Tudatos, kreatív önismereti rajz

Tudatos, kreatív önismereti rajz

Következő időpont: 2023. október 26-29.

Előfeltétel: Online “Vedd észre” alapprogram meghallgatása

Program hossza: 4 nap, 3 éjszaka

Helyszín: Balaton-part

Részvételi díj: Szállás és teljes ellátás: 61.500 Ft, Program díja: 89.000 Ft

 

Nagyon sokan hiszik magukról, hogy nem tudnak papíron megörökíteni embereket, tájakat, tárgyakat, azaz kialakult az a hitrendszerük, hogy képtelenek rajzolni. Pedig csak a félelmek, negatív érzelmek, a szokásos gondolkodásmód akadályozza meg, hogy kifejezzék kreativitásukat. Sokakban fel sem merül még csak a kérdése sem annak, hogy képesek az ismert művészekhez hasonlóan rajzolással és festéssel kifejezni belső érzelmeiket, vagy csak egyszerűen kedvtelésből vászonra, vagy papírra vetni azt, ami éppen tetszik. A rajzolás pedig nem kézügyesség kérdése.

 

E négynapos rajzprogram alatt nem fortélyokat, hanem rajzolást segítő technikákat sajátítasz el, melyek segítségével a múlt érzelmei nélkül jelenítheted meg papíron saját stílusodban mindazt, amit szeretnél.

 

Ez a program segít rálátni, hogy mit kell észrevenned az életed egyéb területein is, azaz új szemmel tekinteni magadra, másokra és a világ működésére is, ezáltal biztosítva magadnak a harmonikusabb, eredményesebb életet.

 

Válj tudatossá belső folyamataidra, és a rajzoláson keresztül is ráébredsz, hogy sokkal többre vagy képes, mint gondoltad. És ami nem mellékes, meggyőződsz arról, hogy rajzolni is képes vagy.

 

Fontos! Ezen a programon csak felnőtt hallgatóimat fogadom.

Jelentkezés

Fontos!

Az előadásokon, programokon és bármilyen, általam szervezett előadáson való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Az ezen programokra való befizetéssel azt is jelzed, hogy ezt tudomásul vetted. Ha komoly lelki problémáid vannak, pl. pszichológiai, pszihiátriai kezelésen veszel részt, illetve gyógyszereket szedsz ezen problémákra, akkor kérlek, hogy egy szakembert keress fel, vele kezeltesd magadat, és csak akkor vegyél részt programjaimon, ha már egészséges vagy.

További programok:

Gyere velem tovább!

Egyéb témák, amelyeket weboldalamon olvashatsz:

Tarts velem!

Iratkozz fel hírlevelemre, és segítek, hogy megtaláld a tudatossághoz vezető utat!