Satsang Hétvége - valódi Önmagaddal (5x2,5 órás interaktív előadás)

Egy alapjaiban új találkozóra invitállak, amelyre eddig még nem volt példa. Péntek délutántól vasárnap délig, csodálatos környezetben, intenzív jelenléttel és együttléttel még erőteljesebbé válik a tudatosság megélésének folyamata.

Satsang hétvége – valódi Önmagaddal (5×2,5 órás interaktív előadás)

Egy alapjaiban új találkozóra invitállak, amelyre eddig még nem volt példa. Péntek délutántól vasárnap délig, csodálatos környezetben, intenzív jelenléttel és együttléttel még erőteljesebbé válik a tudatosság megélésének folyamata.
Következő időpont: 2022. Szeptember 2-4.
Előfeltétel: Az élő "Vedd Észre" alapprogramon vagy a "Hogyan tovább?" programon való részvétel
Program hossza: 3 nap (Péntek délutáni érkezéssel, vasárnap ebéd utáni távozással)
Helyszín: A Balaton part, erről a résztvevőket külön e-mailben tájékoztatom. Tegyél magadért! Gyere, legyünk együtt újra!
Részvételi díj: Szállás és teljes ellátás: 27.000 Ft, Program díja: 30.000 Ft

A hétvége során abban foglak segíteni, hogy a benned rejlő tudás felszínre kerüljön, hogy felismerd ki is vagy Te valójában, és hogy meglásd, hogyan vagy képes új életet teremteni. Intenzív előadások és elmélyülő figyelem váltakozásával vezetlek rá arra, hogyan tudsz új szemlélettel élni és a tudatosságon keresztül új eredményeket tapasztalni.

 

Mély figyelem és belső csend lesz jelen, amelyben a szokások helyett a jelenre, valódi Önmagadra figyelsz, a jelenlévő finom rezgésekkel pedig a jelenlét állandóságát tartósan, mélyen és hatékonyan éled.

 

Ha igazán fontos vagy magadnak, élj ezzel a kivételes, új lehetőséggel és foglald le a helyed.

 

Tegyél magadért! Gyere, legyünk együtt újra!
Csattos Ilona

Jelentkezés

Fontos!

Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszihiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

További programok:

Témák:

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!