Videók

Videó lejátszása
Mindenki aki fontos magának, keresi a módját, hogy megszabaduljon a problémáktól. Ha ez a keresés olyan eredményes lenne, ha valóban megoldást adna, akkor nem itt tartana az emberiség. Hogyan lehet hát másképpen látni? A videóból ebbe nyersz bepillantást…
Videó lejátszása
Teimel Zita, a Feminakadémia szerkesztője kért fel egy beszélgetésre arról, hogy mit is jelent más módon, az igazi tudatossággal látni a világot. A második részben arra mutattam rá, hogy mit jelent valójában a “jelenben lenni”, hogyan tudsz elkezdeni figyelni a jelenre a szokásaid nélkül és mi a titka annak, hogy a másfajta látásmódot meg tudd valósítani?
Videó lejátszása
“Neked könnyű.” – Szokták mondani. A videóból bepillantást nyersz, hogy az én utam is pontosan ugyanott kezdődött, mint mindenki másé, semmivel sem könnyebben. A saját történetem egy visszaigazolása annak, hogy honnan hová képes az ember eljutni, amikor elszánja magát a figyelemre, azaz valóban tesz a tudatosságért.
Videó lejátszása
Minden ember fél attól, hogy milyen világot nem akar, és ezzel a félelemmel vetíti ki éppen azt a jövőjébe. De ha te felfedezed, hogy milyen érzelmekkel állsz ellen, mit hozol generációsan, akkor meglátod, hogy mindez nem is volt valódi. Ekkor kezdesz el új módon működni, kiszállva életed mókuskerekéből, szabadon alakítva a jövődet.
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Az alábbi részletből rálátást kapsz, hogy milyen két irány állt előtted gyermekkorodban, a törődés melyik formáját találtad eredményesebbnek és ezáltal hogyan éled a mindennapjaidat.
Videó lejátszása
A koronavírus okozta – az országunkban és a világban kihirdetett – vészhelyzet kapcsán egyre többen kértetek, hogy nyilatkozzak és természetesen bennem is megfogalmazódott, hogy irányt mutassak a talpon maradáshoz.
Videó lejátszása
Mindenki a változásra vágyott, amit a hagyományos gondolkodással nem lehet elérni. Megérkeztünk ahhoz a pillanathoz – most itt van az alkalom arra -, hogy a “régi” összeomoljon és új látásmóddal folytassa az ember az életét.
Videó lejátszása
A videóból rálátásod lesz, hogy hogyan teremtetted eddig az ellenállásoddal az életedet, és meglátod, hogy hogyan tudod magad mögött hagyva a szokásaidat, új módon elkezdeni figyelni.
Videó lejátszása
A félelmeid eltűnnek, ha a gondolataid helyett a figyelmedet Önmagadra irányítod. Hogyan tudod ezt itt és most elkezdeni? Hogyan figyelj Te is magadra, amikor a legmélyebb félelmeid jelennek meg? Erről beszélek a következő előadásomon.
Videó lejátszása
Online előadásomon praktikus oldaláról megközelítve mutatok rá, hogy a nő és férfi harca hogyan tud elcsendesedni, és hogyan tud kibontakozni benned a harmónia.
Ha tetszettek a videók, iratkozz felcsatornámra, hogy te is megkapd a legfrissebb tartalmakat!

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!