Jubileumi Vedd észre ÉLŐ Alapprogram

20 év esszenciája.

Jubileumi Vedd észre ÉLŐ Alapprogram

20 év esszenciája.

20 éves a Vedd észre Alapprogram!

 

Ne csak élj egy életet, hanem tudd, hogy te éled az életed!

 

6 dolog, amiért a “Vedd észre” Alapprogram más, mint az összes piacon lévő tréning:

 

  1. Nem módszert, technikát tanulsz

Az eddig előtted rejtve lévő tudásodra lesz rálátásod, mellyel a valódi képességeidet félelem nélkül, egyszerűen válsz képessé a jelenben használni.

 

  1. Nincs fix tematika

Ez a program rólad szól, életem történetén keresztül invitállak közös, interaktív párbeszédre. Nem példákon és sablonokon keresztül ismered fel a lényeget, hanem miközben engem hallgatsz, lejátszódik benned az életed, folyamatosan szembesülsz önmagaddal, hitrendszereddel (egóddal).

 

  1. Megszűnik a problémáid ismétlődése

Nem a problémák okait kutatjuk, hanem egy aktuális problémádon keresztül rálátásod lesz az összes problémádra, megszokott viselkedésmintáidra, így kerülsz ki a generációs mókuskerékből.

 

  1. Megtapasztalod a valódi jelenlétet

A szavaim mögött érzékelhető jelenléten keresztül tapasztalod meg, hogy ki is vagy te valójában, ráismersz saját valóságodra. Megéled a valódi teremtő erődet, ami által tudatosan élsz tovább.

 

  1. Megéled az igazi szeretetet

A programon egyedi módon ismered fel és tapasztalod meg az életed igazi értelmét, a boldogságot. Rádöbbensz, hogy te magad vagy a valódi szeretet.

 

  1. Megjelenik a valódi motivációd

Ráébredsz, hogy nem a körülmények alakítják az életedet, hanem te alakítod a körülményeidet, ezáltal megszűnik a kifogások gyártása, amivel felmented magad a felelősség alól. Megszűnnek a kétségeid a hiánnyal és a problémákkal kapcsolatban. Többé nem azért mész valahová, hogy legyen motivációd, hanem a valódi, belső motivációd vezet tovább a céljaid eléréséig.

 

A Vedd észre Alapprogramról itt olvashatsz részleteket.

Fontos!

Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszihiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

További programok:

Gyere velem tovább!

Egyéb témák, amelyeket weboldalamon olvashatsz:

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!