Videók

Videó lejátszása
A szerelem nem múlik el, mert az a szerelem, amit tapasztal az ember, az valójában az igazi szeretet. Tehát, két ember kiáramlása összetalálkozik, amit adsz, azt kapod, magaddal találkozol.
Videó lejátszása
„Az egyik fél mindig meg akar felelni, a másik pedig mindig elvár. Természetesen akinek a legnagyobb megfelelési kényszere van, annak vannak a legnagyobb elvárásai is.
Videó lejátszása
Kisgyermekként semmi másra nem vágytál, csak szeretetre, és ehhez kapcsolódik minden egyes fájdalmad, minden félelmed, hogy nem vagy szeretve, hogy nem vagy szerethető.
Videó lejátszása
A pozitív gondolkodás valójában eltakarja az igazi látást. Nem létezik pozitív gondolkodás. Ez egy máz, amely eltakarja a valódi problémát.
Videó lejátszása
„Gyakran mondják, hogy ha beteg vagy, küzdj, harcolj a betegség ellen, küzdj, harcolj, hogy ne legyél beteg. De amíg küzdesz és harcolsz, addig a figyelmedet a betegségen tartod.
Videó lejátszása
Szülőként a törődés és a gondoskodás két végletet foglal magába. Az egyik, amikor meg akarsz felelni ennek a feladatnak és tökéletes szülő akarsz lenni.
Videó lejátszása
A tested téged szolgál. Egy „eszköz”, ami visszajelzi, hogyha valamit másképpen kell csinálnod. Tehát a fizikai tested állapota valójában egy hatalmas jelzőrendszer.
Videó lejátszása
Ahogy érzi magát valaki a betegségtől, amilyen érzelmekkel megéli azt, pontosan azok az érzelmek azok, amik által beteg lett, amik kialakították a test elváltozásait.
Videó lejátszása
A gyermekeid azok, akik tükröt mutatnak neked abban, hogy milyen az életed. Nem attól érzed magad rosszul, hogy a gyermeked milyen, hanem beindítja benned a saját félelmeidet.
Videó lejátszása
A kialakult jelenlegi társadalmi, gazdasági és mindig aktuális jelenlegi élethelyzetnek mindenki ellenáll, mindenki meg akar szabadulni tőle, mindenki küzd és harcol ellene.
Videó lejátszása
A tudatosság nem egy lecke, amit meg kell tanulni. Én nem megtanítom az embereket valamire, hanem hallanak tőlem információkat, amiket elkezdenek használni és megélni.
Videó lejátszása
A depresszió valójában olyan állapot, amikor az ember szó szerint kilátástalannak éli meg, hogy már nem tud mit kezdeni az életével, önmagával vagy egy adott szituációval.
Ha tetszettek a videók, iratkozz felcsatornámra, hogy te is megkapd a legfrissebb tartalmakat!

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!