha jön a régi és engedem neki.”

Csak figyelek és meglepő hogy mennyi mindent fedezek fel magamban. Élvezem az élet minden egyes percét és már mosolygok, ha jön a régi és engedem neki. Hálás vagyok, mert tudom, ez csak a “szokás”. Mosolygok mert most már tudom, hogy ÉN vagyok az, aki az életem írányitom és általam történik minden, és ez a felfedezés, kaland egy csoda! Igazi utazás egy kis hullamvasúttal! Az otthoni légkör is sokkal másabb, mert már tudom hogy tényleg a család a legfontosabb és a szüleim is csak a legjobbat szeretnék nekem minden egyes pillanatban. A leghálásabb vagyok nekik, hogy így támogatnak és mellettem vannak mindenben mert nélkülük ezeket a sorokat se tudnám leírni nektek!

 H. Sabrina

“Látom, hogy amikor én békés vagyok, a körülöttem lévők is kevesebbet morognak..”

Azt egyértelműen érzem-tapasztalom, hogy derűsebb, békésebb, elfogadóbb lettem – magammal is. És többször előfordult az utóbbi hetekben, hogy a buszon vagy a boltokban a teljesen idegen emberekkel összemosolyogtunk, apró gesztusokat tettünk egymás felé. Azelőtt sokszor beszippantott az emberek mufurcsága, morgolódása. Most jobban látom, hogy amikor én békés vagyok, a körülöttem lévők is kevesebbet morognak. Vagy ha zsémbelnek is, tudom kívülről szemlélni.”

T. Györgyi

Peti

“A ” csodák ” itt vannak a szemünk előtt…”

Érzem hogy másképp működnek a dolgok. Szuperül ébredek, mosolygok az utcán, könnyedén történnek a dolgok, ahogyan kell. Nagyon-nagyon sok örömteli és pozitív dolog történik velem folyamatosan, egy mosolygós köszönés, egy vacsorameghívás, egy régi ismerőssel való találkozás, ismeretlen emberekkel történő szóbaelegyedés és közben kiderül, hogy mi is éppen ott az üzenet számomra. Felerősödnek a pozitív, kellemes, jó dolgok, a többi pedig eltűnik. Frissnek és könnyednek érzem magam. A ” csodák ” itt vannak a szemünk előtt. Mindig is itt voltak. Csak nyitottnak kell lenni. Ahogy Ilike mondaná Vedd észre!

N. Péter

És hogy a Te életedben is működik-e? Igen, de neked kell működtetned. Ezután nem mástól kell várni, hogy változzon az életed…

Szeretnéd, hogy az életedben végre valódi változás történjen, szeretnél kilépni a problémáid ismétlődő mókuskerekéből, igazán vágsz rá, hogy azt az életet éld, amit valójában megérdemelsz?

Ez a könyv a kulcs hozzá.

Vásárold meg online!

Rólam, a szerzőről – Miért én? Mit kapsz tőlem?

1995 óta foglalkozom önismerettel, személyesen és előadásaimon emberek ezreinek segítettem, hogy a problémáik megszűnjenek. Vedd észre című könyvem hat éve jelent meg, amely azóta bestsellerré vált Magyarországon. Több mint tizennyolcezer embernek segítettem általa elérni a vágyott boldogságot a magán – és üzleti életükben egyaránt.

Miközben hallgatsz engem, nem is a szavaim számítanak igazán, hanem az a fontos, ahová vezetnek téged. Ha csak a szavaimba kapaszkodsz, de közben az eddigi rendszereidbe próbálod beilleszteni a mondanivalómat, akkor pont addig fogsz eljutni, ameddig eddig tudtál. Vedd észre a szavaim mögött rejlő valódi tartalmat – ez az a plusz, amiért az emberek évek óta jönnek hozzám. Személyes konzultációim és előadásaim során emberek ezrei tapasztalták már meg félelmeik helyett a bennük rejlő erőt, békét, nyugalmat, szeretetet, mindezt technikák, módszerek és misztikumok nélkül egyszerűen, gyorsan és élhető módon.

 Hazai médiumok, ahol már találkoztál velem:

                  

Előadások folyamatosan indulnak

“Vedd észre” Alapprogram című előadásaimon egyszerű összefüggéseken keresztül tapasztalják meg a résztvevők azt az erőt, nyugalmat és szeretetet, amelynek eredményeként rendeződnek kapcsolataik, sikeressé és egészségessé válnak. A megszokottól eltérően, új módon, misztikumok nélkül beszélek az életről, könnyedén és élhetően világítok rá az emberben rejlő tudásra.

Rutinom és tapasztalatom által viszlek tovább, ha jössz velem. Nincs megállás soha. Ha nemcsak bepillantani akarsz a jelenedbe, hanem igazán új módon szeretnél élni, akkor nem elégszel meg a lelkesedéssel, az első eredményes megélésekkel, a folyamatos kutatással, hanem elfogadod a segítségemet. Abbahagyhatod a keresést a kutatást, várlak téged is nagy szeretettel. Bátran és határozottan jelentem ki, hogy itt és most a legjobb helyen, a legtöbbet kapod abból, amit keresel.